KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Ermeniler de pkk da istiyor

Uluslararası asılsız ermeni iddialarıyla mücadele derneği (asimder) genel başkanı göksel gülbey; erzurum, ağrı, erzincan, sivas, van, hakkari, muş, bitlis, şırnak, batman, siirt, diyarbakır, mardin, elazığ, malatya, bingöl, amasya, tokat ve giresun'u istiy

Ermeniler de pkk da istiyor
03 KASIM 2017 CUMA 23:16
0
2935
0
AA aa

Ermenistan'ın en radikal siyasi partisi Taşnak Sütyun'un Uluslararası işlerden sorumlu genel sekreteri Giro Manoyan, Doğu Anadolu ve Güneydoğu bölgeleri dışında Karadeniz bölgesinde bulunan Tokat ve Giresun'u da istediklerini iddia eden Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey; “Geçtiğimiz aylarda Ermeni lobisi ve Ermenistan devletinin Türkiye'nin Karadeniz bölgesinden toprak istediğini açıkladık. Bu konuda özellikle Artvin ve Rize şehirlerimizde yaşayan Hemşinli hemşerilerimizin üzerinde çok planlı ve gizli bir oyun oynadığını belirtmiştik. Bizim bu açıklamamızı haklı çıkartan bir açıklama yapan Ermenistan'ın en radikal siyasi partisi Taşnak Sütyun partisinin uluslararası İşlerden Sorumlu Genel Sekreteri Giro Manoyan Karadeniz bölgesinden Tokat ve Giresun'un bir kısmının Ermenistan'a ait olan şehirler olduğunu ve Türkiye'den burayı teslim etmesini açıkladı. Haddi aşan bu açıklamayı yapan Giro Manoyan'ı Asimder Genel Merkezi olarak kınıyoruz ve tekrardan terör örgütlerine destek olan Ermeni lobisi ve Ermeni devletinin Karadeniz bölgesindeki gizli oyun ve planlarına devlet yetkililerimiz izin vermemelidirler” dedi.

“BİNGÖL'Ü DE İSTİYORLAR”

Ermenistan devleti Tokat ve Giresun'un dışında 4 şehri daha istediklerini belirten Asimder Genel Başkanı Gülbey; “Ermeni lobisi ve Ermenistan'ın en büyük siyasi partisi ön şartsız Türkiye ile diplomatik ilişkiye hazır olduklarını belirtiyorlar. Ama şartlarından vazgeçmediklerini de dile getiriyorlar. Birincisi sözde Ermeni soykırımı Türkiye tarafından tanınması, ikincisi tehcirde hayatın kaybeden Ermeniler için tazminat ödenmesi, üçüncüsü tehcir öncesi Ermeni nüfusun yoğunlukta yaşadığı 6 şehrin kontrolünün Ermenistan'a verilmesi şartlarını öne sürüyor ama söze gelince ön şartımız yok diyorlar. İşte 100 yılı aşkındır sürdürdükleri yalan gibi, bu konuda da samimi değil ve iki yüzlülük yaparak yalan konuşuyorlar. İstedikleri şehirlerimiz de bunlardır. (Erzurum, Ağrı, Erzincan, Sivas, Van, Hakkari, Muş, Bitlis, Şırnak, Batman, Siirt, Diyarbakır, Mardin, Elazığ, Malatya, Bingöl, Amasya, Tokat ve Giresun) istiyorlar. PKK terör örgütünün istediği şehirleri Ermeniler de istiyor. Acaba hangisi hangisinin hayaline hizmet ediyor” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.05.2026
16:28
Psikolog Aydın:
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay:
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
01.05.2026
15:43
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde Bingöllü öğrenciler, yapay zekâ destekli 'RoboFeeder-AI' projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.
01.05.2026
15:17
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete`de yayımlandı
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete'de yayımlandı
Resmî Gazete'de yayımlanan kanuna göre sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
01.05.2026
15:13
İsrail`in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası`na bırakıldı
İsrail'in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası'na bırakıldı
Gazze'ye yönelik işgal ve ablukasını sürdüren İsrail'in Yunanistan açıklarında müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu aktivistleri Yunanistan'ın Girit Adası'na bırakıldı. Aralarında Bingöllü isimlerinde bulunduğu 20 Türk aktivistinin bugün 17.00-18.00 aralığında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın