KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2024 Cuma
°C

En güzel hediye!

Fenerbahçe, ‘Sevgililer Günü'nde Kayserispor'u yenerek taraftarını mest etti!Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de güçlü rakibi Kayserispor'u 2-0 yenerek, tribünleri dolduran taraftarına galibiyet hediye etti. Maç öncesi sahaya ''Bitmez Tükenmez Aşkımız'' yazılı pankartla çıkıp tribünlere kırmızı gül dağıtan sarı-lacivertliler, Kayserispor karşısında da 2-0 kazanarak, ligin ikinci yarısındaki çıkışını sürdürerek taraftarına büyük bir mutluluk yaşattı.

En güzel hediye!
15 ŞUBAT 2011 SALI 08:42
0
2137
0
AA aa

Sarı lacivertliler, 21. haftanın kapanış maçında Kayserispor'u Şükrü Saracoğlu Stadı'nda misafir etti. Karşılaşmanın 3. dakikasında Niang'ın attığı gol ile 1-0 öne geçen Fenerbahçe, 60. dakikada Lugano'nun golüyle sahadan 2-0 önde ayrıldı. Bu galibiyetle ligde oynadığı son 4 maçı kazanan sarı lacivertliler, puanını 45'e yükseltti ve averajla Bursaspor'un önünde lig ikinciliği koltuğuna oturdu. 

Kayserispor ise 39 puanda kaldı ve 21. hafta sonunda 4. sırada yer aldı.

TRİBÜNLERDE İLANI AŞK VE KANDİL PANKARTLARI
Sevgililer Günü nedeniyle tribünlerde çok sayıda pankartta ilanı aşk ve evlilik teklifi yer aldı.

Candemir isimli bir taraftar sevdiğine evlenme teklif eden pankartında ''Gülay'ım benimle evlenir misin?'' derken, bir taraftar da sevdiğinin resminin yer aldığı pankartta ''Seni Seviyorum'' ifadelerine yer verdi. Bir başka taraftarın açtığı pankarta ise ''Son nefesimi verinceye kadar seni seveceğim Havvam'' ifadesi yer aldı.

Türk Telekom kale arkası tribünde açılan pankartta ''Tüm İslam aleminin kandili mübarek olsun'' bulunurken, Maraton üst tribündeki pankartta da ''Kandiliniz mübarek olsun'' ifadesi görüldü.

''KÜMEDE KAL GALATASARAY'' TEZAHÜRATI
Sarı-lacivertli taraftarlar, maç öncesi tribünlerde yaptıkları tezahüratlarda ezeli rakipleri Galatasaray'a da takıldılar.

Ligde kötü sonuçlar alan ezeli rakiplerine yönelik, Türk Telekom kale arkası tribününde başlayan ''Kümede kal Galatasaray'' şeklindeki tezahürata, Migros kale arkası tribünündeki taraftarlar da eşlik etti.

FENERBAHÇE: 2 - KAYSERİSPOR: 0

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Orkun Aktaş

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Özer (Dk. 76 Semih), Mehmet Topuz (Dk. 89 Bekir), Selçuk, Dia (Dk. 61 Cristian), Alex, Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

KAYSERİSPOR: Volkan Babacan, Hamza, Serdar, Amisulashvili, Hasan Ali, Amrabat, Selim Teber, Abdullah, Santana (Dk. 32 Semih), Karım Ziani, Zalayeta (Dk. 55 Kujovic)
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze

GOLLER: Dk. 3 Niang, Dk. 60 Lugano (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Dk. 2 Serdar, Dk. 53 Hamza, Dk. 84 Semih (Kayserispor), Dk. 58 Andre Santos, Dk. 90 artı 2 Bekir (Fenerbahçe)

İLK YARIDAN POZİSYONLAR
2. dakikada ceza alanı dışından kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanan Alex'in kaleye gönderdiği top az farkla üstten auta çıktı.
3. dakikada kaleci Volkan Babacan kendisine atılan geri pasta topu uzaklaştırmak isterken, meşin yuvarlağı ceza alanının hemen dışındaki sağ çaprazdaki Özer'in önüne attı. Bu futbolcunun pasıyla sağdan ceza alanına giren Mehmet Topuz'un yerden ortasında, altı pasta Niang, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek, takımını 1-0 öne geçirdi.
20. dakikada ceza alanı içinde oluşan karambolde sol çaprazdan Alex'in vuruşunda, top direğin yanından auta çıktı.
24. dakikada Andre Santos'un pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Dia'nın, şık çalımlarla ceza alanına girip, yaptığı vuruşta meşin yuvarlak yandan auta gitti.
41. dakikada ceza alanının hemen dışında sol çaprazda Andre Santos'un vuruşunda, kaleci Volkan Babacan yatarak üzerine gelen topu kontrol etti.
44. dakikada sağdan ceza alanına giren Niang'ın aut çizgisine yakın yerden yaptığı vuruşta, kaleci Volkan Babacan topa sahip oldu.
45. dakikada soldan Dia'nın ortasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Özer, meşin yuvarlağa vuramadan Serdar topa müdahale etti. Daha sonra savunma topu uzaklaştırdı.

İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR
47. dakikada soldan Dia'nın ortasında ceza alanı içinde Alex kafayı vuramayınca, meşin yuvarlak uzak direğin yanından auta çıktı.
48. dakikada Selçuk'un ara pasıyla soldan ceza alanına giren Niang, ileri çıkan kaleci Volkan Babacan'ın yanında topu geçirmesine karşın, hemen araya giren savunma meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
60. dakikada Alex'in soldan kullandığı korner atışında, ceza alanı içinde iyi yükselen Lugano'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Volkan Babacan'ın müdahalesine karşın filelere gitti: 2-0
68. dakikada Selim Teber'in pasıyla sağdan ceza alanına giren Kujovic'in vuruşunda, top yandan auta çıktı.
83. dakikada ani gelişen Fenerbahçe atağında Alex'in pasıyla soldan hareketlenen ve hızla ceza alanına giren Niang, topu Semih'e çıkaramayınca sarı-lacivertliler önemli bir pozisyonu değerlendiremedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2024
00:29
Silahlı saldırıda yaralanan şahıs hayatını kaybetti
Silahlı saldırıda yaralanan şahıs hayatını kaybetti
Bingöl'de akşam saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan 1 kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
09.05.2024
20:53
Bingöl`de bir silahlı saldırı daha!
Bingöl'de bir silahlı saldırı daha!
Bingöl'de son dönemlerde artan silahlı saldırılara bir yenisi eklendi! Akşam saatlerinde Kültür Mahallesi'ndeki bir işyerinde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi ağır yaralandı! Polis, olay yeri incelemesini sürdürüyor.
09.05.2024
19:56
Bingöl`de sahte belgeyle şeker alımına polis kıskacı!
Bingöl'de sahte belgeyle şeker alımına polis kıskacı!
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, 102 ayrı şeker alımından 28 milyon 208 Bin 166 TL haksız kazanç elde eden 19 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldığını duyurdu.
09.05.2024
18:38
Bingöl`ün jeotermal potansiyeli değerlendirildi
Bingöl'ün jeotermal potansiyeli değerlendirildi
Vali Usta: 'Bingöl'ümüzün jeotermal potansiyelinin güçlü projelerle etkin bir şekilde kullanılması, turizm ve ekonomi açısından daha aktif ve katma değer sağlayan birer parametreye dönüştürülmesi gerekiyor' dedi.
09.05.2024
18:37
Zazaca`ya kaç kontenjan ayrıldı?
Zazaca'ya kaç kontenjan ayrıldı?
Ülke genelinde 20 bin sözleşmeli öğretmen kadrosu açılırken, Zazaca ve Kürtçe için ayrılan kontenjanlar da açıklandı. İşte branşlara ayrılan kontenjanlar….
09.05.2024
18:36
Mülakat sistemi değişiyor! İşte yeni taslak
Mülakat sistemi değişiyor! İşte yeni taslak
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmen alımlarında mülakat sisteminin değişeceğini duyururken detaylar da belli olmaya başladı. Buna göre her adaya ayrı bir kod verilecek ve heyet adayın kimlik bilgilerini bilmeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın