KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Kasım 2025 Cuma
°C

Erdem'den Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

AK Parti Bingöl Belediye Başkanı adayı adayı Selahattin Erdem, Bingöl Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Erdem`den Gazeteciler Cemiyeti`ne ziyaret
13 KASIM 2018 SALI 18:20
10
2561
5
AA aa

31 Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareciler Seçimi için AK Parti'den Bingöl Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusu yapan Selahattin Erdem, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulundu.

Burada Cemiyet Başkanı Yunus Budak ve beraberindekilerce karşılanan Erdem; “Basın mensupları bizim için değerli ve önemlidir. Yapacağımız bütün projelerimizi basınla birlikte Bingöl halkına ileri ki dönemlerde bunu duyuracağız. Tabi yapacağımız işleri de yine basınla birlikte Bingöl halkıyla istişare ederek nasıl bir proje üretebiliriz, benim yaptığım bazı projeler var ama birde Bingöl'ün sorunları nelerdir buna bakmak lazım. Biz görüyoruz, biliyoruz ancak Bingöl insanıyla, mühendisi, mimarı ve işadamı gibi çevrelerle oturup sıkıntıları çözmemiz gerekiyor. Bu yarışa bizde katıldık, Bingöl için kim bir taş üzerine taş koyarsa Allah ondan razı olsun. Bizde Bingöl'ün bir evladı olarak geldik şuan aday adayıyız. Biz insanımıza hizmet için yola düştük. Hem iş hayatımda hem de İl Özel İdaresi'nde ki 30 yıllık tecrübeme dayanarak Bingöl ve 7 ilçenin, tüm köylerinden mezralarına kadar hizmet yürüttük. O tecrübeme dayanarak bunu da Bingöl insanına inşallah bir faydaya dönüştürürüz” dedi.

Ziyaretten dolayı Erdem'e teşekkür eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Budak ise, seçimlerin Bingöl için hayırlara vesile olmasını dileyerek, tüm aday adaylarına başarılar diledi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32821)
14 Kasım 2018 Çarşamba 12:27
tahsilin nedir, Özel idarede hangi projeleri yürüttün, yapılan hangi işi denetledin, projeden anlıyormusunuz, bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32844)
15 Kasım 2018 Perşembe 10:57
@Misafir Kullanıcı 3 kelime yanyana getiremeyecek kim varsa aday adayı olmuş..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32816)
14 Kasım 2018 Çarşamba 10:25
Bu halk geçmişleri iyi bilir kimse unutmaz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32811)
13 Kasım 2018 Salı 21:40
aday adayları bir iki gün keyfini sürsün parti genel merkezleri isimleri açıklayınca bakalım nereye kaçacaklar 16 yıl içinde gördüğümüz aday adayları partilerine oy kulllansalar hiç bir vaat te bulunmadan ipi göğüsleyecekler ama nerde bunlar kendilerini dev aynasında görüyorlar cüce develer
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32809)
13 Kasım 2018 Salı 20:54
Halk arasında sürekli ismi geçen bir aday adayı.çarşı merkezde de halk içe gördüm bugün.inşallah memlekete hayırlı bir seçim olur bu sefer
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
06.11.2025
17:16
500 bin konut projesinin Bingöl`deki dağılımı belli oldu
500 bin konut projesinin Bingöl'deki dağılımı belli oldu
'Yüzyılın Konut Projesi' kapsamında, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konutun yapılacağı ilçeler açıklandı. Bingöl'de nerede kaç konut yapılacak? İşte detaylar…
06.11.2025
17:09
'Kültür'deki Mağduriyet Giderilmeli'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde Kültür Mahallesi'ndeki mağduriyetlere dikkat çeken HÜDAPAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya; 'Toplumsal bir yarar gözetmekten uzaklaşıp, ticari yaklaşımla insanlar mağdur ediliyorsa, buna karşı tabi ki sesimizi yükselteceğiz. Bu konudaki tavrımız nettir. Kamunun zararını istemeyiz ama halkın da mağduriyetine rıza gösteremeyiz' dedi.
06.11.2025
17:02
ÜNİPERSEN`dan zam talebi!
ÜNİPERSEN'dan zam talebi! 'Sefalet Zammı İstemiyoruz'
Üniper-Sen Genel Başkanı İbrahim Güzel; 'TBMM, memur maaşlarına 2026 ve 2027 yıllarında uygulanacak artışa ilave olarak günün şartlarına uygun bir artış için gerekli çağrıları yapmalı, Hazine ve Maliye Bakanlığı da artık memurun sırtından elini çekmelidir' dedi.
06.11.2025
16:47
Bingöl Umut Kervanı`ndan 141 aileye destek
Bingöl Umut Kervanı'ndan 141 aileye destek
İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gören Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Ekim ayında; 141 aileye 291 bin 863 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Yardım derneği, 26 Kasım 2025 tarihinde Afrika'nın Benin bölgesinde yardım faaliyetinde bulunacak.
06.11.2025
16:12
FKA`dan 2026`ya güçlü destek: Bütçenin yüzde 80`i projelere ayrıldı
FKA'dan 2026'ya güçlü destek: Bütçenin yüzde 80'i projelere ayrıldı
Fırat Kalkınma Ajansı kasım ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Tunceli'de gerçekleştirildi. Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, 2026 yılı bütçesinin yüzde 80'inin proje ve faaliyet desteklerine ayrıldığını belirterek, bölgenin sürdürülebilir kalkınması için çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın