KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Erdoğan'dan 'hamili kart yakınımdır' uyarısı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP'li yöneticilerin bakanlardan istediği 'torpil' taleplerinin medyaya yansıması üzerine, il başkanlarıyla genel merkez yöneticilerine "Hamili kart yakınımdır"

Erdoğan`dan `hamili kart yakınımdır` uyarısı...
10 EYLÜL 2007 PAZARTESİ 13:59
0
1120
0
AA aa
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP'li yöneticilerin bakanlardan istediği 'torpil' taleplerinin medyaya yansıması üzerine, il başkanlarıyla genel merkez yöneticilerine "Hamili kart yakınımdır" uyarısında bulnudu. Erdoğan, "Taleplerinizi ilgilisine yazılı değil sözlü olarak iletin" dedi.
      Erdoğan, geçen hafta cuma günü parti yöneticileri ve il başkanlarıyla yaptığı toplantıda önemli uyarılarda bulundu. Medyanın AKP'ye yönelik tavrını eleştiren Erdoğan, medyanın herşeyi yuvarlayarak vermeyi sevdiğini söyledi. Osmaniye İl Başkanı da bürokratlardan yakınarak, bir başhekimin yerinin değiştirilmesini istedi. İl başkanı, "Bürokratlar taleplerimizi yerine getirmiyor" dedi.
      Bu istek karşısında sinirlenen Erdoğan, "Sizlere yıllardır anlatıyorum. Daha kaç kere söyleyeceğim, bu işlere karışmayın diye, halen karışıyorsunuz. Görmüyor musunuz, gazetelere kanşet oluyoruz. Bunlar hoş şeyler değil, bu işlere girmeyin" dedi.
      Bu tür taleplerin usulüne uygun şekilde iletilmesini isteyen Erdoğan, bir süre önce "torpil talebi" nedeniyle gazete manşetlerine çıkan ve hemen yanıbaşında oturan AKP Genel Sekreteri İdris Naim Şahin'e bakarak şunları söyledi:
      "Bugünlerde partimiz 'hamili kart yakınımdır' notları nedeniyle sık sık gündeme geliyor. Bu tür talepler ve gelişmeler partimizin görüntüsüne zarar veriyor. Eğer böyle talepleriniz varsa ilgili kişiyle doğrudan temas kurun. İsteklerinizi yazılı olarak değil sözlü olarak iletin. Bu tür konuların medyada tartışılmasını istemiyorum. Parti yöneticilerimizin bu tür şeylerle kamuoyu gündemine gelmesi çok hoş değil."
     

Milliyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın