KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

Engin; Emeği geçenleri kutluyorum

İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan güneş enerjisi santralinde emeği geçen herkesi kutladığını söyledi.

Engin; Emeği geçenleri kutluyorum
15 KASIM 2018 PERŞEMBE 18:58
1
2271
1
AA aa

Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince hazırlanan ve Avrupa Birliği Hibe Programları kapsamında desteklenen Solar Enerji Atölyesinin Kurulup İşletim, Bakım, Onarım Modülünün Hazırlanması Projesi'nin hem ulusal basında yer alması hem de Milli Bakanlığı'nca takdir edilmesi hakkında açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, projede emeği geçen herkesi kutladığını söyledi.

Proje sayesinde Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin elektrik ihtiyacının yüzde 85'ini güneş enerjisinden karşılandığını anımsatan Engin, projenin örnek bir çalışma olduğunu söyledi.

Engin, “Okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından büyük emekler sonucu hazırlanan proje bizleri çok mutlu etti. Okulumuzun bu güzel çalışması Milli Eğitim Bakanlığı'mız tarafından da takdir edildi. Bu projede A'dan Z'ye emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32914)
16 Kasım 2018 Cuma 19:11
Milli eğitim müdürü olmuşsun ama kusura bakma abdulselam müdürüm kadar gayretli değilsin. Meslek lisesinde bir gün bile dayanamazsın. Çünkü orada koltuk sevdası ve sıcaklığı değil bilek ve cesaret geçerli
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE`ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim`e devretti
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
23.04.2026
18:14
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM'de yaptığı konuşmada Bingöl merkez Ilıcalar beldesi ve çevre köylerde yaşanan yol, su, eğitim ve sağlık sorunlarının çözülmesini istedi.
23.04.2026
18:00
Okullarda
Okullarda '7 basamaklı güvenlik modeli' dönemi başlıyor
Şanlıurfa Siverek ve Kahramanmaraş'ta peş peşe yaşanan, 10 kişinin hayatını kaybettiği okul katliamlarının ardından İçişleri Bakanlığı harekete geçti. İçişleri Bakanı Mustafa Çitfçi'nin talimatıyla okullardaki güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırmak amacıyla '7 Basamaklı Okul Güvenlik Modeli' hayata geçiriliyor. Yeni sistemle her okulda özel bir 'Güvenlik Kurulu' oluşturulacak.
23.04.2026
17:42
Bingöl UMKE Uluslararası Arenaya Açılıyor
Bingöl UMKE Uluslararası Arenaya Açılıyor
Bingöl'de kurulan UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, üç farklı EMT verifikasyonunun aynı anda gerçekleştirildiği ilk merkez olarak uluslararası alanda dikkat çekti. Dünya Sağlık Örgütü ve Azerbaycan'dan ekipler süreci yerinde takip etti.
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın