KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Etüt merkezleri'nin başarısı

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Gülderen Çalışanlar Derneği tarafından yürütülen “Beni de Hatırlayan Var” projesinde oluşturulan Etüt Merkezleri’nde eğitim gören 253 öğrenci farklı okullara yerleşirken, 11 öğrenci de Fen Lisesi’ni kazandı.

Etüt merkezleri`nin başarısı
10 AĞUSTOS 2011 ÇARŞAMBA 00:43
0
1892
0
AA aa

 Etüt Merkezleri ile ücretsiz dershane hizmeti veren Gülderen Çalışanlar Derneği, eğitim alanındaki hizmetlerine devam ediyor. Merkez ve çeşitli ilçelerde faaliyet gösteren Etüt Merkezleri, Seviye Belirleme Sınavı(SBS) 8. sınıflarda 1. Etap yerleştirmede 400 kişiden 253 kişi çeşitli tercihli liselere yerleşerek büyük başarı elde etti.

SBS'de elde edilen bu başarının Etüt Merkezleri'ndeki düzenli ve gayretli çalışmaların bir sonucu olduğunu belirten Dernek Başkanı Ali Rıza Gengörü,”11 öğrencimiz Fen Lisesi'ni kazandı. Bunun yanı sıra sınava giren öğrencilerimizden 13 Anadolu Öğretmen Lisesi, 146 Anadolu Lisesi, 13 Sağlık Meslek Lisesi, 36 Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 34 de çeşitli meslek liselerini kazandı.” dedi.

Amaçlarının eğitime katkı sunmak olduğunu ifade eden Gengörü, “Öğrencilerimizi daha iyi yetiştirebilmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

Etüt Merkezleri'nde gençlere yönelik yapılan çalışmaları aktaran Gengörü, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“SODES projeleri eğitime önemli bir destek olmuştur. Ayrıca bu güzel başarının arkasında öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin programlı çalışmaları var. Yıl içerisinde çeşitli etkinlikler yapılmıştır. Sınava bir ay kala her gün deneme sınavı ve çözümleri yapılarak sınava hazır hale getirildiler. Başarılı olan öğrencileri ve özverili bir şekilde eğitim veren eğitimcilerimizi kutluyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.11.2025
19:09
Bingöl Engelliler Platformu`ndan Erişilebilirlik ve Destek Çağrısı
Bingöl Engelliler Platformu'ndan Erişilebilirlik ve Destek Çağrısı
'Engelliler yalnızca bir günde değil, her gün hatırlanmalı' diyen Korkutata, Dünya Engelliler Günü'nün bir kutlama değil, erişilebilirlik ve eşitlik konusunda kalıcı adımlar atılması için önemli bir farkındalık günü olduğuna dikkat çekti.
29.11.2025
18:56
Hatısaru: `Bingöl Halkı Seçimi Bekliyor, Değişim Kapıda!`
Hatısaru: 'Bingöl Halkı Seçimi Bekliyor, Değişim Kapıda!'
'Adaleti ve hakkaniyeti yeniden tesis etmek için sorumluluk almaya hazırız' diyen Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru; 'Bingöl halkı seçimi bekliyor! Bu milletin derdiyle dertlenen kadrolar iktidara taliptir' dedi.
29.11.2025
18:42
Bingöl Polisi 1 Haftada 35 Şüpheliyi Yakaladı
Bingöl Polisi 1 Haftada 35 Şüpheliyi Yakaladı
Emniyet yetkilileri, Bingöl'de kamu düzeninin korunması ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.
29.11.2025
18:26
12 Bingölspor Zirvede Güç Topluyor!
12 Bingölspor Zirvede Güç Topluyor!
Kadrosundaki açığı yeni transferlerle kapatmaya çalışan lider 12 Bingölspor, haftayı 3 puanla kapatıp en yakın takipçisi Niğde Belediyespor ile puan farkını 9'a çıkararak şampiyonluk ateşini yeniden harladı.
28.11.2025
13:27
Karaarslan`dan Çözüm Mesajı:
Karaarslan'dan Çözüm Mesajı: 'Büyük Bir Anlayış Değişikliği Kaçınılmaz'
Türkiye'de Kürt meselesinin çözümünün yalnızca güvenlik önlemleriyle mümkün olmadığını belirten iş insanı ve DEM Partili siyasetçi Ahmet Karaarslan, 2025'teki çözüm sürecini 'geri dönüşü olmayan bir fırsat' olarak nitelendirdi ve toplumsal sahiplenmenin kilit rol oynayacağının altını çizdi.
28.11.2025
11:58
Bingöl`de dezavantajlı bireylere yangın ve afet farkındalık eğitimi verildi
Bingöl'de dezavantajlı bireylere yangın ve afet farkındalık eğitimi verildi
Kömürboğa; 'Bingöl deprem bölgesi olduğu için AFAD farkındalık eğitimlerini de yoğun şekilde veriyoruz. Amacımız halkımızı muhtemel afet ve yangınlara karşı bilinçlendirmek' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın