KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Erbakan için mevlit okutuldu

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, vefatının 7. yıl dönümünde mevlit programıyla dualarla anıldı.

Erbakan için mevlit okutuldu
02 MART 2018 CUMA 22:32
0
1750
0
AA aa

Şehitler ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 7. Yılında Anadolu Gençlik Bingöl Şubesi tarafından Bingöl merkez Ulucami'de Mevlid-i Şerif hatmi şeriflerin duası yapıldı.

“Erbakan fikir, ilim ve iyi bir liderdi”

Program ardından açıklamalarda bulunan Bingöl Saadet Partisi İl Başkanı Nüsrettin Aytunç, “Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 7. Yılını münasebetiyle bir mevlit ve hatmi şerif programı tertip ettik. Erbakan fikir, ilim ve iyi bir liderdi. Siyonizme karşı mücadele veren bir liderimizdi. Onun bıraktığı mirası aynı şekilde devam ettireceğiz” dedi.

HÜDA PAR İl Başkanı Hamdullah Tasalı ise, “Allah kendisinden razı olsun. Müslümanların ilgili olmadığı bir alanda bir çığır açtı.  Müslümanların idare ve siyasette eksikliğini hisseliği için bu yolda gayret ve çabalar sarf etti.  Bugün ülkeyi yönetenlerin birçoğu onun talebesi olduğunu biliyoruz. Kendisi hayatta yok ama idealleri yaşıyor. 1997 yılında iktidara gelince, Siyonizm ve ABD uşakları tarafından 28 Şubatta bir darbe neticesinde partileri kapatıldı” diye konuştu.

28 Şubat döneminde topyekûn Müslümanlara karşı bir savaş başlatıldığını ifade eden Tasalı, “Bu dönemde dindar insanlar hapislere konuldu. Müslümanlar, örtülerinden ve inançlarından dolayı eziyetlere maruz bırakıldı.  Erbakan hoca da bunlara şahit oldu. Bu zulümlerin üzerinden 21 yıl geçmesine rağmen darbe yapanların yaptıkları ortadayken, kendilerine hiçbir şekilde dokunulmadı. Şuan yargı önünde yargılanıyorlar ama tüm suçları sabit olmasına rağmen ceza almadılar.  Bilakis darbecilerin mağdur ettiği binlerce Müslüman mağdur olurken yüzlercesi halen ceza evinde ve bu mağduriyetler de giderilmedi. Siyonizm destekli 28 Şubat darbecileri hak ettiği cezaları almazlarsa daha cesaret alacaklar ve bir daha darbeye girişeceklerdir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.06.2026
20:46
Bingöl`de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl`de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın