KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Ercan, uyuşturucu ile ilgili seminer verdi

‘Bingöl Güneşin Doğuşu Projesi' projesi kapsamında başlatılan çalışmalar sürüyor. Bingöl Kültür Merkezinde, lise öğrencilerine yönelik verilen seminerde uyuşturucu maddenin tehlikesine dikkat çeken Zafer Ercan, önemli uyarılarda bulundu...

Ercan, uyuşturucu ile ilgili seminer verdi
19 KASIM 2009 PERŞEMBE 01:47
0
1352
0
AA aa
Bingöl Valiliği ile Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, ‘Bingöl Güneşin Doğuşu Projesi' kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

‘Bingöl Güneşin Doğuşu Projesi' projesi kapsamında çeşitli okullarda konferans düzenleyen, madde ve madde bağımlığının tehlikesine dikkat çeken İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürü Zafer Ercan, dün Bingöl Kültür Merkezinde, lise öğrencilerine yönelik verdiği seminerde, uyuşturucu maddenin tehlikesi hakkında bilgiler verdi. Seminere, Mehmet Akif Ersoy, Anadolu ve Yunus Emre Anadolu Liseleri öğrencileri katıldı. Uyuşturucu madde batağına düşenlerin birçok alanda çıkmaza girdiğini ifade eden Ercan, görev yaptığı süre boyunca karşılaştığı olaylardan örnekler vererek, uyuşturucu maddenin insanlar üzerindeki tahribatını gözler önüne serdi. Geçmiş dönmelerde bir hap bile kullanılmasının iş hayatını olumsuz etkileyeceğini hatırlatan Ercan, sağlık kadar ekonomik koşullarında uyuşturucunun etkilediğini, insan hayatında felaketlere yol açacağı uyarısında bulundu.

GENÇLERİ SPORA YÖNELTEREK ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN UZAKLAŞTIRILABİLİRİZ

 Konuşmasında, bağımlılık hakkında bilgi veren Ercan, Uyuşturucuyla mücadelenin genel anlamda yapılması gerektiğini hatırlatarak, bu mücadelede Okul-Aile etkisinin küçümsenemez olduğunu söyledi.  Gençleri uyuşturucu ve zararlı maddelerden uzaklaştırmanın çeşitli yöntemleri olduğunu ifade eden Ercan, özellikle gençleri spora yönelterek zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırılabileceğini kaydetti.

 

 

 

Mehmet Ali YILDIRIM

Bingölonline Haber Servisi


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.12.2025
17:06
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç fiyatlandırmasında kullanılan euro kuru, Cumhurbaşkanı kararıyla yüzde 17 artırılarak 21,67 TL'den 25,33 TL'ye yükseltildi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte ilaç barem değerlerinde de güncellemeye gidildi.
19.12.2025
16:48
İRAP`ta Son Durum: Bingöl`de 40 Eylem Tamamlandı
İRAP'ta Son Durum: Bingöl'de 40 Eylem Tamamlandı
AFAD ev sahipliğinde düzenlenen İRAP Değerlendirme Toplantısı'nda, Bingöl'de afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı; plan kapsamında belirlenen 99 eylemden 40'ının tamamlandığı açıklandı. 6 Şubat Depremleri Sonrası Bingöl'e yapılan acil yardım miktarı da açıklandı.
19.12.2025
16:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan Benin`de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan Benin'de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayırseverlerin bağışlarıyla Afrika'nın Benin ülkesinde yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca aileye kalıcı ve acil yardımlar ulaştırdı.
19.12.2025
16:13
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Bingöl'de civcivleri çok seven ancak temin edebilecek bir yer bulamayan elektrik mühendisi Enes Akgül, atık malzemelerden kuluçka makinesi yaparak kendi civcivlerini üretti.
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın