KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Erdoğan izmir'e sıkı hazırlanıyor

AK Parti'nin yarınki İzmir mitingi için alanının serinletilmesinden dağıtılacak şemsiye kadar hazırlıklar tamamlandı. Başbakan Erdoğan'ın cevabı bayrakla olacak.

Erdoğan izmir`e sıkı hazırlanıyor
07 TEMMUZ 2007 CUMARTESİ 09:16
0
1084
0
AA aa
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 8 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek İzmir mitinginde, vatandaşların sıcaktan etkilenmemesi için Gündoğdu Meydanı'nın, 4 saat boyunca üstten sisli su sistemiyle serinletileceği, alana 5 bin şemsiye kurulacağı bildirildi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, miting öncesinde yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, bütün hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.
İzmirlileri Pazar günü Gündoğdu Meydanı'nda saat 17.00'da başlayacak mitinge davet eden Şengül, halkın sıcaklardan etkilenmemesi ve miting alanında rahat etmesi için çeşitli önlemler aldıklarını bildirdi.

SİSLİ SU SİSTEMİ
Gündoğdu Meydanı'na kurulacak üstten sisli su sistemiyle alanın serinletileceğini ve sistemin 4 saat boyunca hizmet vereceğini belirten Şengül, bu sistemin Türkiye'de ilk kez uygulanacağını vurguladı.

Sistem sayesinde insanların sıcaktan etkilenmeyeceğini belirten Şengül, şunları kaydetti: ''Kuracağımız özel bir sistem sayesinde alanın üst kısmına su pompalanacak ve sistem bu suyu buharlaştırarak, su buharcıkları halinde alana yansıtacak. Hava sıcaklığı ne olursa olsun, bu sistem havayı serinletecek.

Ayrıca alana 5 bin büyük şemsiye kuracağız. Bayram havası içinde bir miting gerçekleştireceğiz. 120 bin su, 120 bin Türk bayrağı ve parti bayrağı dağıtılacak. Katılımcıların rahat etmesi için her şey tamam. İzmir dışından mitinge katılım olmayacak. Kent dışından hiçbir otobüs de istemiyoruz. İzmir'e yönelik bir miting yapıyoruz ve Gündoğdu Meydanı'nı dolduracağız.''

YİNE GÜNDOĞDU'DAYDI
İzmir Gündoğdu Meydanı 14 Mayıs tarihinde de büyük bir mitinge ev sahipliği yapmıştı. Cumhuriyet Mitingleri'nin İzmir ayağına yüzbinlerce insan gelmiş ve meydanı doldurmuştu. Diğer Cumhuriyet Mitingleri gibi İzmir'deki mitingde de Erdoğan ve hükümet karşıtı pek çok slogan atılmıştı.

AA
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın