KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ocak 2026 Perşembe
°C

Esnaflar ali bingöl'le devam dedi

Karlıova ilçesinde yapılan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlık seçiminde, eski başkan Ali Bingöl güven tazeledi.

Esnaflar ali bingöl`le devam dedi
25 ŞUBAT 2014 SALI 01:04
0
2460
0
AA aa

Karlıovalı Esnaflar, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanını seçmek için Kültür Merkezinde bir araya geldiler. Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bayram'ın da katıldığı seçimler, dün saat 13.00 da yapıldı. Seçimlere geçmeden önce gelir ve gider hesaplar oylanarak kabul edildi. Tek liste girilen seçimde Ali Bingöl, Karlıovalı esnaf seçmenler tarafından yeniden Oda Başkanlığına seçildi.

Karlıovalı esnaflara seslenmek için söz alan Ali Bingöl: “Bugüne kadar siz Karlıovalı esnaflarımızın sorunlarını dile getirmek için yıllardır bu görevi yerine getirmeye çalışıyorum. Fakat sorunların dile getirilmesi için esnaf arkadaşlarımız pek fazla bana yardımcı olmuyorlar” dedi.

Daha sonra söz alan bazı esnaflar, sorunlarını dile getirerek, Esnaf Odasıyla beraber hareket edilmesi gerektiğini söylediler.

Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Ali Bayram ise: “Karlıova'daki küçük sanayi sitesi sorununun yıllardır çözüme kavuşması için Ali Bingöl ile büyük çabalar sarf ettik. Genç ve Solhan ilçelerimiz Karlıova ilçesi ile aynı anda sanayi sitesi için çalışmalarına başladı. Fakat onlar kurdu, Karlıova ise birkaç resmi işlemin gecikmesinden dolayı hala kurulmuş değil. İnşallah birkaç küçük sorun kalmış onu da çözeceğiz” dedi ve Ali Bingöl'e başarılar diledi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.01.2026
15:09
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray`ı Anarken
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray'ı Anarken
Folklorun ustası, Zazaca türkülerimizin hafızası ve Bingöl'ün yaşayan arşivi; aramızdan ayrılsa da izi, sesi ve nefesi bu topraklarda yaşamaya devam ediyor.
21.01.2026
14:53
Vali Çelik göreve başladı:
Vali Çelik göreve başladı: 'Birlikte çalışıp birlikte başaracağız
Niğde Valiliği'nden Bingöl Valiliği görevine atanan Cahit Çelik, kente gelerek görevine resmen başladı. Valilikte düzenlenen basın toplantısında konuşan Bingöl'ün yeni valisi Çelik; 'Bingöl'e hizmet edecek olmanın onurunu yaşıyorum. Birlikte çalışıp birlikte başaracağız' dedi.
21.01.2026
14:04
Bingöl Üniversitesi`nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Bingöl Üniversitesi'nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Rektör Çelik, Bingöl Üniversitesi'ni Webometrics sıralamasında 750–1000 bandına taşımayı hedeflediklerini, bu yükselişin ise kararlılıkla uygulanan yeni nesil üniversite vizyonunun somut bir göstergesi olduğunu ifade etti.
21.01.2026
13:40
Bingöl`de karla mücadele sürüyor
Bingöl'de karla mücadele sürüyor
Bingöl'de günlerdir etkili olan yoğun kar yağışının durmasının ardından kent genelinde ekipler, kar temizleme çalışmalarını hızlandırdı.
21.01.2026
13:28
Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı
Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı
Bayraktar; 'Basın emekçilerinin sağlık alanında avantajlı hizmetler almasına katkı sunmak, Bingöl Basın Konseyi olarak en değerli sorumluluklarımızdan biridir. DEVA Diş Kliniği ile yapılan bu iş birliğinin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.
20.01.2026
20:32
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
Türkiye'nin vazgeçilmez içeceği çay, en fazla Doğu ve Güneydoğu illerinde tüketiliyor. Karadeniz illeri ise listede gerilerde yer aldı. Açıklanan listede Bingöl'ün sıralaması ise şöyle oldu;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın