KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Temmuz 2025 Perşembe
°C

Eski yeşil bingöl'ümüze kavuşabiliriz

Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Karaarslan, ''Daha Yeşil, daha Temiz Bir Bingöl'' kampanyası dâhilinde yürüttüğü ağaçlandırma çalışmalarını değerlendirirken; “Belki herkes kendi kapısının önüne bir ağaç diker, böylece zamanla eski yeşil Bingöl'ümüze kavuşabiliriz” dedi.

Eski yeşil bingöl`ümüze kavuşabiliriz
03 EYLÜL 2008 ÇARŞAMBA 11:20
0
1080
0
AA aa
Bingöllü Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Karaarslan, ''Daha Yeşil, daha Temiz Bir Bingöl'' kampanyası çerçevesinde ilkbaharda dikilen ağaçlık alanı gezdi. Daha yeşil bir Bingöl için el ele verilmesi gerektiğini ifade eden Karaarslan, “28 Mayıs 2008 Günü ''Daha Yeşil, daha Temiz Bir Bingöl'' kampanyası dâhilinde yeşillendirme çalışmalarına başladığımız Düzağaç mevkii Meslek Yüksek Okulunun Önündeki 4.000 m2lik alanın bugün Kara Yolları Şefi Sayın Mahfuz Koşan'ın desteğiyle Yağmurlama Sistemi Sulaması boru döşemesi için kazı çalışmalarına başladık. Yalnız üzülerek belirtmem gerekir ki dikmiş olduğumuz fidanların büyük bir kısmı kurudu. Oysa sulaması hiç aksamadan yapıldı. Bölgenin kurak oluşundan dolayı emeğimizin karşılığını alamadık. Ama inanıyorum ki bölgeye uygun ağaç dikimiyle başarılı olacağız. Amacımız daha yeşil bir Bingöl için çaba göstermek. Şehrin ana girişi olan bu alanın yeşillenmesiyle daha güzel bir görünüm sergileyecektir. Boru döşemesi yapıldıktan sonra bir kaç yer söz verdi oturma bankları verecek. Yürüyüş yolu yapılacak. Spor aletleri yerleştirilecek muhtelif yerlere. Daha sonra çim ve çiçek ekilecek. Umarım güzel olacaktır. Ve belki de Bingöl'ün tüm boş alanları bu şekilde yeşillendirilir. Ve belki de herkes kendi kapısının önüne bir ağaç diker, böylece zamanla eski yeşil Bingöl'ümüze kavuşabiliriz” diye konuştu.  


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.07.2025
00:48
Bingöl`de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Bingöl'de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Söz konusu bölge, Bingöl Üniversitesi'nin koordinasyonunda faaliyet gösterecek ve kentte Ar-Ge, inovasyon ve girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkı sağlayacak.
09.07.2025
22:55
Bingöl`de konteyner kent kuruluyor
Bingöl'de konteyner kent kuruluyor
Bingöl'de deprem öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında konteyner kent kuruluyor. Bingöl Belediyesi, proje kapsamında alanda altyapı, kanalizasyon, içme suyu ve çevre düzenlemesi işine start verdi.
09.07.2025
20:24
Bingöllüler dikkat! Sıcaklıklar fena artacak
Bingöllüler dikkat! Sıcaklıklar fena artacak
Bingöl'de bir süredir etkili olan rüzgâr ve serin hava, yerini bunaltıcı sıcaklara bırakıyor! Meteoroloji, özellikle kronik hastalığı bulunanlar ile yaşlı ve çocukların öğlen saatlerinde güneş ışınlarına maruz kalmaması uyarısında bulunuyor.
09.07.2025
20:23
Bingöl`de 4 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 4 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 7 ayrı noktada toplam 4 bin 314 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
09.07.2025
20:20
Bingölspor FK`nın ilk maçı 6 Eylül`de Karaköprü ile…
Bingölspor FK'nın ilk maçı 6 Eylül'de Karaköprü ile…
3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek yeşil beyazlı temsilcimiz Bingölspor FK, ilk maçını 6 Eylül 2025'te kendi sahasında Karaköprü Belediyespor ile oynayacak. İlk yarıda 15 maç oynayacak olan temsilcimizin iç ve dış saha maçları şöyle;
09.07.2025
20:18
Bingöl`de hangi alanlarda destekler sunulacak?
Bingöl'de hangi alanlarda destekler sunulacak?
Programın gerektirdiği asgari şartları sağlamak koşuluyla, mevcut üretim kapasitesinde en az yüzde 75 oranında ve mevcut kayıtlı istihdamda en az yüzde 50 oranında artış sağlayan kapasite artışına yönelik yatırımlar da desteklenebilecek. Desteklenecek yatırım konuları ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın