KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2024 Salı
°C

En büyük zararı gençler gördü!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Terör en büyük zararı bu bölgede yaşayan insanlarımıza verdi. Özellikle de gençlerimiz ciddi zararlar gördü.

En büyük zararı gençler gördü!
31 ARALIK 2017 PAZAR 19:38
2
3297
4
AA aa

AK Parti Tunceli İl Başkanlığı, 6. Olağan Kongresi Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun'un katılımıyla Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongrede İl Başkanı Fatih Tek, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Yönetime vatandaşlara hizmet odaklı çalışmalar yürütmeleri tavsiyesinde bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Biz kendini kimsesiz hisseden herkesin yanında olacağız. Onların kimi ve kimsesi olacağız. İşte bu teşkilat olacak, bizler olacağız. Bakan olarak yanlarında olacağız, milletvekilleri olarak yanlarında olacağız, il başkanları olarak yanlarında olacağız" dedi.

“TERÖR EN BÜYÜK ZARARI BÖLGEDE YAŞAYAN İNSANLARIMIZA VERDİ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise, "Bir hemşehriniz olarak burada olmaktan çok mutluyum. Tunceli, Bingöl fark etmez. Dersim dediğiniz zaman Bingöl de bunun içinde Tunceli de bunun içinde. Terör en büyük zararı bu bölgede yaşayan insanlarımıza verdi. En büyük zararı da gençlerimiz gördü. Terör olmasa bu güzel tabiat, bu güzellikler gerek tabiat turizmi için gerek inanç turizmi için değerlendirilmez mi. Bu dağlar hayvancılık potansiyeliyle, endemik bitki çeşitliliğiyle değerlendirilmez mi. Diğer taraftan bu genç nüfusumuzla özellikle emek çoğunluğu olmak üzere birçok sektör burada gelişmez mi, inanın gelişir. Tunceli'nin kalkınmaması için, gelişmemesi için hiçbir sebep yok. Yeter ki huzur ve güven ortamı olsun" şeklinde konuştu.

"TERÖR ÖZGÜRLÜKLERİN DÜŞMANIDIR"

Huzur ortamının sağlanmasıyla Tunceli'de kalkınmanın önündeki en büyük engelin kalkacağına dikkat çeken Yılmaz, "Kalkınmanın geliştiği bir ortamdan en fazla gençler istifade edecektir. Terör ekonominin düşmanı olduğu gibi demokrasinin de düşmanıdır. Terörün olmadığı bir ortamda hem kalkınmanızı hızlandırırsınız hem de demokratik haklarınızı çok daha güzel bir şekilde kullanırsınız. Terör özgürlüklerin, demokrasinin düşmanıdır. Siyasi görüş farklılıklarımız ne olursa olsun, sandıkta hangi partiye oy vermiş olursanız olsun terör konusunda ilkesel bir duruş sergilememiz lazım. İster PKK, DAEŞ olsun, ister FETÖ, DHKP-C olsun, bütün terör örgütlerine karşı ortak bir tavır sergilememiz lazım. Bu noktada da ben Cumhuriyet Halk Partisi il başkanınıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Tunceli, çukur siyasetine karşı, teröre karşı dik bir duruş sergiledi. AK Parti'siyle diğer siyasi partileriyle. Bundan dolayı da büyük bir memnuniyet duyuyor ve takdir ediyoruz. Olması gereken budur. Bütün Türkiye'de de bunun olmasını temenni ediyoruz. Bütün siyasi partilerin bunu yapmasını temenni ediyoruz. Çünkü terör siyasetin de düşmanıdır. Terörün olduğu yerde sivil siyaset olmaz, demokratik siyaset olamaz. Terörün olmadığı yerde her türlü farklılıklarımızla demokratik siyaseti yapma imkânımız olur" dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22907)
25 Şubat 2018 Pazar 00:55
sizin yüzünüzden gençlerde zarara görür bölge halkıda zarar görür bırakın bu halkın yakasını
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21324)
01 Ocak 2018 Pazartesi 14:15
Bu güne kadar Ak Partiye oy vermiş biri olarak söz veriyorum sen ve Yusuf aday olursanz bir daha oy moy yok.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21318)
01 Ocak 2018 Pazartesi 00:51
Bu memleketi bu HALE koyan Siz siyasetcilersiniz
Sizler olmasaniz hic Bir insanin burnu kanamaz Ama Size inat baris gelecek kardes Dolu Bir memleket olacak ve artik hic Bir Anne aglamayacak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21315)
31 Aralık 2017 Pazar 23:56
Sen onu önce kendi çevrene anlat ikna et biz binları bilyorduk zaten.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın