KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2025 Cuma
°C

Eskişehir'de 'beyin' operasyonu

Beyin cerrahları gözaltına alındı, hastalar perişan oldu!

Eskişehir`de `beyin` operasyonu
30 ARALIK 2008 SALI 10:24
0
1091
0
AA aa
İsrail'in Gazze'ye saldırısına tepki gösteren Ankara harekete geçiyor. BaşbakanTayyip Erdoğan, dört ülkeyi kapsayan Ortadoğu turuna çıkıyor. Erdoğan, yarın ve perşembe günü Suriye ile başlayacak olan gezisinde Ürdün, Suudi Arabistan ve Mısır'ı ziyaret edecek. Devlet Bakanı Cemil Çiçek, Başbakan'ın konuya pozitif katkı sağlayabilecek her kesimle görüşeceğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, yılbaşı akşamından itibaren dört ülkeyi kapsayan bir Ortadoğu turuna çıkacağı açıklandı. Erdoğan, yarın Suriye ile başlayacak olan gezisinde Ürdün, Suudi Arabistan ve Mısır'ı ziyaret edecek. Erdoğan'ın temasları hakkında Bakanlar Kurulu sonrası bilgi veren Hükümet Sözcüsü Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek, "Bölgedeki huzur ve barışın sağlanması hem bölge ülkelerinin hem de tüm insanlığın yararınadır. Ancak son gelişmeler maalesef bu yöndeki çabalara da gölge düşürmüş ve sekteye uğratmıştır. Orantısız güç kullanımı barış sürecini sekteye uğratmıştır." dedi. Türkiye'nin bu konuda ne yapabileceğinin Bakanlar Kurulu toplantısında görüşüldüğünü anlatan Çiçek, Başbakan Erdoğan'ın sadece dört ülke ile değil konuya pozitif katkı sağlayabilecek her kesimle görüşeceğini söylerken, Türkiye'nin çabasını 'birlikte ne yapılabilir arayışı' olarak açıkladı. Çiçek, "İsrail'le ilişkileri gözden geçirme gündemde mi? Savunma projeleri askıya alınacak mı?" şeklindeki bir başka soruya ise, "Konuları birbirine karıştırmamak lazım. Türkiye insanî ve barış çabalarını sürdürür. Elinden geleni yapar. Ortadoğu'da da, Kafkaslar'da da, Balkanlar'da da barış için katkı vermeye devam ediyor. Afganistan dahil TSK da yurtdışında birçok yerde görev yapıyor. Öbür konu Türkiye'nin menfaatleriyle alakalı bir konudur. Bu konuları birbirine karıştırmamak lazım." sözleriyle cevap verdi. Çiçek, Sağlık Bakanlığı'nın Gazze'deki yaralıların getirilmesi girişimlerine ilişkin ise 'henüz bir cevap alınamadığını' iletti.

ZAMAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2025
17:39
Bingöl`de yabancı uyruklu hırsız deport edildi
Bingöl'de yabancı uyruklu hırsız deport edildi
Bingöl'de bir bank üzerinde unutulan telefonu çalan yabancı uyruklu şahıs, polis tarafından tespit edilerek yakalandı. Vatandaşın zararı karşılatılırken, şahıs, İl Göç Müdürlüğü tarafından alınan karar ile ülkeden deport edildi.
15.05.2025
16:37
Bingöl Engelliler Platformu Kuruldu
Bingöl Engelliler Platformu Kuruldu
Bingöl'de farklı kategorilerde çalışma sürdüren engelli dernekleri bir araya gelerek platform oluşturdu. Platform başkanlığına Bingöl Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mücahid Korkutata getirildi.
15.05.2025
14:25
Liselere yeni ders geldi: Not verilmeyecek…
Liselere yeni ders geldi: Not verilmeyecek…
Millî Eğitim Bakanlığı 12 yıllık zorunlu eğitim tartışmaları sürerken liselerle ilgili dikkat çeken bir karara daha imza attı. Lise son sınıf öğrencilerinin akademik başarısını artırmak ve üniversiteye hazırlık sürecini desteklemek için müfredata yeni bir ders daha ekliyor. İşte liselerdeki yeni ders ile ilgili detaylar…
15.05.2025
14:17
Memura Haciz Şoku! Ödemeyen yandı!
Memura Haciz Şoku! Ödemeyen yandı!
Memurlara 2012 yılından beri yapılan 'giyim yardımı'nın Sayıştay'a takıldığı öğrenildi. Sayıştay'ın 2021 yılında ödenen giyim paralarını faiziyle geri istediği, ödemeyene haciz gönderileceği aktarıldı. İlk uygulamanın ise DSİ çalışanlarına yönelik olduğu belirtildi.
15.05.2025
13:56
HüDAPAR, kanun teklifi için toplumsal destek turuna çıktı!
HüDAPAR, kanun teklifi için toplumsal destek turuna çıktı!
Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Bingöl İl Başkanı ve beraberindeki heyet, Meclis'e sunulan 'Ailenin Korunması, Sapkınlığın Suç Sayılmasına Dair Kanun Teklifi'ne yönelik toplumsal desteğin sağlanması kapsamında sivil toplum örgütlerini ziyaret edip destek istediler.
15.05.2025
13:33
Bingöl Umut Kervanı`nda Deprem Semineri
Bingöl Umut Kervanı'nda Deprem Semineri
Umut Kervanı Vakfı Genel Başkan Yardımcısı ve Afet Yönetimi Başkanı Cafer Ökmen, Bingöl Umut Kervanı Arama ve Kurtarma Birimine deprem semineri verdi. Afet anı ve sonrasında yapılacaklarla ilgili bilgi veren Ökmen, yürütülecek hazırlıklar için de bilgiler paylaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın