KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2025 Salı
°C

‘EVLİLİKTE MUTLULUĞUN SIRLARI’

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nce düzenlenen konferansta İletişim Uzmanı ve Eğitimci Canten Kaya ‘Evlilikte Mutluluğun Sırları’ konulu bir konuşmasıyla ailelere önemli mesajlar verdi.

‘EVLİLİKTE MUTLULUĞUN SIRLARI’
20 MAYIS 2013 PAZARTESİ 07:53
0
1671
0
AA aa

İl Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Mutlu Akyol, Belediye Başkanvekili Ahmet Gündoğdu, İl Müftüsü Mecit Can, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, kurum amirleri, Bingöl Üniversitesi öğretim üyeleri, öğrenci ve veliler katıldı.

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Sosyal Destek programı (SODES) kapsamında desteklenen “El Uzatılmayan Genç Kalmasın” Projesi kapsamında finanse edilen “Evlilikte Mutluluğun Sırları” temalı konferansın sunuculuğunu Psikolog Kadriye Melda Demirhan, yaptı.

Programın açılış konuşmasını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan yaptı.

Çakan konuşmasında: “Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 20 Eylül 1993 tarihinde almış olduğu bir karar ile 15 Mayıs gününü “Uluslararası Aile Günü” olarak ilan etmiştir. Uluslararası toplumun aileye verdiği önemi de gösteren söz konusu karar doğrultusunda 1994 yılından itibaren aralarında ülkemizin de bulunduğu birçok ülke, 15 Mayıs gününün içinde bulunduğu haftada ailenin önemini vurgulayan konferanslar, radyo ve televizyon programları ile kültürel etkinlikler gerçekleştirmiştir. Kurumumuzda bu kapsamda siz kıymetli katılımcıların faydalanması amacıyla böyle bir program tertip etmiş bulunmaktayız” dedi.

Açılış konuşmasından sonra Canten Kaya, ‘Evlilikte Mutluluğun Sırları' temalı konuşma yaptı. 18 yaşına kadar kekeme olduğunu ifade eden Kaya, bu durumu nasıl yendiğini anlattı. Seminer ve konferansları sıkıcı ortamlardan çıkarıp eğlendirici ve düşündürücü ortamlara dönüştürmesiyle bilinen Canten Kaya programda dinleyicilere düşündürürken eğlendirdi.

Eğitim Seminerlerine devam edeceklerini belirten “El Uzatılmayan Genç Kalmasın” Projesi Koordinatörü Sosyolog Suat Alan, düzenledikleri bu programa katılan tüm misafirlere teşekkür ettiğini belirtti.

Programın sonunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan'ın Canten Kaya'ya teşekkür plaketi takdim etti.

Program verilen kokteyl ile son buldu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2025
20:07
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl`e geliyor
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl'e geliyor
Çarşamba günü gerçekleştirilecek program, Bingöl Merkez İnönü Mahallesi, Maden Sokak'ta bulunan Semerkand Mescidi'nde düzenlenecek.
30.06.2025
19:47
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı kapsamında '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla bir dizi farkındalık etkinliği gerçekleştirdi, vatandaşları bilgilendirildi.
30.06.2025
18:16
Türkiye`yi temsil edecekler
Türkiye'yi temsil edecekler
Bocce Bowling ve Dart Milli Takıma seçilen Bingöllü sporcular Sayak ve Gezli, 1-6 Eylül 2025 tarihlerinde İsviçre'de olacak Avrupa Büyükler Raffa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.
30.06.2025
17:24
Zıkte Aşireti Hınıs`ta Buluştu
Zıkte Aşireti Hınıs'ta Buluştu
Bu buluşmayı sadece bir ziyaret değil, aynı zamanda bir toplumsal aidiyet ve gelecek nesillere bırakılacak güçlü bir miras olarak değerlendiren Ataoğlu: 'Elbette yollar uzun, şehirler uzak olabilir. Fakat bizler biliriz ki, mesafe sadece haritalarda vardır. Gönüllere sınır çizilemez. Ne zaman ki birbirimizi unutur, aramıza fitne düşmesine izin veririz; işte o zaman asıl kaybımız başlar' dedi.
30.06.2025
17:23
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de üzerinde uyuşturucu ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
30.06.2025
17:22
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Yıpranma hakkı, statü tanımı, taltif ve KİT'lerde çalışan özel güvenlik işçilerinin kadroya alınması taleplerini dile getiren Güvenlik-İş Sendikası Bingöl İl Başkanı Cahit Ateş; 'Ve biz, emeğimizin hakkını, can güvenliğimizin teminat altına alınmasını, saygı görmeyi talep ediyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın