KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2026 Perşembe
°C

Etüt merkezleri'nin başarısı

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Gülderen Çalışanlar Derneği tarafından yürütülen “Beni de Hatırlayan Var” projesinde oluşturulan Etüt Merkezleri’nde eğitim gören 253 öğrenci farklı okullara yerleşirken, 11 öğrenci de Fen Lisesi’ni kazandı.

Etüt merkezleri`nin başarısı
10 AĞUSTOS 2011 ÇARŞAMBA 00:43
0
2107
0
AA aa

 Etüt Merkezleri ile ücretsiz dershane hizmeti veren Gülderen Çalışanlar Derneği, eğitim alanındaki hizmetlerine devam ediyor. Merkez ve çeşitli ilçelerde faaliyet gösteren Etüt Merkezleri, Seviye Belirleme Sınavı(SBS) 8. sınıflarda 1. Etap yerleştirmede 400 kişiden 253 kişi çeşitli tercihli liselere yerleşerek büyük başarı elde etti.

SBS'de elde edilen bu başarının Etüt Merkezleri'ndeki düzenli ve gayretli çalışmaların bir sonucu olduğunu belirten Dernek Başkanı Ali Rıza Gengörü,”11 öğrencimiz Fen Lisesi'ni kazandı. Bunun yanı sıra sınava giren öğrencilerimizden 13 Anadolu Öğretmen Lisesi, 146 Anadolu Lisesi, 13 Sağlık Meslek Lisesi, 36 Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 34 de çeşitli meslek liselerini kazandı.” dedi.

Amaçlarının eğitime katkı sunmak olduğunu ifade eden Gengörü, “Öğrencilerimizi daha iyi yetiştirebilmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

Etüt Merkezleri'nde gençlere yönelik yapılan çalışmaları aktaran Gengörü, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“SODES projeleri eğitime önemli bir destek olmuştur. Ayrıca bu güzel başarının arkasında öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin programlı çalışmaları var. Yıl içerisinde çeşitli etkinlikler yapılmıştır. Sınava bir ay kala her gün deneme sınavı ve çözümleri yapılarak sınava hazır hale getirildiler. Başarılı olan öğrencileri ve özverili bir şekilde eğitim veren eğitimcilerimizi kutluyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.05.2026
17:51
Bingöl`de süt üreticisine destek
Bingöl'de süt üreticisine destek
Bingöl'de DAP Kalkınma İdaresi desteğiyle yürütülen proje kapsamında 40 süt soğutma tankı üreticilere teslim edildi, sürü yönetimi kursunu tamamlayan 62 kursiyere sertifika verildi.
06.05.2026
17:50
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrencilere haftanın 7 günü ücretsiz hizmet verecek Murat Etüt Merkezi düzenlenen törende dualarla açıldı. Merkezde ders desteğinden deneme sınavlarına kadar geniş kapsamlı imkanlar sunulacak.
06.05.2026
17:49
Genç`e kütüphane ve etüt merkezi
Genç'e kütüphane ve etüt merkezi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Belediye Başkanı Kemal Tartar'ın seçim vaatleri arasında yer alan etüt merkezi ve halk kütüphanesi projesi ihale aşamasına geldi. 400 kişi kapasiteli merkezin 2026-2027 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi hedefleniyor.
06.05.2026
17:48
Bingöl`de 229 personel kayıp öğretmen için sahada
Bingöl'de 229 personel kayıp öğretmen için sahada
Bingöl'ün Solhan ilçesinde 1 Mayıs'ta evden çıktıktan sonra kaybolan emekli öğretmen Kutbattin Keskin'i bulmak için 3 ilden gelen ekiplerin de katılımıyla 229 personelle arama çalışması yürütülüyor.
05.05.2026
14:54
Başkan Arıkan
Başkan Arıkan 'Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek duyurdu!
Seçim döneminde 'Vizyon Proje' olarak duyurduğu 'askeri alanın tahsisi' konusunda 'İmzaları attık, Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek müjdeyi veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 350 dönümlük askeri alanın devir protokolünün imzalandığını duyurdu. Arıkan, yakın zamanda ihaleye çıkacak önemli projelerle ilgili de mesajlar verdi.
05.05.2026
14:42
Resmi Gazete`de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Resmi Gazete'de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Araç sahiplerini ilgilendiren yeni bir düzenleme yürürlüğe girdi. Noterlik Kanunu Yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, araç sorgulamalarında ücret ödenecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın