KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

Evlere internet kameralı güvenlik

Neotech'in Temmuz ayında Türkiye pazarına sunacağı yeni ürün D-Link IP (İnternet Protokolü) güvenlik kamerası, hem güvenlik ihtiyacı duyan kurumlara, hem de çocuğunu izlemek isteyen çalışan ebeveynlere aradıkları çözümü sunuyor.

Evlere internet kameralı güvenlik
20 TEMMUZ 2007 CUMA 08:37
0
1146
0
AA aa
İletişim ve tüketici elektroniği alanında faaliyet gösteren Neotech, Türkiye pazarına yepyeni bir ürün sunmaya hazırlanıyor. Temmuz ayında piyasaya sürülecek olan D-Link 10x optik zoom'lu ve IP (İnternet Protokolü) tabanlı güvenlik kamerası, kurumsal ve bireysel kullanım için ideal bir çözüm sağlıyor. Başka bir deyişle ürün, hem güvenlik ihtiyacı duyan kurumlara, hem de çocuğunu izlemek isteyen çalışan ebeveynlere hitap ediyor.


D-Link güvenlik kamerası, evinde kablosuz ADSL bağlantısı olan herkese, hiçbir kablolamaya ya da bilgisayara gerek duymadan, kamerayı evin uygun bir köşesine konumlandırarak, birkaç dakika içinde evi İnternet'ten sesli olarak izleme imkanı sağlıyor. İzleme yapılacak bilgisayara bir program yüklenmesi gerekmiyor. Kameranın çektiği görüntüler, Internet Explorer olan herhangi bir bilgisayardan seyredilebiliyor.


Ürünün 10x optik zoom özelliği sayesinde çok detaylı ve kaliteli görüntü alınabiliyor. Ayrıca Pan/Tilt özelliğiyle, kamerayı yatay ve dikey olarak istenen noktaya odaklamak için İnternet üzerinden hareket ettirmek mümkün oluyor. Hareket sensörü, bir hareket olduğunda kayda başlıyor, resim çekip e-posta gönderiyor ya da mevcut bir alarm sistemini harekete geçiriyor.


Paketin içinden çıkan ücretsiz kayıt ve izleme yazılımıyla, 16 kamera aynı ekranda izlenebiliyor ve kayıt edilebiliyor. Kayıt ve İnternet'ten izleme için herhangi bir ek donanım gerekmediğinden, kullanıcılara ciddi bir maliyet avantajı sunuluyor.


Ürünün KDV hariç satış fiyatı 199 dolar.

HÜRRİYET

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın