KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Eylül 2023 Cuma
14 °C Çoğunlukla açık

Emniyet müdürü gülnaz'dan uyuşturucu uyarısı

     BİNGÖL (Online) - Bingöl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, gençleri ve lise çağındaki öğrencileri uyuşturucu maddeye alıştırmaya çalışan kişelere yönelik yapılan operasyonda 3 kişiyi yakaladıklarını bildirdi.

Emniyet müdürü gülnaz`dan uyuşturucu uyarısı
11 KASIM 2005 CUMA 20:45
0
1732
0
AA aa
       Emniyet Müdürü Gülnaz, emniyet müdürlüğünde basın mensupları ile bir tanışma toplantısı düzenledi.
Tanışma toplantısında güvenlik güçlerinin, halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya çalıştığını belirten Gülnaz, yaptığı açıklamada gençlere ve lise çağındaki öğrencilere uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen A.B, N.B ve Y.D isimli şahısların yakalandığını söyledi.
       Şahısların üzerinde yapılan aramada toplam 47 gram esrar maddesi ele geçirildiğini ifade eden Gülnaz, ''Gençlerin ve özellikle lise çağındaki öğrencilerimiz uyuşturucu ve diğer zararlı alışkanlıklardan korumak için okul çevrelerin sürekli ekip bulunduruyoruz. Gençlerimiz uyuşturucu belasından korumak üzere çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Bu konuda halkımızın ve velilerimiz ve demokratik kitle örgütlerinin yardımlarını bekliyoruz'' dedi.
        Güveklik güçleri olarak Bingöl halkının huzuru için çalıştıklarını anlatan Gülnaz, ''Güvenlik güçleri ile basın mensupları kamu görevi yapıyor. Güvenlik mensupları halkın güvenliğini sağlarken, basın mensupları da halkı bilgilendirme görevi yapıyor. Gelişen iletişim teknolojisi sayesinde bilgiyi gizlemenin mümkünü yoktur. Önemli olan doğru bilgiyi iletmektir'' diye konuştu.
        Olası yanlış haberlerin aktarılmaması konusuna dikkat çeken Gülnaz, basın mensuplarının haber kaynaklarından aldığı bilgileri resmi kaynaklardan teyit etmeden, haber yapmamalarını istedi.

           www.bingolonline.com

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.09.2023
17:07
Yedisu`da kuru fasulye festivali
Yedisu'da kuru fasulye festivali
Coğrafi işaretli Yedisu horoz kuru fasulyesi festivali düzenlendi. Bingöl Valisi Usta, 'Halihazırdaki 700 dekarda üretimin ekonomiye katkısı yaklaşık 17 milyon TL civarındadır. Hedeflediğimiz üretimin 4 bin dekarının ekonomiye katkısı ise 100 milyon civarında olacağını paylaşmak istiyorum' dedi.
28.09.2023
17:02
Bingöl`de kentsel dönüşümle yeni bir yaşam alanı oluşuyor
Bingöl'de kentsel dönüşümle yeni bir yaşam alanı oluşuyor
Konut ve iş yerlerinin tamamlandığı, alt yapı ve çevre düzenlemesinin sürdürüldüğü kentsel dönüşüm projesi alanında incelemelerde bulunan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bingöl için çok güzel bir yaşam alanı oluşuyor, mahallemizle birlikte şehrimizin çehresi değişiyor' dedi.
28.09.2023
16:56
Guldarlılarla buluşan Vali Usta;
Guldarlılarla buluşan Vali Usta; 'Ütenin yanındayım'
'Tarım ve üretimden alacağımız güç asli ve kalıcı gücümüz olacaktır' diyen Vali Usta; 'Bingöl Valisi olarak bu şehirde üretim adına atılacak her adımın yanında olacağım' dedi.
28.09.2023
16:55
Anaokulu öğrencilerine itfaiye birimi tanıtıldı
Anaokulu öğrencilerine itfaiye birimi tanıtıldı
Bingöl'de 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası etkinlikleri çerçevesinde, anaokulu öğrencilerine itfaiye birimi tanıtıldı.
28.09.2023
03:06
Bingöl`de aranan 67 şahıs gözaltına alındı
Bingöl'de aranan 67 şahıs gözaltına alındı
Bingöl'de 21-25 Eylül tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, aranan 67 şahıs gözaltına alındı, 72 araç trafikten men edildi.
28.09.2023
03:04
Çığ Önlem Projesi çalışmaları başladı
Çığ Önlem Projesi çalışmaları başladı
Adaklı Güngörsün Mahallesi ve Aktaş Köyünde Çığ ve Kaya düşmesi ile ilgili önlemler kapsamında başlatılan proje çalışmaları saha ziyaretleri gerçekleştirildi. Ayrıca Solhan Asmakaya köyündeki sel felaketlerinin önlenmesi için de teknik ön çalışmalar yerinde incelendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın