KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2025 Pazar
°C

En büyük okul ama, en az öğrencisi var

1999 yılında, Düzağaç ve Uydukent'te çok büyük ölçüde okul ihtiyacı olduğu dönemde 20-30 öğrencisi olan İnalu'ya yapılan İlköğretim Okulu 32 Derslik, Kütüphane, Gösteri ve Toplantı Salonu ve Kapalı Salonu gibi Türkiye ve Bingöl'ün en büyük okulu.

En büyük okul ama, en az öğrencisi var
28 KASIM 2005 PAZARTESİ 12:03
0
1836
0
AA aa
“Düzağaç'ta tapu bulamadık” gerekçesiyle bir üniversite sığacak büyüklükte bir okulu İnalu Mahallesi'nin alt kısmında ıssız bir yere yaptılar. Bir çok okulda derslik sıkıntısı yaşanırken, Gazi İlköğretim okulu, öğrenci bulma sıkıntısı yaşıyor. 32 Derslikli okulda, 150 ilköğretim öğrencisi ve ana okula giden 23 öğrenci ile birlikte okul mevcudu toplam 173 olduğu öğrenildi. Özelikle 1 Mayıs 2003 depremi sonrası hasar gören Karaelmas ve Sarayiçi ilköğretim okullarında eğitim yapılamamış, öğrenciler Gazi ilköğretim okulunda 1 yıl süre ile eğitimlerine devam etmişti. Deprem sonrası yaklaşık 2 bin öğrencinin eğitim gördüğü Gazi ilköğretim okulunda şuanda sadece 150 öğrenci var.

Sarayiçi ve Endüstri Meslek prefabriklerde Gazi ilköğretim okulunda öğrenci sıkıntısı yaşanırken, Sarayiçi ilköğretim Okulunda ve Endüstri Meslek lisesinde ise derslik sıkıntısı yaşanıyor. Sarayiçi ve Endüstri Meslek lisesi öğrencilerinin bir bölümü 1 Mayıs 2003 tarihinden beri prefabrik dersliklerde eğitim görüyor.

HABER
BİNGÖL GAZETESİ
www.bingolgazetesi.com
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2025
16:07
Genç`te Engelliler Haftası`na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Genç'te Engelliler Haftası'na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
10.05.2025
15:47
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri 'Nutuk atacaklar...!'
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle açıklamada bulunan Altınokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, engellilerin sorunlarını özetleyip siyasi ve bürokrasiye sert çıktı: 'Bizleri öven, 'her birimiz engelli adayıyız' diye biten nutuklar atacaklar. Eğlenceli, ikramlı davetlerde ne kadar engelli sever olduklarını göstererek haftamızı kutlayarak görevlerini yapmış olmanın huzuruyla koltuklarına gömüleceklerdir.'
10.05.2025
15:12
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
10.05.2025
15:03
AJet`ten Anneler Günü`ne özel yüzde 40 indirim!
AJet'ten Anneler Günü'ne özel yüzde 40 indirim!
Türkiye'nin genç hava yolu markası AJet, Anneler Günü'nü özel bir kampanyayla kutluyor. AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası ile, tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda misafirlerine yüzde 40 indirim imkanı sunuyor.
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın