KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2026 Pazar

Engin, göreve başladı

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Kadri Engin, göreve başladı. Göreve başlayan Engin, ilk mesai gününde müdürlük bünyesindeki birimleri dolaştı.

Engin, göreve başladı
29 MART 2022 SALI 16:06
20
3531
12
AA aa

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Rahmi Güney'in bakanlık karıyla merkeze çekilmesinin ardından, yerine daha önce Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Kadri Engin atandı. Göreve başlayan Engin, ilk mesai gününde müdürlük bünyesindeki birimleri dolaştı. Engin'e müdür yardımcıları ve şube müdürleri eşlik etti.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Engin, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Coğrafyasıyla, Kültürüyle, Doğal güzellikleriyle, tarihiyle ve sıcak yürekli insanıyla ön plana çıkan Bölgemizin nadide şehri Bingöl'ümüzde İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamanın mutluluğunu yaşıyorum.

28.03. 2022 tarihi itibarıyla Bingöl Millî Eğitim Müdürü olarak görevime başlamış bulunuyorum. Öncelikle Bingöl'e ve Bingöl halkına hizmet etmeyi nasip eden Allah'a hamdediyor, bizi bu vazifeye layık gören Sayın Bakanımız Mahmut Özer'e şükranlarımı sunuyorum

Günümüz dünyasında sosyal, ekonomik, akademik, bilimsel ve teknolojik manada çağı yakalamak toplumların kaderi adına hayati önem taşımaktadır. Milli ve manevi değerlerinin idrakinde olup öz kültürünü tanıyıp bilen ve bunu evrensel değerler ile mezceden toplumlar olabilmek de en az bunun kadar önemlidir. Hepimiz biliyoruz ki üstünde durduğumuz bu ehemmiyetli konular ancak eğitim ve öğretim alanındaki iyi, başarılı, sağlam ve istikrarlı çalışmalar ile mümkün olabilmektedir. Yaşanan gelişmeleri izleyen değil, gelişmelere ülkemiz ve insanlık faydasına yön verebilen fertler yetiştirmenin yolu da ancak ve ancak eğitim ve öğretimdir.

Bu bağlamda bizler, eğitim ordusunun inançlı ve kararlı neferleri olarak çocuklarımız için yılmadan, yorulmadan elimizden gelen tüm gayreti göstermek için çalışıyoruz. Eğitim sistemimizin her biriminde ve her kademesinde birbirinden farklı görevler üstlenen tüm mesai arkadaşlarımın görev ve sorumluluklarını en güzel şekilde ifa edip iyi niyetle azami çaba sarf ettiklerine olan inancım tamdır.

Bu minvalde eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürütürken bizlere destek olacak tüm idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, üniversitemiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sivil toplum kuruluşlarına şimdiden teşekkürlerimi sunuyor ve hep birlikte kadim memleketimiz Bingöl'e hizmet edecek olmanın onur ve mutluluğunu yaşıyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91089)
31 Mart 2022 Perşembe 11:30
Allah aşkına ilimizde eğitim tam bir enkaz......Velisinden öğretmenine ,idaresinden müdürüne kadar herkes razı.Sıkıntı yok...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91074)
30 Mart 2022 Çarşamba 23:37
Hoş geldiniz hele şükür adalet yerini buldu müdürüm size arkanızdan konuşup tutanların tam listesini vereceğim gereğini yaparsınız artık.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91068)
30 Mart 2022 Çarşamba 20:30
Neden sıkıntılı bir dönem olsun...Rahmi Güney ne yaptı ki tekrar dönsün istiyorsunuz (Bu yönde temennisi olanların Bingöllü olduğuna inanmıyorum), Kadri Bey, Bingöl aşığı, işini seven başarılı biri,Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91065)
30 Mart 2022 Çarşamba 19:31
Öğretmenler çok mu masum. Tek sorun akıl sağlıkları yerinde değil
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91051)
30 Mart 2022 Çarşamba 12:52
Bizim oğlan bina okur, döner yine bina okur!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91050)
30 Mart 2022 Çarşamba 11:35
yazık çok yazık bingöl kadar kadim bir şehir daha iyi yöneticilere layık
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91049)
30 Mart 2022 Çarşamba 09:39
Allah yardım etsin bu memlekete. Yazık oldu bingöle.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91040)
29 Mart 2022 Salı 22:33
Bakana danışmanlık yapıp basamak olarak il müdürü oldunuz sizinle çalışanlar ise genel müdür oldular
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91033)
29 Mart 2022 Salı 19:39
Kadri Baba efsane geri dondu bir kac mudur var kulaklarini Çekmez vakti geldi eski mudurlerin hepsini gorevden alma vakti....Okullara taze kan kerekli hiç bir mudurun ikinci 4 yillini uzatmayin eğitim adina birseyler degissin ...Okul muduru makaminda yok nerde cocugunu okulda Almaya gitmis doniste mudur nerde cocugunu okula birakmis...Sen o makami cocuklarinin pesinde kosasin diye vermisler se amena yok iş yapman icinse diyecek bir sey yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91030)
29 Mart 2022 Salı 18:45
Bingöl eğitimi için sıkıntılı bir dönem başladı. Ümid ederim Rahmi Güney en kısa zamanda görevine döner.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91069)
30 Mart 2022 Çarşamba 22:03
@Misafir Kullanıcı Yabancı idareci her daim iyidir. Bu adam sırf saltanatını sürmek için geri döndü. 2023'te bu idarecilerin sayfası kapanacak inşallah.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91058)
30 Mart 2022 Çarşamba 17:15
@Misafir Kullanıcı Eğitim ilerlemiyor Ahmet gelmiş Mehmet gelmiş önemi yok. Denetim yok Eğitim, egitim bir senden sorulur.
16.10.2026
22:59
Bingöl`de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl`de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl`de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul`dan Bingöl`e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl`de kaç kişiye bir araç düşüyor?
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın