KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Emniyet amirleri vatandaş ve esnaf ziyaretlerini yoğunlaştırdı

Bingöl Emniyet Müdür Yardımcısı Konuralp Kalelioğlu ve şube müdürleri, kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.

Emniyet amirleri vatandaş ve esnaf ziyaretlerini yoğunlaştırdı
21 ARALIK 2006 PERŞEMBE 09:26
0
1793
0
AA aa
1994-96 yılları arasında şehir merkezine kadar inen terör eylemleriyle halk üzerinde oluşan psikolojik rahatsızlıklar ve aynı tarihlerde alınan yoğun güvenlik önlemleri sırasında polis ile halk arasında açılan mesafenin kapatılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.
‘Halk-Polis ele ele' sloganıyla harekete geçen Bingöl Emniyet Müdürlüğü, vatandaş ve esnaf ziyaretlerini yoğunlaştırdı.
Dün öğlen saatlerinde Eski Cezaevi Kavşağı'ndaki Köz Çay Evi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Emniyet Müdür Yardımcısı Konuralp Kalelioğlu ve şube müdürleri, sorunları dinledi.
Genel olarak emniyet ve huzur ortamının sağlandığını belirten vatandaşlar, tek sorunun, son günlerde aratan hırsızlık olayları olduğunu belirterek bu olaylara karşı önlemlerin arttırılmasını istedi. Vatandaşlar ayrıca mahalledeki baz istasyonu'nun kaldırılması için destek talebinde bulundu.
Aktarılan sorunları değerlendiren Emniyet Müdür Yardımcısı Kalelioğlu, halkın ihbar konusunda yeterli hassasiyeti göstermemesinden yakındı. Meydana gelen bir olayın çözüme kavuşturulması için halkın desteğine ihtiyaç duyduklarının altını çizen Kalelioğlu; “Olayı gören vatandaşlarımız ihbarda bulunmaktan korkuyor. Herkesin cebinde telefon var. Olay anında yer ve konu hakkında yeterli bilgi verildiğinde bizler de gerekli tedbiri alıp kontrolü sağlayabiliyoruz. Bir olay hakkında bilgi vermek, eşkal belirtmek bizim işimizi kolaylaştırdığı gibi toplumun huzuru açısından da son derece önemlidir. Bu konuda halkımızın desteğini bekliyoruz. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşımız 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım isteyebilir, ihbarda bulunabilir” diye konuştu.
Mahallelerindeki olumsuzlukları, çocuklarıyla ilgili tedirginlikleri aktarmak isteyen ailelere kapılarının her zaman için açık olduğunu vurgulayan Kalelioğlu, sorunların çözümü için gerekli desteği vereceklerini belirtti.
Vatandaşların mahalledeki baz istasyonu ile ilgili sıkıntının giderilmesi için Sağlık İl Müdürlüğü'ne müracaat edilmesini isteyen Kalelioğlu; “Bizim duymadığımız veya ilgi alanımız dışında kalan sorunları basın aracılığıyla ilgililere iletebilirsiniz” dedi.
Sıcak sohbetlerin edildiği ziyarette elindeki davetiye ile Kalelioğlu'nun yanına gelen Mehmet Kılıç adındaki bir kişi, Kalelioğlu'nu ve şube müdürlerini cumartesi günü yapılacak düğününe davet etti.


bingöl kent haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.06.2025
22:54
Turhan`dan Bingöl`e vefa! İki okul yaptıracak
Turhan'dan Bingöl'e vefa! İki okul yaptıracak
Bingöl'de birçok alanda destek sunan Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan, bu kez eğitime sunduğu büyük katkıyla adından söz ettirdi. Turhan, Bingöl'de anne ve babası adına iki okul yaptıracak. Protokol sonrası Turhan'a teşekkür eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Okullarımızın Bingöl'ümüze ve evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum' dedi.
20.06.2025
21:35
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl`e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl'e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK Birinci Dairesi'nin hâkim ve cumhuriyet savcılarının talepleri doğrultusunda yaptığı değerlendirme sonucu hazırlanan kararname, Kurulun internet sitesinde yayımlandı. Kararname kapsamında Bingöl geneli 22 isimin yeri değişti. İşte Bingöl'e gelenler ile Bingöl'den gidecekler…
20.06.2025
18:17
Bingöl`de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Bingöl'de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Konuyu uzmanına sorduk ve fiyat yüksekliğinin sebepleri, diğer illerle fiyat farklığının sebepleri, kurumsal çerçevenin kamuoyunda yanlış yorumlanışı ve dahil edilmeyen konutların akıbetini tek tek açıkladı. Fiyatı yüksek bulan uzman isim, yapılacakları ise şöyle sıraladı;
20.06.2025
17:02
Bingöl`de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı ve işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
20.06.2025
16:54
Bingöl`de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 farklı noktada toplam 19 bin 513 kök skunk bitkisi ele geçildi.
20.06.2025
16:37
Bingöl`de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl'de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette tarihi geçmiş süt, tavuk ve açıkta bırakılmış kıyma ürünleri tespit etti. Denetim sonrası markete 21 bin TL ceza kesildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın