KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ocak 2026 Çarşamba
°C

En çok şikayet kredi kartlarından

Genç İlçesi Tüketici Sorunları Hakem Heyeti, 2011'de en çok şikayetin, bankaların kredi kartı ve hesap işletim ücretlerinden geldiğini bildirdi.

En çok şikayet kredi kartlarından
11 OCAK 2012 ÇARŞAMBA 08:22
0
2710
0
AA aa

Genç ilçesi Tüketici Sorunları Hakem Heyeti, 2011 yılı sonuç raporunu açıkladı. Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklama göre, 2011 yılı içerisinde Genç İlçesi Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne 127 tüketici başvurdu. Bu tüketicilerden 83'ü tüketici lehine, 14'ü uzlaşma ile 7'si ise tüketici aleyhinde sonuçlandı.

Genç İlçesi Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'nin başkanlığını Genç Kaymakamı Muammer Köken yapıyor. Ayrıca, heyette baro, belediye, tüketicilerden, esnaf ve sanatkarlardan birer temsilci bulunuyor.

Hakem Heyeti Başkanı ve Genç Kaymakamı olan Muammer Köken, açıklamasında, özellikle köylerde oturan vatandaşların, seyyar olarak köylerine kadar gelerek, kendilerine çeşitli vaatlerde bulunularak veya hediye eşya vermek suretiyle yapılan satışlarda dikkatli olmalarını istedi. Köken, vatarndaşların, imzaladıkları belgeleri iyi incelemelerini ve mutlaka satış ile ilgili belge almalarını ve kandırıldıklarını anladıkları durumlarda, 7 gün içerisinde hiç çekinmeden Hakem Heyeti'ne başvurmalarını istedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.01.2026
02:41
Bingöl Valiliği, Hesarek için harekete geçti
Bingöl Valiliği, Hesarek için harekete geçti
Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı ve otopark sorunu nedeniyle tepki çeken krizlerin yaşandığı Hesarek Kayak Merkezi'ndeki sıkıntıları gidermek için harekete geçen Bingöl Valiliği, özel kepçe kiralayarak kar temizleme çalışmalarını başlattı.
28.01.2026
02:39
Vali Çelik`ten depreme karşı bilinç vurgusu!
Vali Çelik'ten depreme karşı bilinç vurgusu!
AFAD İl Müdürlüğü'ndeki inceleme ve aldığı brifing sonrası açıklamalarda bulunan Bingöl Valisi Cahit Çelik, depreme karşı hazırlık ve doğru yapılaşmanın önemine dikkat çekti. Vali Çelik; 'Bu topraklarda yaşamaya devam edeceğiz; ancak bunu bilinçli, tedbirli ve akılcı şekilde yapmak zorundayız.'
28.01.2026
02:37
Sigara yasağı genişliyor! Buralarda da içilmeyecek!
Sigara yasağı genişliyor! Buralarda da içilmeyecek!
Sigara düzenlemesinde dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Buna göre, sigaraların marketlerde hemen kasa arkasında yer alması yasaklanacak. Çocukların sıklıkla gittiği park ve bahçelerde de sigara içilmesine izin verilmeyecek. İşte milyonları ilgilendiren düzenlemenin detayları…
28.01.2026
02:36
Bingöl merkezli
Bingöl merkezli 'change' araç operasyonu: 4 tutuklama
Şahıslara ait hesaplarda 294 milyon 895 bin TL tutarında şüpheli işlem hacmi tespit edildi.
28.01.2026
02:35
Bingöl`de Rojava Protestosu
Bingöl'de Rojava Protestosu
DEM Parti ve Demokratik Kurumlar Platformu bileşenleri, Bingöl kent merkezinde düzenledikleri yürüyüşle Kuzey ve Doğu Suriye'ye yönelik saldırıları protesto etti. Kent Meydanı'nda yapılan açıklamada Kobanê'deki abluka ve insani krize dikkat çekildi.
28.01.2026
02:33
Bingöl`de Kar Motorlu Arama Kurtarma Eğitimi
Bingöl'de Kar Motorlu Arama Kurtarma Eğitimi
Bingöl Belediyesi, zorlu kış şartlarında acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale edilebilmesi için AFAD personeline kar motoru kullanımı ve kış arama-kurtarma teknikleri eğitimi verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın