KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Eylül 2025 Perşembe
°C

Erdoğan bursalı tramvayı inceledi galeri

Başbakan Erdoğan, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı projeler doğrultusunda tasarlanan tramvayların üretim atölyelerinde incelemelerde bulunurken hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Erdoğan bursalı tramvayı inceledi galeri
07 HAZİRAN 2010 PAZARTESİ 08:46
0
1564
0
AA aa

Bursa'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Kongre Merkezi ile birlikte çeşitli yatırımları hizmete açan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı projeler doğrultusunda tasarlanan tramvayların üretim atölyelerinde incelemelerde bulundu.

Başbakan Erdoğan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe öncülüğünde Bursa'da başlatılan ve Durmazlar Makine tarafından üretilen yerli tramvay vagonunu üretim sahasında inceledi.

Başbakan Erdoğan, kendi kullandığı mini araçla Durmazlar Makine üretim tesislerine geldi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Taha Aydın'dan tramvay üretimi ile ilgili teknik bilgiler alan Başbakan Erdoğan, Bursa'da üretimi yapılan yerli tramvay çalışmalarını başarılı bulduğunu söyledi.

Durmazlar Makine Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Durmaz Yılbirlik de üretim tesislerini gezen Başbakan Erdoğan'a çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Daha sonra da Durmazlar Makine çalışanlarıyla bir araya gelen Başbakan Erdoğan, kendisine verilen Bursaspor atkısını takarak, Bursaspor'a verdiği desteği gözler önüne serdi. Durmazlar Makine personeli, Başbakan Erdoğan'a tezahürat ederek, sevgi gösterisinde bulundu.

Başbakan Erdoğan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Devlet Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar'ın da aralarında bulunduğu heyetle üretilen Bursa markalı ilk vagonun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Durmazlar Makine bünyesinde üretimi devam eden tramvay, 72 oturan ve 205 ayakta yolcu olmak üzere 277 yolcu kapasiteli, 5 kabinli çelik kasa, 4 mafsallı esnek tip, renkli cam, alev korumalı kompozit kaplamalı klimalı olarak üretiliyor.

Tramvayın ilk vagonunun Kasım ayı sonunda Adapazarı'ndaki test raylarında teste alınacağı bildirildi.

CİHAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.09.2025
17:36
Bingöl`de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri ve servisleri denetlendi. Denetimlerin yıl boyu süreceği aktarıldı.
11.09.2025
17:29
Bingöl`de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de, üst merkezlerde riskli bulunarak yapılmayan iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı, Bingöl Devlet Hastanesi'nde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın