KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mayıs 2025 Perşembe
°C

En ücra köylere korkusuz gittik

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Emniyet Müdürü Ekrem Çelik onuruna verdiği yemekte yaptığı konuşmada, askerlerin orduyla, zırhlı araçlarla gidip geldiği yere emniyet müdürüyle birlikte korkusuz gidip geldiklerini söyledi.

En ücra köylere korkusuz gittik
25 HAZİRAN 2009 PERŞEMBE 10:44
0
1304
0
AA aa
Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İçişleri Bakanlığının son emniyet Müdürleri kararnamesi ile Teftiş kuruluna atanan İl Emniyet Müdürü Ekrem Çelik onuruna Polis evinde bir yemek verdi.

Vali Balkanlıoğlu, Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Teftiş kuruluna atanan Emniyet Müdürü Ekrem Çelik onuruna dün akşam saat 20.00'da polis evinde verdiği yemeğe, Belediye Başkanı Serdar Atalay, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, kurum amirleri, iş adamları ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Yemek sonrası konuşan Balkanlıoğlu, Emniyet Müdürü Ekrem Çelik'in 3 yıldan fazla bir süre görev yaptığı Bingöl'de hiçbir olumsuzluğun yaşanmadığını belirterek, vatandaşla kurduğu iyi diyaloglar sonucu vatandaş ve polisi bir araya getirdiğini söyledi.

“Kendisinden memnun kaldık”

Emniyet Müdürü Ekrem Çelik'in yaptığı iyi ve başarılı hizmetlerden dolayı kendisinden memnun kaldıklarını ifade eden Balkanlıoğlu: “değerli emniyet müdürümüz benden önce Bingöl'e atanıp görev yapıyordu. Bingöl gibi hassas ve önemli bir bölgemizde başarıyla 3 yıla aşkın bir süredir müdürlük görevi yaptı. Bu arada vazifesinden ve hukuktan asla taviz vermeden, kişi ve baskıya da boyun eğmeden adaletle görevini yaptığını bize gösterdi. Kendisinden memnun kaldık. Aynı zamanda halkla diyalogda çok iyiydi, herkesle samimiyeti vardı. Birçok olayları sıkıntı doğurabilecek birçok asayiş işleri tatsız bir hadiseye, acı olaylara sebep olmadan kolaylıkla haletti. Bölgemizde gördüğümüz birçok olumsuz olayı ilimizde hiç yaşamadık veya çok az zararla atlattık. Bu anlamda kendisinden çok memnunuz. Yaptığı görev çok hassas, polisten insanlar böyle bahsederken bazen olumlu, bazen olumsuz çok şey söylerler ama, polisin olmadığını düşünün. Başımız dara girdiğinde, sıkıntıya düştüğümüzde ilk müracaat edeceğimiz merci emniyet teşkilatıdır. Eğer evlerimizde rahat uyuyorsak bu polisin iyi çalışmasından dolayıdır. Hak ve adalet tecelli ediyorsa, adli makamlarımıza böyle olayları çözerek getiriyorlarsa, mazlum ve mağdurun yanında yer alabiliyorlarsa ne mutlu onlara. İşte bunun en güzel örneğini emniyet müdürümüz burada sergiledi. Kendisini tebrik ediyoruz, ancak insan yaşamı bütün bu evren kainat hepsi sınırlıdır. Beli bir süre görev yapınca ister istemez, zaman su gibi akıp gidiyor ve ondan sonra ya başka bir yere, yada emekli oluyorsun” dedi.

“En ücra köye çekinmeden, Korkusuzca gittik”

Emniyet Müdürü Ekrem Çelik'in yaş haddinden dolayı daha önce emekli olmak istediğini sözlerine ekleyen Balkanlıoğlu, şunları söyledi: “Dolayısıyla müdürümüz birkaç def emekli olmak istediğini söylemiş, bizde devam et dedik. Müdürümüzde yaş haddinden dolayı emekli oluyor. Biz kendisinden memnun olarak ayrılıyoruz. Bundan sonraki yaşamında da başarılı, sağlıklı, sıhhatli uzun bir ömür diliyorum. Bizi en çok memnun eden ise, halkla kurduğu olumlu diyalogdu. Ben açık konuşayım, askerlerin orduyla gideceği yere, ben müdür beyle korkusuz gidip geliyordum. En ücra köylere bile müdür beyle beraber gidip gidiyordum. Sevdiğim saydığım bir mesai arkadaşımı, kardeşimden ayrılacağım için üzüntülüyüm” ifadelerini kullandı. 

“Halkla olan iyi diyalog, basın sayesinde gerçekleşti”

Bingöl'de görev yaptığı süre zarfında herkesimden büyük destek aldığını dile getiren Emniyet Müdürü Çelik, özelikle vatandaş ve polis arasındaki iyi ilişkilerin sağlanmasında basının büyük payı olduğunu anlattı. Kendi isteğiyle atamasının gerçekleştiğini vurgulayan Çelik: “öncelikle atamamdan dolayı bu yemeği düzenleyen sayın valimize ve katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim. 3 yıla aşkın bir süredir Bingöl'de görev yaptım. Son kararnamede sizlerin de bildiği gibi Teftiş kuruluna atandım. Kararnamenin yayınlanmasından itibaren basın da ve internet sitelerinde şahsımda kurumumuzla ilgili olumlu ve bizi de duygulandıran güzel şeyler dile getirildi. Bu ortamın oluşmasında ve her türlü görevimizde bize destek veren başta sayın valimiz olmak üzere, kurumlarımızın değerli müdürlerinin, özelikle basının görev alanımıza giren konularda olumlu yaklaşmasının büyük fonksiyonu olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu olumlu ortam başka türlü gelişemezdi. Ben bu yüzden özelikle basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Görev alanımızdaki konuları vatandaşlara hep olumlu yansıttılar. Bu atamadan sonra anladığım kadarıyla yanlış bir anlaşılma var. Ben Ocak ayından itibaren yaş haddinden dolayı emekli olacağım. Bu atamayı emekliye hazırlanmak için kendim istedim. Bunu basın mensupları aracılığıyla duyurmak istiyorum. Görev yaptığım süre içersinde bizlere destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Balkanlıoğlu'ndan Çelik'e takdir belgesi

Yapılan konuşmaların ardından Vali Balkanlıoğlu, Teftiş kuruluna atanan İl Emniyet Müdürü Ekrem Çelik'e yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı takdir belgesi ve bir hediye verdi.


Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.04.2025
18:55
Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı
Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına ile yer yer toz taşınımı uyarısı yaptı.
30.04.2025
17:58
Bingöl`de Kur`an ziyafeti
Bingöl'de Kur'an ziyafeti
Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Bingöl İl Müftülüğünün organizasyonuyla, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma alanında ulusal ve uluslararası başarılar elde etmiş seçkin karîlerin katılımıyla 'Kur'an-ı Kerim Ziyafeti Programı' düzenlenecek.
30.04.2025
16:13
Hüdapar`dan Kültür TOKİ için çağrı!
Hüdapar'dan Kültür TOKİ için çağrı!
Beraberindeki teşkilat üyeleriyle Bingöl merkez Kültür Mahallesi TOKİ Emlak Yönetimini ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya: 'Vatandaşların ev ve işyeri bulamadığı bu dönemde buradaki boş konut ve işyerleri acilen satışa sunulmalı!' dedi.
30.04.2025
16:11
YURTLİG Futbol Bingöl Grup Müsabakaları Başladı
YURTLİG Futbol Bingöl Grup Müsabakaları Başladı
Bingöl ev sahipliğinde 10 ilden toplam 160 sporcunun katılımıyla start alan müsabakaların başlangıç vuruşunu Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta yaptı.
30.04.2025
16:10
Bingöl`de kesilen varil bomba gibi patladı! Patlama anı kamerada
Bingöl'de kesilen varil bomba gibi patladı! Patlama anı kamerada
Bingöl'de bir atölyede spiral makinesiyle kesilmek istenen varil bir anda patladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
30.04.2025
16:09
Bingöl`de dedektörle define arayan şahsa suçüstü
Bingöl'de dedektörle define arayan şahsa suçüstü
Bingöl'de bir şahıs dedektör cihazı ile define ararken jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın