KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2026 Cuma
°C

Engel tanımadılar!...

Yiğiter; “Bu çocuklarımıza gereken desteğin verilmesi halinde sosyal topluma kazandırma çalışmalarımız devam edecektir” dedi

Engel tanımadılar!...
14 MAYIS 2007 PAZARTESİ 10:09
0
1115
0
AA aa
12 ilden 28 kulübün katıldığı kros ve gülle atışı yarışmasına katılan Bingöl Zihinsel Engelliler Spor Kulübü sporcuları birinci oldu.
Edinilen bilgiye göre, Zihinsel Engelliler Federasyonu'nca 11-13 Mayıs 2007 tarihleri Diyarbakır'da arasında düzenlenen gülle atışı, kros ve masatenisi yarışmalarına katılan Bingöl Zihinsel Engelliler Spor Kulübü sporcuları gruptan başarıyla döndü.
Sporculardan Talip Esinti, Gülle Atışı ve 200 metre kros yarışmasında 1'inci oldu. 8–11 yaş grubu 50 metre kros yarışmasında ise Ahmet Berdibek 1'inci oldu. 100 metre kros yarışmasında erkekler kategorisinde Ramazan Çintay, kızlar kategorisinde ise Dilek Barut 2'inci oldu.
Masatenisi müsabakaların ise kendi yaş grubunda Gülsüm Tezel ve Zeliha Tezel 2'inci oldu. Erkekler kategorisinde Ömer Çaka 2'inci, Kadir Kara 3'üncü oldu.
Alınana başarıların mutluluk verici olduğunu belirten Zihinsel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Fuat Yiğiter; “Federasyonun düzenlemiş olduğu bu organizasyonda bizlerden desteğini esirgemeyen Bingöl Valisi Vehbi Avuç'a, Belediye Başkanlığına, Özel Dünya Özel Eğitim Okulu Müdürü Zeki Kocabay'a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara'ya, İl Temsilcimiz M. Can Yöndaş'a, Yer Tesislerinde yardımcı olan FEDAŞ Müdürü A. Kadir Aslanboğa'ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
200 metre kros ve gülle atma 1'incisi Talip Esinti'nin 3-4 Haziran'da yapılacak Milli Takım kampına davet edildiğine dikkat çeken Yiğiter; “Bu Çocuklarımıza gereken desteğin verilmesi halinde sosyal topluma kazandırma çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.


BingolOnline / Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
02.07.2026
15:02
Bingöl Kent Meydanı Otoparkı Hizmete Açıldı
Bingöl Kent Meydanı Otoparkı Hizmete Açıldı
Bingöl Belediyesi'nin şehir merkezindeki otopark sorununa çözüm olarak hayata geçirdiği Kent Meydanı Otoparkı hizmet vermeye başladı. Toplam 500 araç kapasiteli otopark, 24 saat kesintisiz hizmet sunacak. Otopark için saatlik ve aylık abonelik ücret tarifesi de açıklandı.
02.07.2026
14:56
Klima yüklü kamyonet alev alev yandı
Klima yüklü kamyonet alev alev yandı
Bingöl-Diyarbakır karayolunda seyir halindeyken alev alan klima yüklü kamyonet kullanılamaz hale geldi. Genç Belediyesi İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangının ormanlık alana sıçraması önlendi.
02.07.2026
14:30
Bingöl Adalet Ormanı`nda ağaçlar geleceğe hazırlanıyor
Bingöl Adalet Ormanı'nda ağaçlar geleceğe hazırlanıyor
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Bingöl Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğinde oluşturulan Adalet Ormanı'nda sulama ve bakım çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalarla, fidanların sağlıklı gelişiminin desteklenmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın