KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Aralık 2025 Salı
°C

Ensari: huzuru bozanları lanetliyoruz

Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Abdurrahman Ensari, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 11,Elazığ'ın Palu İlçesine 1 olmak üzere toplam 12 askerin şehit edilmesini kınayarak, “Huzuru bozanları lanetliyoruz” dedi.

Ensari: huzuru bozanları lanetliyoruz
21 HAZİRAN 2010 PAZARTESİ 08:30
0
1853
0
AA aa
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Ensari, yaptığı yazılı açıklamada Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 11,Elazığ'ın Palu İlçesine 1 olmak üzere toplam 12 askerin şehit edilmesini kınadı.

“Kandan beslenen, nefretten medet uman, puslu hava oluşması için elinden geleni yapanların tekrar devreye girmesi, huzurlu ve güçlü Türkiye imajının oluşmasından rahatsız olanların varlığını ortaya koymaktadır” diyen Ensari, düzenlenen saldırılar, salt bir terör örgütü saldırısından öte, Türkiye'nin birlik ve beraberliğinden rahatsız olan, uluslararası arenada güçlenmesini istemeyenlerin kurdukları kanlı bir tuzak olduğuna dikkat çekerek, “Stratejik ortak ve müttefik konumunda olduğumuz ülkelerle olan ilişkilerin ne kadar samimi olduğunun ortaya çıkmasını da sağlayan saldırılar, birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, aksine kenetlenerek sorunları aşmamıza vesile olacaktır. Kaynağı dışarıda, uzantıları içeride olan bu terör belası ve fitnesinin faaliyetlerini iç siyaset malzemesi yaparak, sorumlu arama aczi ve gafletine düşmeden, herkesin sağduyulu olması gerekmektedir. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozup, kardeşlik ortamını dinamitlemek isteyenlere karşı oluşturulan barış ve kardeşlik havası, bazı mihraklarca tekrar kaosa dönüştürülmek istenmektedir. Ülkenin aydınlık yarınları adına olumlu adımların atıldığı süreçte, korku ve sindirmeyle kaos ortamı meydana getirerek, sorun çözeceğini zannedenler, ancak kandan ve terörden beslenenlerdir. Puslu hava özlemiyle yanıp tutuşanların bu umutları, kursaklarında kalacaktır. Aziz milletimiz artık provokasyonlara gelmeyecek, barıştan, kardeşlikten ve huzurdan yana tavrını koyacaktır. Memur-Sen olarak, huzura, barışa ve kardeşliğe zarar veren her türlü terör eylemini lanetliyor, bu duygu ve düşüncelerle, ölen askerlere Allah'tan rahmet,  ailelerine de sabır diliyoruz” diye konuştu.

 

Bingöl Online Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.12.2025
23:04
Bingöl`de Sinema Dolu Üç Gün
Bingöl'de Sinema Dolu Üç Gün
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle, Bingöl Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen 7. Uluslararası Bingöl Kısa Film Festivali, açılış programıyla başladı. Festival kapsamında üç gün boyunca Bingöl merkez ve ilçelerinde film gösterimleri ve söyleşiler gerçekleştirilecek.
15.12.2025
23:03
Lider 12Bingölspor`da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
Lider 12Bingölspor'da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
TFF 3. Lig 2. Grup'ta zirvede yer alan 12 Bingölspor, haftanın kritik maçında Osmaniyespor'u konuk ediyor. Yeşil beyazlılar, taraftar desteğiyle galibiyet serisini sürdürerek şampiyonluk yürüyüşünü güçlendirmek istiyor.
15.12.2025
23:02
Çamurlu mezra yolu Meclis Gündeminde
Çamurlu mezra yolu Meclis Gündeminde
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Melekan (Mutluca) Köyü Beroj/Cevizli Mezrası'nda yıllardır çözüm bekleyen ulaşım sorunu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşındı. DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi verdi.
15.12.2025
23:01
12Bingölspor taraftarının tezahüratına para cezası
12Bingölspor taraftarının tezahüratına para cezası
12Bingölspor'un Niğde Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle PFDK, yeşil beyazlı kulübe para cezası verdi. Aynı maçta bir antrenöre de talimat ihlali gerekçesiyle ceza uygulandı.
15.12.2025
23:00
Siber Suç Operasyonlarında 301 Şüpheli Yakalandı
Siber Suç Operasyonlarında 301 Şüpheli Yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Bingöl'ün de bulunduğu 55 ilde siber suçlara yönelik son 6 günde düzenlenen operasyonlarda 301 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda çocuk istismarı, dolandırıcılık ve yasa dışı bahis suçlarına darbe vuruldu.
15.12.2025
03:15
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Milli atlet 12 Bingölspor sporcusu Yavuz Ağralı, Uluslararası Mersin Maratonu'nda 15. Türkler klasmanında 2:22:52'lik derecesiyle birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın