KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Eylül 2025 Cuma
°C

En fazla harcama kamu düzeni ve güvenliğe yapıldı

Bingöl'de 2021 yılının ilk 8 ayında en fazla harcama kamu düzeni ve güvenliğe yapılırken, en az harcama çevre koruma hizmetlerine yapıldı.

En fazla harcama kamu düzeni ve güvenliğe yapıldı
29 EYLÜL 2021 ÇARŞAMBA 16:56
1
1202
2
AA aa

Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Ağustos 2021 dönemi iller bütçe denge verilerini paylaştı.

Merkezi yönetim bütçe harcamaları fonksiyonel sınıflandırma verileri incelendiğinde, Ağustos 2021 itibariyle Bingöl'de toplam harcama 2 milyar 19 milyon 427 bin TL olarak belirlenirken, en çok harcamanın 696 milyon 343 bin TL ile kamu düzeni ve güvenlik hizmetlerine yapıldığı kaydedildi.

Savunma hizmetlerine 315 milyon 693 bin TL, eğitim hizmetlerine 506 milyon 130 bin TL, sağlık hizmetlerine 205 milyon 577 bin TL, genel kamu hizmetlerine 150 milyon 670 bin TL, ekonomik işler ve hizmetlere 3 milyon 581 bin TL, sosyal güvenlik ve sosyal yardım hizmetlerine 76 milyon 62 bin TL, dinlenme, kültür ve din hizmetlerine 51 milyon 475 bin TL, iskan ve toplum refahı hizmetlerine 13 milyon 895 bin TL, çevre koruma hizmetlerine bin TL harcama yapıldığı belirtildi.

Bingöl'de toplam 2 milyar 19 milyon 427 bin TL olan harcamanın, 1 milyar 540 milyon 11 bin TL'sini personel giderleri, 219 milyon 640 bin TL'sini sosyal güvenlik kurumu ödemeleri, 144 milyon 2 bin TL'sini mal ve hizmet alımları oluşturdu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85883)
01 Ekim 2021 Cuma 10:27
Öğretmen e çalışmadığı süre içerisinde ödeme yapilmasaydi paranın tamamına yakını kasada kalacaktı anladığımız bu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85866)
29 Eylül 2021 Çarşamba 19:09
Bingölde kendi götürdükleri ne kadar acaba
11.09.2025
17:36
Bingöl`de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri ve servisleri denetlendi. Denetimlerin yıl boyu süreceği aktarıldı.
11.09.2025
17:29
Bingöl`de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de, üst merkezlerde riskli bulunarak yapılmayan iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı, Bingöl Devlet Hastanesi'nde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın