KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mart 2026 Cuma
°C

Erbakan için Mevlid okutuldu

Necmeddin Erbakan'ın vefatının 10.sene i devriyesinde, Saadet Partisi Bingöl İl Başkanlığı tarafından Ulu Camide salgın kurallarına uyularak Mevlid-i Şerif okutuldu.

Erbakan için Mevlid okutuldu
28 ŞUBAT 2021 PAZAR 18:40
3
1366
1
AA aa

Necmeddin Erbakan'ın vefatının 10.sene i devriyesinde, Saadet Partisi Bingöl İl Başkanlığı tarafından Ulu Camide salgın kurallarına uyularak Mevlid-i Şerif okutuldu.

Saadet Partisi İl Başkanı Muhammed Fatih Tiryaki, “Rahmetli Necmeddin Erbakan Hocamızın vefatının 10.sene i devriyesinde Merkez Ulu Camimizde, Hocamız için Mevlid-i Şerif okuttuk. Yoğun bir katılımla gerçekleşen programda bir kez daha şahit olduk ki; Halkımız, Rahmetli Erbakan Hocamızı unutmadı, unutmayacaktır. Erbakan Hoca Hayatını; Allah Rızasını kazanmaya adayan bir Mücahitti. Rahmetli Erbakan Hocamız; hayatını Allah'ın rızasını kazanmaya adayan bir Mücahitti. D-8 İslam İşbirliğini kuran, Adil Ekonomik Düzen diyen, Türkiye'nin ve Dünyanın ezberini bozan, çağını aşan bir liderdi. Sadece Şeftali değil, otomobil de üretilebileceğine inanan, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya ideali olan bir liderdi. Bu inançla; 1974 yılında koalisyonda başbakan yardımcısıyken, 4 yılda 350 İmam-Hatip okulu,10 Yüksek İslam Enstitüsü, Üç bin Kur'an Kursu açarak önce ahlak ve maneviyat ı esas almış olan Hocamız; gerçekleştirdiği ağır sanayi hamlesiyle 200 ün üzerinde fabrikanın temelini atan ve birçoğunu faaliyete geçiren kişidir. Kendisinden sonra gelen hükümetler tarafından yıllardır satılmasına rağmen hala bitirilememiş olan fabrikalar onun eseridir” dedi.

Tiryaki; “İlimizde yapılan Et Fabrikası, Süt fabrikası, Genç Tuğla fabrikası, Çimento Fabrikası Milli Görüş Hizmetleriyken; bizden sonraki hiçbir hükümet bunlara yenisini eklememiş, yapılana dahi sahip çıkamamıştır. ‘'Önce Ahlak ve Maneviyat'' diyen,  Milli ve Manevi Kalkınmanın ancak bununla gerçekleşebileceğine inanan Hocamızı, rahmet ve minnette anıyoruz. Programa yoğun Katılım gösteren halkımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_81462)
28 Şubat 2021 Pazar 22:46
Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
06.03.2026
02:53
Saadet Partisi`nden Bingöl İçin acil önlem çağrısı
Saadet Partisi'nden Bingöl İçin acil önlem çağrısı
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı M. Fatih Tiryaki, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada Bingöl'ün deprem riski açısından kritik bir bölgede bulunduğunu belirterek yetkilileri acil önlem almaya çağırdı. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca'nın konuyu Meclis gündemine taşıdığı bildirildi.
06.03.2026
02:51
Bingöl`de Dünya Yetimler Günü`nde Anlamlı İftar
Bingöl'de Dünya Yetimler Günü'nde Anlamlı İftar
Bingöl Valisi Cahit Çelik ve eşi Nermin Çelik, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında yetim çocuklarla bir araya geldi. Programda konuşan Vali Çelik, yetim ve öksüzlere sahip çıkmanın medeniyetin en önemli miraslarından biri olduğunu vurguladı.
06.03.2026
02:50
Akaryakıta zam! Tabelalar güncellendi
Akaryakıta zam! Tabelalar güncellendi
ABD-İsrail ile İran arasındaki çatışmanın tırmanmasıyla Orta Doğu'daki petrol ve LNG arzına ilişkin endişelerin artması fiyatları etkiledi. Gelişmeler benzin ve motorin fiyatlarına zam olarak yansıdı. Bingöl'de motorin fiyatı 66 lirayı da aştı!
06.03.2026
02:49
Bingöl`de ‘Zimem Defteri` Geleneği Bu Yıl da Yaşatıldı
Bingöl'de 'Zimem Defteri' Geleneği Bu Yıl da Yaşatıldı
Ankara'da yaşayan Bingöllü iş insanı Cevdet Ateş, Osmanlı'dan günümüze uzanan 'Zimem Defteri' geleneğini bu yıl da sürdürdü. Bingöl merkez ve Genç ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin bakkal ve market borçları kapatılırken, yaklaşık 14 bin alışveriş kartı da mahalle muhtarları aracılığıyla dar gelirli ailelere ulaştırılmak üzere dağıtıldı.
06.03.2026
02:47
Havalimanı kapanıyor ama bilet satılıyor!
Havalimanı kapanıyor ama bilet satılıyor!
Bingöl Havalimanı bakım çalışmaları nedeniyle bayram bitiminde kapanacak ancak bazı havayolu şirketlerinin kapanma tarihinden sonra da bilet sattığı, sonrasında da 'olumsuz hava koşulları' nedeniyle bileti iptal ettiği görüldü. Bayram dönüşü mağdur olmamak için dikkat edin!
06.03.2026
02:47
Bingöl`de KYK öğrencilerinden Ramazan dayanışması
Bingöl'de KYK öğrencilerinden Ramazan dayanışması
Bingöl'de KYK öğrencileri 'Komşum Projesi' çerçevesinde yurtta hazırlanan yemekleri komşuların iftar sofrasına ulaştırarak dayanışma örneği sergiliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın