KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Mart 2024 Cuma
4 °C Kısmen güneşli

Erdoğan stadyum sözü verdi!

12 Bingölspor Onursal Başkan Reşat Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni stadyum için söz verdiğini belirterek; Cumhurbaşkanımız geldiğinde bu sözü bize verdi. Programa alındı. İhalesi yapılacak. Tabi tüm bunlarla birlikte sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya da gayret gösterdik

Erdoğan stadyum sözü verdi!
28 OCAK 2018 PAZAR 23:26
4
6241
3
AA aa

12 Bingölspor Yönetimi, Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi'nde kulübün yaşadığı sıkıntılardan ve yapılması planlanan projeler hakkında basın mensupları, taraftarlar ve yöneticiler ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşan onursal Başkanı Reşat Yılmaz, kulübün 3'üncü lige çıkmasıyla maddi sıkıntılar yaşadığını belirtti.

“Kulüp defterimizde 1 TL dahi borç bulunmamaktadır”

İmkânsızlıklar içinde grupta kalmayı başardıklarını kaydeden Yılmaz; “Her türlü zorluğa rağmen yol arkadaşlarımızla beraber inanarak bunu başardık. Bu şampiyonluktan öte bir başarıdır. Bizdeki bütçelerle amatör takımlar idare edilirken biz 3. Ligde kalmayı başardık. Bu yıl tekrardan sıkıntılar yaşamamıza rağmen sene başında tekrar arkadaşlarımızın gayretleriyle kulübümüzü topladık ve ilk yarıyı 22 puanla kapattık. Biz bunları yaparken kulübün ekonomisini düşünerek hareket ediyoruz. Ben de biliyorum 5-7 trilyon borç edip 1. Ligden transferler yapıp şampiyonluğa oynamayı. Siirt Jetpa Gaziantepspor örnekleri ortada. Bugün kulüp defterimizde 1 TL dahi borç bulunmamaktadır. Bizim en büyük başarımız da budur. Bizler bu kulübü hem ayakta tutuyoruz hem de ekonomisine zarar vermiyoruz. Birçok kulüp bizim toplam bütçemizle 2-3 oyuncu transfer ediyor. Bunun en büyük mimarı da yönetici arkadaşlarım taraftarlar ve bizlerle birlikte olan dostlarımızdır. Bir futbol takımında ne kadar parayla ne kadar iş yapılmış ona bakılması gerekir. Bu şekilde bakarsanız bizi daha iyi anlarsınız” diye konuştu.

“Bingöl'ün en büyük STK'sı Bingölspor'dur”

Yılmaz; “Bingölspor, Bingöl'ün en büyük Sivil Toplum Kuruluşudur. Bingöl'ün tanıtımına Bingöl'deki tüm STK'lardan daha fazla katkı vermektedir. Bu katkı ne 10 milyonlar ne de 100 milyonlarla ifade edilebilir. Biz her hafta 2-3 bin taraftarla Türkiye'nin farklı şehirlerinde Bingöl'ün tanıtımını yapmaktayız. Ülkenin 7 bölgesindeki illerde Bingöl'ü en iyi şekilde temsil ediyoruz. Temsil etmek kazanmak değildir. Futbol üç ihtimalli bir sonuçtur. Ya kazanır, ya kaybeder ya da berabere kalırsınız. Futbolda her şeyden önemlisi aile olmaktır. Birlik içerisinde olmaktır. Biz aile olarak bu işi götürüyoruz. Taraftarıyla yönetimiyle teknik heyetiyle büyük Bingölspor ailesiyiz. Aile nedir? Sıkıntıda da, zorlukta da dar günde de kenetlenerek sıkıntıları aşmaktır. Bizler var olduğumuz sürece kimsenin gözü arkada kalmasın. Bu kulübü hiçbir şekilde ekonomisini bozmadan, devam ettirtecek ve kimseye minnet altında bırakmayacağız. Elbet bizler de hata yapacağız. Hata yapmayan hiçbir yönetici, futbolcu hoca yoktur. Olabilir bir futbolcu bir gün iyi bir gün kötü olur. Önemli olan niyettir. Önemli olan saha içinde dışında verdiğimiz mücadeledir. Biz mücadelemizi eder sonucuna amenna deriz” dedi.

 “Altyapı projemiz kabul edildi”

Bingöl'ün en büyük eksikliklerinden birinin alt yapıya sahip olamamak olduğunu söyleyen Yılmaz; “Biz özellikle bu kulübü devam ettirirken alt yapı sorununa da eğildik. Ne yazık ki 14-15 yıldır futbolcu yetiştiremiyoruz. Bunun nedeni de alt yapının olmamasıdır. O çocuklara gereken eğitimi vermiyorsak bunun vebali üzerimizdedir. Bu konuda bir proje yaptık ve SODES kapsamında kabul edildi. Bingöl'ün ve Bingölspor'un geleceğini kurtaracak bir proje yaptık. Tüm yaş kategorilerinde Bingölspor'un alt yapısını oluşturacağız. Tüm okullarda beden eğitimi öğretmenlerimizle birlikte yetenekli Bingöllü çocuklarımızı tespit edeceğiz ve onları eğiteceğiz.2-3 yılda olmasa da 5-6 yıl sonra meyvelerini verecek bir projedir bu. Belki ilerde 7-10 hatta 18 tane Bingöllü sporcu ile mücadele etme imkânı bulacağız. Bu projeyi hayata geçirdik. Önümüzdeki sezon başında seçmeleri yapacağız. Tüm bu sıkıntılarla mücadele ederken genç kardeşlerimizi unutmadık” şeklinde konuştu.

“Cumhurbaşkanı yeni stadyum sözü verdi”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son Bingöl ziyareti sırasında kendilerine yeni stadyum sözü verdiğini aktaran Yılmaz; “Futbol tabi öyle bir sektör ki artık ekonomi ile eşdeğer bir hale geldi. Büyük paraların döndüğü bir sektör haline geldi. Biz takımımızı cazip hale getirip çocuklarımızın Bingölspor'u tercih etmesini sağlayacağız. Sahiplenme duygusunu aşılayacağız. Şu anda stadyumun hınca hınç dolup taşması gerekiyor. Ama kısa süre sonra taşacaktır diye umuyoruz. İlk günden bu yana artış gösteren bir seyirci sayımız var. Yeni stadyum sözü aldık. Cumhurbaşkanımız geldiğinde bu sözü bize verdi. Programa alındı. İhalesi yapılacak. Tabi tüm bunlarla birlikte sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya da gayret gösterdik. Taraftarlarımız çeşitli okullarda öğrencilere kırtasiye yardımı götürdü. Biz kulüp olarak çeşitli köy okullarına giyim yardımı götürdük. Bingöl'de yaşayan tüm gençlerin çocukların bizlerde hakkı var. Ben kendi adıma o helalliği almak için çabalıyorum Özeleştiri yapmak gerekirse de üniversitemizden yeterince yararlanamıyoruz. Hem taraftar çekemiyoruz. Hem de BESYO'dan faydalanamıyoruz. Bu konuda girişimlerde bulunmamız gerekiyor. Bir an evvel üniversite ile diyaloga girip hem spor adamı hem taraftar hem sporcu desteği sağlamayı planlıyoruz” dedi.

“Bu filmin sonu mutlu bitecek”

Güzel günlere olan inancını yineleyen Yılmaz; “Bugün burada bize destek için gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hiç merak etmesinler bu filmin sonu mutlu bitecek. Unutmayın hayatınızda zor zamanınızda yanınızda olmayanı geniş anınızda yanınızda tutmayın. Zor zamanınızda sizin yanınızda olanı da musalla taşına kadar bırakmayın. Bakın 4 aydır evine gitmeyen arkadaşımız var. İstanbul'da kendisi. Bingölspor için mücadele ediyor. Eşiyle bu yüzden sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız var. Bu kadar fedakâr idarecilerimiz yöneticilerimiz var. Bu takım yaşasın diye herşeyi yaptılar. En büyük şampiyonluk da budur. Kalabalıklar geçicidir. Kalıcı olan bu hayatta sizin bıraktıklarınızdır. Bizler bir kişi de olsak yüz kişi de olsak doğru yaşamaya, bu kulübü en üst yerlere çıkarmaya ant içmişiz. Bu memlekette Bingölspor'dan fazla tanıtım yapan, gençlere sahip çıkan bir oluşum yoktur. Bu da bizim en büyük gururumuzdur” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22319)
30 Ocak 2018 Salı 17:06
stada akşam sabah aydınlatma ve mescid istiyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22325)
30 Ocak 2018 Salı 17:57
@Misafir Kullanıcı bu istediğin yeni stadla birlikte olacak.
28.03.2024
23:45
Bingöl sandık başına gidiyor!
Bingöl sandık başına gidiyor!
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bingöl'de de halk, 31 Mart 2024 Pazar günü merkez ve 7 ilçe ile 3 belde belediyesinin başkanı, belediye meclis üyeleri ile il genel meclis üyeleri ve muhtarların belirlenmesi için sandık başına gidilecek. Kim, nasıl oy kullanacak, neler yasak olacak? İşte Bingöl seçimine dair tüm detaylar….
28.03.2024
23:40
Çapak:
Çapak: 'Üniversitemiz kendi emsalleri arasında bir numara'
'Gelişimde Lider Üniversite' sloganıyla hareket ettiklerini belirten Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, 'Bütün olarak bakıldığında üniversitenin geldiği nokta, kendi emsalleri arasında bir numara. Hem fiziki olarak hem de nitelik olarak, nicelik olarak bu böyle. Fiziki anlamda 110 hektar iken, halihazırda 324 hektara çıkarıldı. Türkiye'de bal alanında ilk Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Belgesi alan bal bizimki olacak' dedi.
28.03.2024
23:36
MEB açıkladı! 1 Nisan`da okullar tatil olacak
MEB açıkladı! 1 Nisan'da okullar tatil olacak
Türkiye 31 Mart günü sandığa gitmeye hazırlanırken yapılacak seçimlerin ertesi günü, eğitime 1 gün ara verilmesine ve öğretmenlerin idari izinli sayılmasına karar verildi.
28.03.2024
11:30
Bingöl`de iki ayrı kaza! 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl'de iki ayrı kaza! 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl'de gece yarısı meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
27.03.2024
23:07
Bingöl Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alacak
Bingöl Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alacak
Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan duyuruda, ortaöğretim mezunu toplam 30 destek, güvenlik ve büro personelleri alınacağı belirtildi. Aranan şartlar ve başvuru tarihleri şöyle;
27.03.2024
23:05
Vali Güner Orbay Ortaokulu yine gönüllere dokundu
Vali Güner Orbay Ortaokulu yine gönüllere dokundu
Ramazan ayı vesilesiyle topladıkları nakdi ve ayni yardımları maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin ailelerine dağıttılar. Okul Müdürü Arslan; 'Ailelerimizin yanında olmak, bu mübarek ayda dualarına mazhar olmak tek gayemizdi. Tabi bu uygulamamız örnek olursa, bundan da mutluluk duyarız.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın