KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

Evrak vermeyenlerin desteği iptal edilecek

Hayvancılık yatırımlarının desteklenmesi programı kapsamında yeni ahır/ağıl inşaatı onaylanan yetiştiricilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, 30 gün içinde ruhsat, proje ve diğer istenen belgeleri dilekçe ile İl Müdürlüğü DAP birimine teslim etmeyen yetiştiricilerin, başvurularının iptal edileceğini vurgulandı.

Evrak vermeyenlerin desteği iptal edilecek
30 TEMMUZ 2015 PERŞEMBE 22:05
0
2557
0
AA aa

Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP), Doğu Anadolu Projesi (DAP), Konya Ovası Projesi (KOP) ve Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) kapsamındaki illerde damızlık sığır ve koyun işletmelerinin desteklenmesine ilişkin uygulama esasları tebliğ ile en az 10, en fazla 49 büyükbaş veya en az 100 en fazla 200 küçükbaş kapasiteli işletmelere sahip yetiştiricilerin, projeli ahır-ağıl tadilat ya da yeni inşaatlara yüzde 50 hibe desteği almaya hak kazanan yetiştiricilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bingöl Arıcılar Birliği Satış Merkezi'nde yapılan toplantıya, İl Proje Değerlendirme Biriminde bulunan Şube Müdürleri ve 154 yetiştirici katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda konu ile ilgili yetiştiricilere bilgi veren Veteriner Hekim Zafer Kaya, projesi onaylanan tüm yetiştiricilerin ahır/ağıllarını yapabilmeleri için İl Müdürlüğü olarak tüm desteği sunacaklarını belirtti.

EVRAK VERMEYENLERİN DESTEĞİ İPTAL EDİLECEK

Sunumdan sonra yetiştiricilerin sorularını cevaplandıran Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Halit Yüksel, projenin tüm yetiştiricilerimize hayırlı olmasını diledi.

30 gün süre içinde İl Müdürlüğü DAP birimine sunmaları gereken yazıların tebligatının yapıldığı toplantıda konuşan Mustafa Metin, ilgili mevzuatı gereği 30 gün içinde ruhsat, proje ve diğer istenen belgeleri dilekçe ile İl Müdürlüğü DAP birimine teslim etmeyen yetiştiricilerin başvurularının iptal edileceğini söyledi.

Toplantı sonunda, yetiştiricilere bir sonraki aşamada yapmaları gerekenlerle ilgili bilgileri içeren belgeler dağıtıldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.01.2026
20:43
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta`dan Bingöl`e Duygusal Veda
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'dan Bingöl'e Duygusal Veda
Yalova Valiliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Usta, yayımladığı duygu yüklü mesajla Bingöllülere seslendi: 'Bu şehri ve insanını kalbimin en derin yerine koyuyorum. Bu toprakları ve sizleri asla unutmayacağız. Yalova'da sizlere daima açık bir kapınız var.'
15.01.2026
20:18
Hesarek`te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Hesarek'te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Yetersiz yol çalışmaları nedeniyle kayak severler saatlerce yolda mahsur kaldı. Yaşanan sıkıntıların temelinde; kurumlar arası koordinasyon eksikliği, uygun olmayan lastiklere sahip araçların yolu kilitlemesi, kar temizleme çalışmalarının zamanında ve yeterli yapılmaması ve yer yer yalnızca bir araçlık geçiş sağlanması gösteriliyor.
15.01.2026
19:37
BÜ ile Arıcılar Birliği Arasında Önemli İş Birliği
BÜ ile Arıcılar Birliği Arasında Önemli İş Birliği
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği arasında Bingöl balının kalite ve marka değerini artırmaya yönelik üç yıllık protokol imzalandı.
15.01.2026
18:49
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 482 gram metamfetamin ele geçirilirken 1 şüpheli ise tutuklandı.
15.01.2026
18:43
Bingöl`de karla mücadele çalışmaları sürüyor
Bingöl'de karla mücadele çalışmaları sürüyor
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan yüzlerce köy yolu ulaşıma açılırken 77'sinde ise çalışmalar sürüyor.
15.01.2026
18:23
Emekli maaşı zammına zam geldi!
Emekli maaşı zammına zam geldi!
En düşük emekli aylığını 16 bin 881 liradan 20 bin liraya çıkaran madde, TBMM Plan Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Bu ay emekli maaşları bu rakam üzerinden yatacak. En düşük emekli aylığına böylelikle yüzde 18,48 oranında zam yapılmış oldu. Şimdi gözler bayram ikramiyesine döndü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın