KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Aralık 2025 Perşembe
°C

Ermenilerden ağır tahrik

Ermeni Diasporası sözde ermeni soykırımı için hazırlattıkları posterleri Internet'te oylamaya sundu.

Ermenilerden ağır tahrik
11 NİSAN 2007 ÇARŞAMBA 10:08
0
1021
0
AA aa



Ermeni sanatçıların gönderdikleri posterlerin arasında en fazla oyu alan poster oylama sonrasında sözde soykırımın sembolü haline getirilecek.
 
Sözde Ermeni soykırım kampanyalarına şimdide poster görüntüleri girdi.  Sözde katliamın 100'cü yılına kadar tüm dünyada yoğun bir propaganda kampanyası başlatan ermeni diasporası Internet üzerinden sürdürdüğü poster kampanyasını oylamaya açtı.

En iyi sözde soykırımı anlatan posterin seçilmesini isteyen  Ermeniler çıkan sonuça göre kampanyalarında hep bu posteri kullanacaklar. sitede oylamaya açılan posterleri her platformda kullanmaya hedefleyen Ermeniler bu kampanyalarında gelir de elde etmeyi umuyorlar. Sitede beğenilen posterlerin büyük boy olanlarını da 15 dolar ile 35 dolar arasında değişen fiyatlar ile de satışa sunulmuş.

Sitede Türk insanını  aşağılayan posterler bulunuyor.Bu kampanyalara Ermenistan Cumhurbaşkanı Robert Koçaryan, 2006 yılından itibaren Ermeni soykırım iddialarıyla ilgili çalışmalar ve bu iddiaların tanınmasına katkıda bulunanlara "Cumhurbaşkanlığı ödülü" verileceğini açıklaması ile hız kazandığı biliniyor. Koçaryan, yaptığı açıklamada, bu ödülün "uluslararası statüde olması gerektiğini" savunmuştu. Kaliforniya santa calara'dan yayın yapan  siteyi  İsrail'de faaliyet gösteren  ve Ruben Malayan ait olan 15levels Graphic Design firması yapmış. http://www.armenian genocideposters. org/ adresindeki  posterleri görebilirsiniz. Bu sene ABD kongeresinden' de sözde soykırım tasarısını geçirmekte kararlı olan Ermeniler bu posterler ile dünya kamuoyunu etkilemeye çalışıyorlar. 

 HEDEF AB ÜYELİĞİNİN ENGELLENMESİ

Öte yandan Ermenistan Devrimci Federasyonu (Taşnaksütyun) bürosunun girişimleriyle, Ocak 2006'de, Avrupa'da faaliyet gösteren ofisler ve Ay Data teşkilatının iştirakiyle Atina'da Türkiye'ye karşı yapılacak politikalar ve propaganda için bir konferans düzenlendi.

Taşnaksütyun artık, Türkiye'nin AB üyelik sürecinin baltalanması için, Avrupa teşkilatlarının ve özellikle Avrupa'daki üniversite gençliğinin daha faal bir görünüm kazanmasını istiyor.

Konferans, Ermeni davasının yurtdışındaki üniversite gençliği ve Avrupa teşkilatları tarafından daha etkin şekilde savunulmasının sağlanmasının yanı sıra, mesnetsiz Ermeni iddialarının Türkiye'nin AB üyelik süreci ile iyiden iyiye ilişkilendirilmesini amaçlıyor.

Fransa, İtalya, Yunanistan, Kıbrıs, Avusturya, Almanya, Hollanda, Belçika, İngiltere'den temsilcilerin yanı sıra, Ay Data teşkilatının Yakın Doğu Komisyonu temsilcileri, Taşnaksütyun büro çalışanları ve Ermenistan Parlamentosu' ndaki milletvekillerinin katıldığı konferansta; "AB'nin, Türkiye'nin üyeliği konusunda, (sözde) Ermeni soykırımını şart olarak ileri sürmesi için çalışma yapılması gerektiği" vurgulandı. 

haberturk

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.12.2025
21:02
Korkutata:
Korkutata: '2026 bütçesi çalışanı ve üretimi merkeze alıyor'
AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, TBMM Genel Kurulu'nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 2026 yılı bütçesi üzerine yaptığı konuşmada, bütçenin emeği önceleyen, sosyal devleti güçlendiren ve istihdamı merkeze alan bir anlayışla hazırlandığını söyledi.
17.12.2025
21:00
Gültekin:
Gültekin: 'Umut Satılmaz, Emek Çekilişe Konu Edilemez'
Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Bingöl İl Başkanı Şahin Gültekin, Milli Piyango ve şans oyunlarına ilişkin yaptığı yazılı basın açıklamasında, bu tür uygulamaların dar gelirli kesimleri hedef alan bir umut istismarı ve toplumsal bağımlılık kaynağı olduğunu vurguladı.
17.12.2025
20:59
Bingöl`de otomobil şarampole uçtu: 2 yaralı
Bingöl'de otomobil şarampole uçtu: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
17.12.2025
20:58
Jandarma ekiplerine yeni nesil yaka kameraları teslim edildi
Jandarma ekiplerine yeni nesil yaka kameraları teslim edildi
Bingöl'de trafik güvenliğinin artırılması ve kolluk hizmetlerinde şeffaflığın güçlendirilmesi amacıyla İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan trafik ve asayiş ekiplerine yeni nesil yaka kameraları teslim edildi.
17.12.2025
20:57
Lider farkı açtı! 12Bingölspor dolu dizgin!
Lider farkı açtı! 12Bingölspor dolu dizgin!
Yeşil-beyazlılar Osmaniyespor'u 2-0 mağlup ederek liderliğini perçinledi. En yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını 13'e çıkaran 12Bingölspor, şampiyonluk yolunda önemli bir aşamayı daha katetti.
17.12.2025
20:56
İş İnsanları Panelinde Bingöl`ün Marka Değeri Masaya Yatırıldı
İş İnsanları Panelinde Bingöl'ün Marka Değeri Masaya Yatırıldı
Bingöl'ün marka değerinin artırılması, istihdamın güçlendirilmesi ve girişimciliğin desteklenmesi amacıyla düzenlenen panelde, iş dünyasının bölgesel kalkınmadaki rolü masaya yatırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın