KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Nisan 2024 Perşembe
11 °C Çoğunlukla açık

Engelsiz Yaşam Merkezi Tefrişat İşlemleri Sonrası Hizmete Açılacak

2019 yılı yerel seçimler sonrası Başkan Arıkan'ın ilk iş olarak yapımına start verdiği Engelsiz Yaşam Merkezi üzerinden ortaya atılan mesnetsiz söylemlere cevap veren Belediye: 'İddialar tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Merkezimiz tamamlanmış olup, geçici kabulü yapılmıştır. Çevre düzenlemesi ve tefrişat işlemleri tamamlandıktan sonra hizmete açılacaktır.'

Engelsiz Yaşam Merkezi Tefrişat İşlemleri Sonrası Hizmete Açılacak
21 EKİM 2021 PERŞEMBE 16:02
1
1376
4
AA aa

Bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde “Açılışı seçime saklanıyorsa sizlere faydası olmaz', ‘5 yıldır yapımı devam eden sosyal yaşam merkezi neden bitmiyor” gibi başlıklar ile yapılan ve yalan beyanlı kasıtlı paylaşımlar nedeniyle açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Gerek siyasi parti temsilcileri gerekse farklı art niyetli çevrelerce ileri sürülen iddialar, gerçeklerle bağdaşmadığı gibi siyasi ahlaka ve vicdanlara sığmayacak boyuttadır.

Engelsiz Yaşam Merkezimizin inşaatına 2019 yılının sonbahar aylarında başlanmış olup, 2020 yılı sonunda tamamlanmıştır. Tüm dünyada baş gösteren pandemi süreci nedeniyle kısmen gecikme yaşansa da geçici kabulü yapılmıştır. Söz konusu yaşam merkezimizin çevre düzenlemesi ve tefrişat işlemleri devam ettirilmektedir. Öte yandan dezavantajlı grupta olan kardeşlerimizin yaşam merkezinden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak için Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile yaklaşık 3 aydır ortak çalışmalar sürdürülmektedir.

“7 MİLYON TL'YE DEĞİL, 3 MİLYON 440 BİN TL'YE MAL OLDU”

Kentteki haber siteleri ve bazı sosyal medya hesaplarında ortaya atılan ‘7 Milyon TL'ye mal edilen Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi kaderine terkedilmiş...' söylemleri tamamen asılsızdır. Söz konusu Engelsiz Yaşam Merkezimiz, 3 Milyon 440 Bin TL'ye mal olmuştur. ‘Açılışı seçime saklanıyorsa sizlere faydası olmaz' gibi absürt söylemlerde bulunanlar, her zaman doğrudan yana olan halkımızı kandıramayacaklarını anlayacaklardır.

“5 YILDIR YAPIMI DEVAM EDİYOR” İDDİALARI DA ASILSIZ

Nitekim Engelsiz Yaşam Merkezi üzerinden siyaset yapmak isteyen bazı çevreler de asılsız iddialarla kamuoyunu meşgul etmekte, belediyemizi içi boş söylemlerle zan altında bırakmaya çalışmaktadırlar.

“5 yıldır yapımı devam eden sosyal yaşam merkezi neden bitmiyor” açıklamalarını talihsizlik olarak görüyoruz.

2019 yılında engelli kardeşlerimizin yaşam kalitelerini yükseltmek, sosyal hayata katılımlarını kolaylaştırmak için 1. 900 metrekarelik alan üzerinde inşaatına başladığımız 4 katlı yaşam merkezimiz tamamlanmış olup, geçici kabulü yapılmıştır. Çevre düzenlemesi ve tefrişat işlemlerinin ardından sonra hizmete açılacaktır.

Engelli kardeşlerimiz üzerinden siyasi prim sağlamaya çalışan, mesnetsiz ve içi doldurulamayan gerçek dışı açıklamalarla hizmetlerimizi gölgelemeye çalışan art niyetli çevreleri kınıyor, hizmetlerimizi arttırarak devam ettireceğimizi kamuoyuna saygı ile duyururuz.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86350)
24 Ekim 2021 Pazar 09:49
Bende çocuğu parka götürdüm sözde kent park ama kaderine terkdilmiş bu bina ile birlikte oysa dünya kadar masraf yapılmıştır bizden alınan paralarla ne hakkınız var buna.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86323)
22 Ekim 2021 Cuma 15:13
yüzünüz kızarmadan böyle hayasız bi cevap nasıl veriyorsunuz hayret verici bahaneler arkasına sığınılan cevaplar var madem o kadar dürüstsünüz buyrun size hodri meydan etrafın ne halde olduğunu gösteren bi video yayınlayın bu halkı bu kadar küçük göremezsiniz beceriksizliğinizi böyle metinler hazılayıp kurtulma devri kapandı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86319)
22 Ekim 2021 Cuma 09:38
Başkanım ALLAH razı olsun.böyle bir yapıyı Bingöle kazandırdığınız için teşekkür ediyorum.Ağzı olan konuşuyor.Varolasın.Yolun açık olsun.ALLAH yardımcın olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86308)
21 Ekim 2021 Perşembe 17:50
Açılması için haber olmasi mi gerekiyordu
17.04.2024
16:26
Hastaneden randevu alıp gitmeyenlere yeni tedbirler geliyor
Hastaneden randevu alıp gitmeyenlere yeni tedbirler geliyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirler alınacağını açıkladı. Bakan Koca, 'Randevu alıp onay verdiği halde gelmeyenler için aynı branşta hiçbir hekime ve sağlık tesisine müracaat edilemeyecek. Aynı klinikten mükerrer randevu alınamayacak. Yakında devreye girecek yöntemle iki randevusunu aldığı halde ikinci kez randevusuna gelmeyenlerin randevu almasını 15 günlük zaman dilimi için bütün branşlara randevuya kapalı hale getireceğiz. Uygulama ilerledikçe ilave tedbirler almaya da devam edeceğiz' dedi.
17.04.2024
14:29
Bingöl`de çekilen video izlenme rekorları kırdı
Bingöl'de çekilen video izlenme rekorları kırdı
Motoruyla il il gezerek Türkiye'nin doğal güzelliklerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Saliha Özkan'ın Bingöl'den çekip paylaştığı video, sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı. Sempatik tavırları ile büyük beğeni toplayan Bingöllü Ali Tuçdan, 'Video sayesinde meşhur olduk' dedi.
16.04.2024
14:49
Hedef, Bingöl`ü sosyal hizmet şehri yapmak
Hedef, Bingöl'ü sosyal hizmet şehri yapmak
Birçok birimi farklı noktalarda hizmet veren ve müdürlük binası bulunmayan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, yatırım programına alınan projelerinde bu yıl kazma vurmayı hedefliyor. Proje kapsamında müdürlük binası, gündüz bakım evi, kadın konuk evi ve sosyal hizmet merkezi ile konferans salonu inşa edilecek.
16.04.2024
14:46
Bingöl`de bir günde 219 hasta randevusuna gitmedi
Bingöl'de bir günde 219 hasta randevusuna gitmedi
Bingöl Devlet Hastanesi, 15 Nisan'da MRHS üzerinden randevu alan 219 hastanın randevularına gelmediğini bildirdi. Randevulara gelmeyen hastaların, iptal başvurusunda bulunmaması nedeniyle mağduriyet yaşandığı aktarıldı.
16.04.2024
13:11
Bingöl`de aranan 19 kişi tutuklandı
Bingöl'de aranan 19 kişi tutuklandı
Bingöl'de 1-14 Nisan tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 19 kişi yakalanarak tutuklandı.
16.04.2024
13:10
Hesarek ile ilgili karar resmî gazetede yayımlandı
Hesarek ile ilgili karar resmî gazetede yayımlandı
Hesarek Kayak Merkezi, Cumhurbaşkanı kararı ile Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi (KTKGB) ilan edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın