KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Ekim 2026 Salı

Erdoğan adayları açıkladı

AKP'nin Erzurum ve Gaziantep adayları belli oldu

Erdoğan adayları açıkladı
01 OCAK 2009 PERŞEMBE 12:50
0
1266
0
AA aa
2009 senesinin tüm dünyada barış ve esenlik içerisinde geçmesini diliyorum. Özellikle bölgemizde devam eden çatışmaların yeni yılda sona ermesini teminni ediyorum. Ortadoğu'daki tüm temaslarımızda, çatışmalarının sona ermesi, ambargoların kaldırılmasını istiyoruz. Temenni ederiz ki; Filistin'in iç huzuru sağlansın.

2009-2010 dönemi için Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi geçici üyeliği görevini bugünden itibaren üstlenmiş bulunuyoruz. Bugün itibariyle paramızdan yeni ifadesini kaldırarak Türk Lirası banknot ve madeni paramızı kullanmaya başlıyoruz.

Şimdiye kadar kendileri ile yola devam edeceğimiz belediye başkan arkadaşlarımızı duyurduk. Bunun dışında kalan il ve ilçelerde çalışmaları devam ettiriyoruz. En geç ayın 15'ine kadar açıklayacağız. Bugünde Ankara, Gaziantep ve Erzurum için Büyükşehir Belediye Başkan adaylarımızı açıklıyoruz.

Şimdiye kadar yola devam edeceğimiz adaylarımızda halka yaptıkları hizmetlerine baktık, çalışmalarına baktık.

Eskiden minibüslerin arkasında 'O şimdi asker' yazardı. Milletvekili, belediye başkanı seçildikten sonra 'O şimdi Milletvekil' derde teşkilatla bağlarını koparırsa olmaz.

Erzurum, Türkiye'nin doğuya açılan önemli merkezlerinden bir tanesidir. Bizden önceki dönemde çok şey kaybetmişti. Potansiyelinni yeterince değerlendirememişti. Erzurum'un zenginliğini ortaya çıkarmak için topyekün yatırım seferberliği gerçekleştirdik. 6 yılda 1131 yeni dersliği tamamladık. 600 yatklı Erzurum Eğitim ve Araştırma  Hastanesi'ni bitirdik. Bu yıl sonuna kadar 4 adet hava ambulansından birini Erzurum'da devreye aldık. 9 tane hastaneyi Erzurum ve ilçelerine kazandırdık. Erzurum'u ihmal etmediğimizi ortaya koyduk. Erzurumlu da AK Parti'yi ihmal etmedi. Erzurum'un onlarca yıllık su ihtiyacını çözdük. Çöp meselesine belediye noktayı koydu. Önceki dönemde 1 köprülü kavşak varken, belediyemiz 5 köprülü kavşak yaptı.

Erzurum için hizmet üretmeye devam edecek. Dadaşlar diyarını Türkiye'nin yıldızı haline getireceğiz. Erzurum'a sesleniyorum yeniden Ahmet Küçükler ile yolumuza devam edeceğiz.

Gelelim Gaziantep'e. Biz işbaşına gelmeden CHP'li belediye yönetiyordu. Son seçimlerde AK Parti işbaşına geldi. Şu birkaç karşılaştırmayı kamuoyuna sunuyorum. CHP idaresindeki G.Antep'te 10 yılda 810 bin metrekare sati kaplama asfalt yapıldı. Ancak bizde 1 bilyon 483 bin metrekare yapıldı. Fark ortada biri çamura mahkum ediyor. Biz çamurdan kurtarıyoruz. 5 yılda 994 bin metrekare sıcak karışım asfalt döktük.

Gaziantep'te 10 km uzunluğundaki raylı sistemin inşaatı başaladı, 2010'da bitecek inşallah.

Gaziantep'te yapacak daha çok işimiz var. Çekemeyenler Gaziantep'e iftira kampanyası yaptılar, yapan medya grubunu da çok iyi biliyorsunuz.

Gaziantep'te büyükşehir belediye başkan adayımız yeni dönemde de Asım Güzelbey arkadaşımızdır.

Eskiden diplomatlardan şunu duyardık, Ankara'nın havaalanı niye böyle, şehir merkezine girerken etrafta hep villalar var. Tabii onlar bizdeki gecekondu kültürünü bilmedileri için. Şimdi görüştüğümüz insanlar nasıl böyle kısa zamanda Ankara böyle değişti diyorlar. Son 14 yılda Ankara'ya 101 alt üst geçit yapıldı. Son bir yıl içerisinde 22alt-üst geçit tamamlandı. Ankara'nın 5 ayrı giriş noktasında yollar genişletildi. Esenboğa'dan şehre giren yol Türkiye'nin vitrini haline geldi.  4 ayda bu yol tamamlandı. Şimdi oradaki projeyi TOKİ ve Büyükşehir tamamlayacak.

ASKİ son yıllarda Türkiye'ye örnek olacak projelere imza attı. Türkiye'yi bir baştan bir başa gidecek hat döşedi. Yeni arıtma tesisleri yapıldı.  Yuvacık barajını 4.5 milyar dolara mal eden adamı önce İl Başkanı yaptı, sonra Belediye Başkanı adayı yaptı. Ahh Türkiyem ahh. Kimlerin aline kaldın.

Anamuhalefet partisinin hizmet anlayışı budur. Hazine hala CHP'li belediyenin borcunu ödüyor. Yuvacık Barajı, Kocaeli'in ihtiyacını karşılamıyor. Şimdi bizim belediyemiz bunun alternatifini yapacak. Kavşakkaya Barajı, Yuvacık'ın 2 katıbüyüklüğünde ve 45 milyon dolara, 100 kat daha ucuza mal edildi. Kesik Köprü'den 2 hatla su getirildi. Ankara'nın su ihtiyacı büyük oranda karşılandı. Buna da kulp taktılar, arsenikli su dediler. Ama arsenikli suyu İzmir'e sorun.

Ben de İstanbul'u susuz almıştım. Biliyorsunuz CHP belediyeciliği susuzluk demektir. İstanbul'a 180 kilometreden su getirdik.

TOKİ ile birlikte çok büyük ölçekte kentsel dönüşüm projeleri meydana getirildi.

Sosyal yardımlarda da çok başarılı projeler yaptı. BELMEK kurslarında binlerce hanım meslek sahibi oldu. Görme engellilere dünyanın ilk internet kafesi Ankara'da açıldı. Belediye bu hizmetleri yapmakla zaten mükelleftir.
Lütfen bir zamanların CHP'li dönemini hatılayınız. Kuşlar ağaçlardan cansız yere düşüyordu hava kirliliğinden. Sokakta maske ile dolaşılıyordu. 

Ankara'da bu büyük projelere imza atan, Ankaralının kalbinde yer eden belediye başkanımızı yürekten kutluyorum. AK Parti olarak tercihimiz  , halkımızın tercihi ile paraleldir, yeni dönemde de Melih Gökçek kardeşimizle
devam edeceğiz.

Polatlı'da Yakup Çelik
Akyurt'ta Güntekin Ayantaş
Altındağ'da Veysel Tiryaki
Kazan'da Lokman Ertürk
Keçiören'de Turgut Altınok
Yeni Mahalle'de Ahmet Duyar
Çamlıdere'de Hazım Canercan
Güdül'de Hüseyin Erdoğan
Pursaklar'da Selçuk Çetin

yeniden AK Parti'den belediye başkan adayımızdır.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.10.2026
22:05
Fon soruşturmasında yeni hamle! Hisselerin izini sürüyorlar
Fon soruşturmasında yeni hamle! Hisselerin izini sürüyorlar
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, yürüttüğü kapsamlı fon soruşturması kapsamında, SPK'nın tasfiye süreçleri öncesinde hisse senetlerinin başka hesaplara ve yurt dışındaki kurumlara aktarıldığı tespiti üzerine harekete geçti. Savcılık; Serdar Turhan, Muhammed Yarız ve Şaban Serkan İlaldı'nın tüm hisse hareketlerinin tespiti için bankalar ve aracı kurumlara kritik bir müzekkere yazdı.
05.10.2026
21:55
Bingöl`de öğrenci servisi çamura saplandı! Traktörle kurtardılar!
Bingöl'de öğrenci servisi çamura saplandı! Traktörle kurtardılar!
Damlacık Köyü'nde taşımalı eğitim kapsamında Bingöl'e gelen öğrenciler, sabah saatlerinde çamurlu yolda mahsur kaldı. Öğrencileri taşıyan minibüs, ilerleyemeyince traktör yardımıyla kurtarıldı. Köylüler, yaklaşık 1 kilometrelik yolun yağışlar ve yaklaşan kış öncesinde bir an önce yapılmasını istiyor.
05.10.2026
21:53
Bingöl`de ceviz üreticilerine önemli destek!
Bingöl'de ceviz üreticilerine önemli destek!
Bingöl'de ceviz üretiminin daha verimli ve sürdürülebilir hale getirilmesi amacıyla üreticilere yönelik destek programı hayata geçirildi. Proje kapsamında hem tarımsal mekanizasyon desteği sağlandı hem de 'İyi Tarım Uygulamaları' kapsamında üreticilerin sertifikasyon giderleri karşılandı.
05.10.2026
21:52
Sigortada yeni dönem başladı
Sigortada yeni dönem başladı
Kaza sonrası en çok merak edilen bilgiler artık tek bir platform üzerinden görülebilecek. Yeni uygulamayla sigorta işlemlerine ilişkin birçok detaya e-Devlet üzerinden ulaşılabilecek.
05.10.2026
21:50
Araç sahipleri dikkat! Muayene ücretleri can sıkacak!
Araç sahipleri dikkat! Muayene ücretleri can sıkacak!
Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren hesap başladı. Yeniden Değerleme Oranı'nın yaklaşık yüzde 28 olması halinde araç muayene ve egzoz ölçüm ücretlerinde ciddi artış yaşanacak.
05.10.2026
00:25
Karlıova`da atlar yarıştı, Vali Çelik de piste çıktı
Karlıova'da atlar yarıştı, Vali Çelik de piste çıktı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde düzenlenen 4. Geleneksel Toklular At Yarışları, farklı illerden gelen 40 yarışmacının mücadelesine sahne oldu. Yarışların ardından Bingöl Valisi Cahit Çelik ata binerek yarış alanında tur atarken, etkinlik renkli görüntüler oluşturdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın