KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Emniyet müdürü gülnaz'dan uyuşturucu uyarısı

     BİNGÖL (Online) - Bingöl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, gençleri ve lise çağındaki öğrencileri uyuşturucu maddeye alıştırmaya çalışan kişelere yönelik yapılan operasyonda 3 kişiyi yakaladıklarını bildirdi.

Emniyet müdürü gülnaz`dan uyuşturucu uyarısı
11 KASIM 2005 CUMA 20:45
0
2418
0
AA aa
       Emniyet Müdürü Gülnaz, emniyet müdürlüğünde basın mensupları ile bir tanışma toplantısı düzenledi.
Tanışma toplantısında güvenlik güçlerinin, halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya çalıştığını belirten Gülnaz, yaptığı açıklamada gençlere ve lise çağındaki öğrencilere uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen A.B, N.B ve Y.D isimli şahısların yakalandığını söyledi.
       Şahısların üzerinde yapılan aramada toplam 47 gram esrar maddesi ele geçirildiğini ifade eden Gülnaz, ''Gençlerin ve özellikle lise çağındaki öğrencilerimiz uyuşturucu ve diğer zararlı alışkanlıklardan korumak için okul çevrelerin sürekli ekip bulunduruyoruz. Gençlerimiz uyuşturucu belasından korumak üzere çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Bu konuda halkımızın ve velilerimiz ve demokratik kitle örgütlerinin yardımlarını bekliyoruz'' dedi.
        Güveklik güçleri olarak Bingöl halkının huzuru için çalıştıklarını anlatan Gülnaz, ''Güvenlik güçleri ile basın mensupları kamu görevi yapıyor. Güvenlik mensupları halkın güvenliğini sağlarken, basın mensupları da halkı bilgilendirme görevi yapıyor. Gelişen iletişim teknolojisi sayesinde bilgiyi gizlemenin mümkünü yoktur. Önemli olan doğru bilgiyi iletmektir'' diye konuştu.
        Olası yanlış haberlerin aktarılmaması konusuna dikkat çeken Gülnaz, basın mensuplarının haber kaynaklarından aldığı bilgileri resmi kaynaklardan teyit etmeden, haber yapmamalarını istedi.

           www.bingolonline.com

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.02.2026
14:36
Karlıova`nın Hafızası Kitapla Geleceğe Taşındı
Karlıova'nın Hafızası Kitapla Geleceğe Taşındı
Bingöllü yazar Sebeki Özmen'in kaleme aldığı 'Karlıova'da Doğal Yaşam ve Kültür' adlı eser, ilçenin doğasını, sözlü tarihini ve kuşaklar arasında aktarılan yaşam bilgisini edebi bir anlatımla kayıt altına alıyor. 224 sayfalık kitap, Karlıova'nın zorlu doğasıyla yoğrulan kültürünü gelecek nesillere taşıma amacıyla hazırlandı.
06.02.2026
13:51
Dağılma:
Dağılma: 'Anadil eğitimi, kimliğin ve kültürün geleceğidir'
Millî Eğitim Bakanlığı'nın seçmeli ders tercih süresini 20 Şubat 2026'ya kadar uzatmasını değerlendiren Bingöl Üniversitesi Zaza Dili ve Edebiyatı Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, özellikle Zazaca başta olmak üzere anadil derslerinin öğrencilerin kültürel kimliği ve dil mirasının korunması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
06.02.2026
12:56
Alban:
Alban: 'Bilime Değil Ranta Yatırım Yapılıyor'
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, deprem gerçeğine rağmen afet risklerini azaltmaya yönelik yatırımların yetersiz kaldığını belirterek, Bingöl'ün yüksek deprem tehlikesi altında olduğunu ve önleyici çalışmaların geciktirilmeden hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.
06.02.2026
12:38
Baraç:
Baraç: 'Deprem Kader Olabilir, İhmal Değil'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yaptığı açıklamada hem deprem sürecindeki kriz yönetimini eleştirdi hem de Bingöl'ün ciddi deprem riski altında olduğunu vurgulayarak yetkililere önlem çağrısında bulundu.
06.02.2026
12:15
Hülakü, Bingöl`ün deprem hazırlığı için Meclis Araştırması istedi
Hülakü, Bingöl'ün deprem hazırlığı için Meclis Araştırması istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'ün deprem riskine karşı hazırlık düzeyinin araştırılması için TBMM'ye Meclis Araştırma önergesi verdi. Hülakü ayrıca yapı güvenliği, kentsel dönüşüm, afet planları ve kurumların hazırlık durumuna ilişkin iki ayrı soru önergesiyle bakanlıklardan ayrıntılı bilgi talep etti.
05.02.2026
18:15
'Zazalar Kürt mü?' tartışması yeniden gündemde
Sosyal medyada yeniden alevlenen 'Zazalar Kürt'tür / değildir' tartışması akademik çevrelerde yıllardır sürerken, sosyal medyada karşıt görüşlerin birbirini etiketlediği ve tartışmanın ideolojik bir zemine kaydığı görülüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın