KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Aralık 2025 Cuma
°C

Etkilenmemek mümkün değil

Bakan Yılmaz, Kadir Has Stadı'nı gezerken hayranlığını gizleyemedi

Etkilenmemek mümkün değil
15 EKİM 2010 CUMA 09:46
0
2771
0
AA aa

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Şehir Stadı'nda incelemelerde bulunan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, "Bu stadı görür görmez etkilenmemek mümkün değil. Böyle bir eserin çok uygun maliyetle ortaya konulmuş olması da ayrıca taktire şayan" dedi.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Hizmet Binası'nın açılış törenine katılmak amacıyla Kayseri'de bulunan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, akşam saatlerinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ile birlikte Kadir Has Şehir Stadı'na gelerek incelemelerde bulundu.

Başkan Özhaseki ve stad görevlilerinden çeşitli bilgiler alan Bakan Yılmaz, stadı oldukça görkemli bulduğunu ifade ederek "Görür görmez etkilenmemek mümkün değil. Çok önemli bir eser. Ülkemize bu eseri kazandıran başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyor, tebrik ediyoruz" dedi.

Kadir Has Stadı'nın Türkiye'de sporun gelişmesine önemli katkılar sunacağına inandığını belirten Bakan Yılmaz, yüksek standartlara sahip olan stadın ileriki zamanlarda düzenlenecek çeşitli uluslararası organizasyonlarda ülkeye artı değer kazandıracağını vurgulayarak, "Bu stad fazlasıyla bu altyapıyı sağlıyor" şeklinde konuştu.

Bakan Yılmaz, özürlülere yönelik ayrılan alanlardan, ışıklandırma ve ısıtma sistemlerine varıncaya kadar her ayrıntının dikkat çekici olduğunun altını çizerek şunları söyledi; "Burada takdir ettiğimiz diğer bir konu böyle bir eserin çok uygun maliyetle ve etkili finans mekanizmasıyla gerçekleştirilmiş olması.

Arkadaşlarımız bir taraftan eski statta bir yatırıma vesile olurken, diğer bir taraftan burayı inşa etmişler. Bunları normal bütçe ile yapmak mümkün değil. Gerçekten akılcı modellerle yapılmış bir tesis. O açıdan da ayrıca taktire şayan gerçekten. Burada oynayacak olan Kayserispor'a başarılar diliyorum".

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin kendisine hediye ettiği Kayserispor atkısını boynuna takan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz daha sonra stad anı defterini imzalayarak ziyaretini tamamladı

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.12.2025
17:24
Bingöl`e 5 yeni ambulans ve 2 UMKE aracı tahsis edildi
Bingöl'e 5 yeni ambulans ve 2 UMKE aracı tahsis edildi
Bingöl'deki ambulans sayısının 44'e yükseldiği bilgisini paylaşan Vali Usta, tahsis edilen 5 ambulanstan üçünün 4x4, ikisinin ise 4x2 özellikte olduğunu belirtti. Vali Usta, program sonunda test sürüşü de yaptı.
05.12.2025
16:55
Vali Usta`dan Sert Uyarı:
Vali Usta'dan Sert Uyarı: 'Böyle gelmiş böyle gitmeyecek!'
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki toplantıda sağlık yöneticilerine adeta ültimatom veren Vali Usta, aksaklıkların bizzat takipçisi olacağını söyledi. Ciddi şikâyetler ve yönetim zafiyetlerini masaya yatıran Vali Usta, tüm sağlık yöneticilerine net bir uyarı yaptı: 'Görevler eksiksiz yerine getirilecek!''
05.12.2025
16:32
Bingöl Havalimanı İhalesi Dördüncü Denemede Sonuçlandı
Bingöl Havalimanı İhalesi Dördüncü Denemede Sonuçlandı
Pist ve PAT sahalarındaki bozulmalar nedeniyle üç kez iptal edilen Bingöl Havalimanı onarım ihalesi, dördüncü kez yapılan süreçte tamamlandı. Toplam 15 firmanın yarıştığı ihalede en avantajlı teklifi veren ortaklık, 'muhtemel kazanan' oldu.
05.12.2025
10:35
Bingöl Arıcılar Birliği`ne
Bingöl Arıcılar Birliği'ne 'Birinci Derece Tarımsal Örgüt' Belgesi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2025 yılı derecelendirme sonuçlarına göre Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Türkiye'de bu belgeyi alan 7 birlikten biri oldu. Birliğin bu başarısı arıcılara kovan başına 28 TL ek destek sağlayacak.
05.12.2025
09:58
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen ve kamuda yönetici-uzman pozisyonundaki personelin maaşına 30 bin TL seyyanen zam yapılmasını öngören düzenleme tepkilerin ardından geri çekildi.
04.12.2025
23:59
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis`te Kabul Edildi
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis'te Kabul Edildi
TBMM'de kabul edilen düzenlemelerle tapu işlemlerinde ceza artırılıyor, noter ve ruhsat harçları genişletiliyor; kuyum, araç ve taşınmaz ticareti gibi alanlarda yıllık harç dönemi başlıyor. Teklifin kabul edilen maddeleri, milyonlarca vatandaş ve binlerce işletmeyi doğrudan etkileyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın