KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

Engin, göreve başladı

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Kadri Engin, göreve başladı. Göreve başlayan Engin, ilk mesai gününde müdürlük bünyesindeki birimleri dolaştı.

Engin, göreve başladı
29 MART 2022 SALI 16:06
20
3452
12
AA aa

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Rahmi Güney'in bakanlık karıyla merkeze çekilmesinin ardından, yerine daha önce Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Kadri Engin atandı. Göreve başlayan Engin, ilk mesai gününde müdürlük bünyesindeki birimleri dolaştı. Engin'e müdür yardımcıları ve şube müdürleri eşlik etti.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Engin, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Coğrafyasıyla, Kültürüyle, Doğal güzellikleriyle, tarihiyle ve sıcak yürekli insanıyla ön plana çıkan Bölgemizin nadide şehri Bingöl'ümüzde İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamanın mutluluğunu yaşıyorum.

28.03. 2022 tarihi itibarıyla Bingöl Millî Eğitim Müdürü olarak görevime başlamış bulunuyorum. Öncelikle Bingöl'e ve Bingöl halkına hizmet etmeyi nasip eden Allah'a hamdediyor, bizi bu vazifeye layık gören Sayın Bakanımız Mahmut Özer'e şükranlarımı sunuyorum

Günümüz dünyasında sosyal, ekonomik, akademik, bilimsel ve teknolojik manada çağı yakalamak toplumların kaderi adına hayati önem taşımaktadır. Milli ve manevi değerlerinin idrakinde olup öz kültürünü tanıyıp bilen ve bunu evrensel değerler ile mezceden toplumlar olabilmek de en az bunun kadar önemlidir. Hepimiz biliyoruz ki üstünde durduğumuz bu ehemmiyetli konular ancak eğitim ve öğretim alanındaki iyi, başarılı, sağlam ve istikrarlı çalışmalar ile mümkün olabilmektedir. Yaşanan gelişmeleri izleyen değil, gelişmelere ülkemiz ve insanlık faydasına yön verebilen fertler yetiştirmenin yolu da ancak ve ancak eğitim ve öğretimdir.

Bu bağlamda bizler, eğitim ordusunun inançlı ve kararlı neferleri olarak çocuklarımız için yılmadan, yorulmadan elimizden gelen tüm gayreti göstermek için çalışıyoruz. Eğitim sistemimizin her biriminde ve her kademesinde birbirinden farklı görevler üstlenen tüm mesai arkadaşlarımın görev ve sorumluluklarını en güzel şekilde ifa edip iyi niyetle azami çaba sarf ettiklerine olan inancım tamdır.

Bu minvalde eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürütürken bizlere destek olacak tüm idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, üniversitemiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sivil toplum kuruluşlarına şimdiden teşekkürlerimi sunuyor ve hep birlikte kadim memleketimiz Bingöl'e hizmet edecek olmanın onur ve mutluluğunu yaşıyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91089)
31 Mart 2022 Perşembe 11:30
Allah aşkına ilimizde eğitim tam bir enkaz......Velisinden öğretmenine ,idaresinden müdürüne kadar herkes razı.Sıkıntı yok...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91074)
30 Mart 2022 Çarşamba 23:37
Hoş geldiniz hele şükür adalet yerini buldu müdürüm size arkanızdan konuşup tutanların tam listesini vereceğim gereğini yaparsınız artık.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91068)
30 Mart 2022 Çarşamba 20:30
Neden sıkıntılı bir dönem olsun...Rahmi Güney ne yaptı ki tekrar dönsün istiyorsunuz (Bu yönde temennisi olanların Bingöllü olduğuna inanmıyorum), Kadri Bey, Bingöl aşığı, işini seven başarılı biri,Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91065)
30 Mart 2022 Çarşamba 19:31
Öğretmenler çok mu masum. Tek sorun akıl sağlıkları yerinde değil
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91051)
30 Mart 2022 Çarşamba 12:52
Bizim oğlan bina okur, döner yine bina okur!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91050)
30 Mart 2022 Çarşamba 11:35
yazık çok yazık bingöl kadar kadim bir şehir daha iyi yöneticilere layık
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91049)
30 Mart 2022 Çarşamba 09:39
Allah yardım etsin bu memlekete. Yazık oldu bingöle.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91040)
29 Mart 2022 Salı 22:33
Bakana danışmanlık yapıp basamak olarak il müdürü oldunuz sizinle çalışanlar ise genel müdür oldular
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91033)
29 Mart 2022 Salı 19:39
Kadri Baba efsane geri dondu bir kac mudur var kulaklarini Çekmez vakti geldi eski mudurlerin hepsini gorevden alma vakti....Okullara taze kan kerekli hiç bir mudurun ikinci 4 yillini uzatmayin eğitim adina birseyler degissin ...Okul muduru makaminda yok nerde cocugunu okulda Almaya gitmis doniste mudur nerde cocugunu okula birakmis...Sen o makami cocuklarinin pesinde kosasin diye vermisler se amena yok iş yapman icinse diyecek bir sey yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91030)
29 Mart 2022 Salı 18:45
Bingöl eğitimi için sıkıntılı bir dönem başladı. Ümid ederim Rahmi Güney en kısa zamanda görevine döner.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91069)
30 Mart 2022 Çarşamba 22:03
@Misafir Kullanıcı Yabancı idareci her daim iyidir. Bu adam sırf saltanatını sürmek için geri döndü. 2023'te bu idarecilerin sayfası kapanacak inşallah.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91058)
30 Mart 2022 Çarşamba 17:15
@Misafir Kullanıcı Eğitim ilerlemiyor Ahmet gelmiş Mehmet gelmiş önemi yok. Denetim yok Eğitim, egitim bir senden sorulur.
26.05.2026
15:04
Bingöl`de Bayram Arefesinde Kar Mesaisi
Bingöl'de Bayram Arefesinde Kar Mesaisi
Bingöl'ün yüksek kesimlerinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için ekipler bayram arefesinde de çalışmalarını sürdürüyor. Solhan-Genç bağlantı yolunda yer yer metrelerce karla mücadele eden ekipler, ulaşımın aksamaması için yoğun mesai harcıyor.
26.05.2026
14:40
Bingöl`de Bayramda Toplu Taşıma İlk İki Gün Ücretsiz Olacak
Bingöl'de Bayramda Toplu Taşıma İlk İki Gün Ücretsiz Olacak
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı'nın ilk iki gününde şehir içi toplu taşımayı ücretsiz hale getirecek. 27–28 Mayıs tarihlerinde özel halk otobüslerinden ücret alınmayacak, yolcu ücretleri belediye tarafından karşılanacak.
26.05.2026
14:38
Yargıtay`dan Emsal Emeklilik Kararı: SSK Primi Fazla Olan Vatandaş Haklı Bulundu
Yargıtay'dan Emsal Emeklilik Kararı: SSK Primi Fazla Olan Vatandaş Haklı Bulundu
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, SSK prim günü daha fazla olmasına rağmen 'son 7 yıl' kuralı gerekçe gösterilerek Bağ-Kur'dan emekli edilen vatandaş lehine emsal niteliğinde karar verdi. Kararın, benzer durumda bulunan milyonlarca sigortalıyı ilgilendirdiği değerlendiriliyor.
26.05.2026
14:37
Bingöl`de 4 Bin 573 Personel Bayram Tedbirleri Kapsamında Sahada!
Bingöl'de 4 Bin 573 Personel Bayram Tedbirleri Kapsamında Sahada!
Kurban Bayramı öncesi Bingöl genelinde güvenlik ve trafik tedbirleri artırıldı. İl genelinde 129 uygulama noktası oluşturulurken, bayram süresince 4 bin 573 personelin sahada görev yapacağı bildirildi.
26.05.2026
14:36
Kurban Pazarında Hareketlilik! Üreticiler Satışlardan Umutlu
Kurban Pazarında Hareketlilik! Üreticiler Satışlardan Umutlu
Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nda Kurban Bayramı arifesiyle birlikte yoğunluk arttı. Pazarda sık sık pazarlık görüntüleri yaşanırken, üreticiler hayvan sayısının geçen yıla göre daha az olduğunu ancak talebin sürdüğünü belirtti.
26.05.2026
14:34
Bingöl Sporcularından Türkiye Şampiyonlukları
Bingöl Sporcularından Türkiye Şampiyonlukları
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü sporcuları, Nevşehir'de düzenlenen Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri derecelerle önemli bir başarıya imza attı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın