KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Esnafa siftah zarfı!

Boğatemur: 'Ekonomimizin can damarı, kardeşliğin ve cömertliğin aynası olan esnaf ve sanatkârımızın Ahilik Haftası'nı kutluyor, bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum.'

Esnafa siftah zarfı!
16 EYLÜL 2022 CUMA 18:45
13
1719
4
AA aa

Bingöl Ülkü Ocakları Başkanlığı'nca Ahilik Haftası münasebetiyle Bingöl merkezde esnaflara siftah zarfı dağıtıldı. İçerisinde belirli miktarlarda para konulan zarflar, akşam saatlerinde işyerlerinin kapı altından bırakılarak dağıtıldı.

“Dik baş, tok karın, mutlu yarın” temalı çalışma çerçevesinde Bingöl Ülkü Ocakları olarak şehrin esnaflarına siftah parası takdimi yaptıklarını belirten Boğatemur; “Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

“Ülkü Ocakları olarak, memleketin derdiyle dertlenen, insanıyla hemhal olan, kendini şehrine vakfeden insanlar olmak ve bu anlayışı düstur edinen insanlar yetiştirmek gayreti içerisindeyiz” diyen Boğatemur, “Hem ticari hem de toplumsal rolü büyük olan esnaf ve sanatkârımızın birlik ve beraberliğinin hiç bozulmamasını diliyorum. 13. yüzyıldan beri süregelen, meslek ahlakı bilinciyle toplumun ve ekonominin omurgası olan ahilik kültürü daha yüzyıllarca birlik ve beraberliğimiz bozulmadan devam edecektir. Ekonomimizin can damarı, kardeşliğin ve cömertliğin aynası olan esnaf ve sanatkârımızın Ahilik Haftası'nı kutluyor, bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum” şeklinde kaydetti.

İşyerlerini açtıklarında zarfı gören çok sayıda esnaf, yaşadığı şaşkınlığın ardından duyarlılığı için Bingöl Ülkü Ocaklarına teşekkür etti.  

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95467)
18 Eylül 2022 Pazar 04:55
Bırakın Bu Ayakları sıftah zarfıymıs esnaf zaten kazanıyor sen onu gotur fakıre ver
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95455)
17 Eylül 2022 Cumartesi 09:56
Şova bak sen. Bu kadar düşünceliyseniz genel başkanlarınıza söyleyin pahalılığı önlesin esnaf zaten kurtarır kendini.
05.11.2025
16:15
Türkiye siber vatan programı 2026`da 81 ilde uygulanacak
Türkiye siber vatan programı 2026'da 81 ilde uygulanacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Türkiye Siber Vatan Programı, 2026 döneminde Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak uygulanacak.
05.11.2025
14:57
Bingöl`ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl'ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl Belediyesi Meclisi, kent merkezinde yeni bir mahalle kurma kararı aldı. Yeni kararla birlikte merkezdeki mahalle sayısı 16'ya yükseldi. İşte yeni mahallenin adı ve sınırları…
05.11.2025
14:39
Bingöl`de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Bingöl'de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Toplam 36 maç sonunda grubu ilk dört sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin kazananları ise büyük finalde şampiyonluk için sahaya çıkacak.
05.11.2025
14:19
Bingöl`de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de jandarma tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 802 gram kubar esrar ele geçirilirken 1 şüpheli tutuklandı.
05.11.2025
14:17
Bingöl`de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Bingöl'de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Doğunun en çok bal üretilen ikinci ili olan Bingöl'de 'Bingöl Organik Bal Yesin Projesi' kapsamında 15 üreticiye 435 organik arı kovanı dağıtıldı.
05.11.2025
14:13
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
Bingöl Belediye Meclisi, 1 Aralık 2025'ten itibaren geçerli olmak üzere suya zam kararı aldı. Karara tepki gösteren DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, hem artışın geri alınmasını hem de arıtmasız suyun şehir şebekesine verilmesine son verilmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın