KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Ocak 2026 Pazartesi
°C

Eylül'de gaz verilecek

Doğalgaz çalışmalarının devam ettiği üç mahallede altyapı çalışmalarının yüzde 75 tamamlandığını belirten Çulun, 25 Eylül’de tüm abonelere doğalgaz sunumuna başlanacağını söyledi.

Eylül`de gaz verilecek
01 AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ 01:56
0
2686
0
AA aa

Doğu Gaz Bölge Yapım İşletme Şefi ve Bingöl Sorumlusu Serdar Çulun, Mayıs ayında başlayan doğalgaz çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Kış sezonuna kadar İnalı, Kültür ve İnönü (TOKİ konutları) mahallelerine doğalgaz verilmesi hedefi doğrultusunda yoğun bir şekilde çalışma yürüttüklerini kaydeden Çulun, “İnalı Mahallesi'nde şehir imar bölgesine girerek Kültür Mahallesi ve İnönü Mahallesi TOKİ konutlarına kadar uzanan doğalgaz ana çelik boru hattı tamamlanmıştır. Bu hattın, TOKİ konutları yerleşkesinde döşenen çelik boru ile karayolu altından sondajla geçiş yapılarak birleştirilmesi suretiyle 28 Temmuz Perşembe gününe kadar doğalgaz taşıyan çelik hattımız sonlandırılmıştır. Belediye teknik birimleriniz ile sürdürülen işbirliği ile yapılan günlük ve haftalık iş programlarına göre anılan mahallelerde mevcut yerleşim birimlerine doğalgaz verecek olan polietilen şebeke borularının montajı devem ederken, bina bağlantısını sağlayacak servis kutularının montajı da bina sahiplerinden talep beklenilmeksizin yapılmaktadır. Alt yapı çalışmalarımızın yüzde 75 tamamlanmıştır” dedi.

TALEP YOĞUN OLACAK

Doğalgaz aboneliklerine vatandaşların ilgi gösterdiğini kaydeden Çulun, şunları söyledi: “Belediyemize ait olup teveccüh gösterilen tahsis edilen reklam panolarına ve adı geçen mahallelere astığımız pankartlarla, abonelik kayıtlarına başladığımız vatandaşlarımıza duyurulmaktadır. Duyurularımız vatandaşlarımızca ilgiyle karşılanmış olup ofisimize yapılan başvurular Bingöl şehrinde doğalgaz kullanımına yönelik talebin yoğun olacağı tahminlerimizi doğrulamaktadır. Halkımız abonelik süreci ve iç tesisat imalat süreçleri düşünülerek abonelikleri hızlandırması ve gerekli çalışmaları başlatmaları gerekmektedir. TOKİ Konutları 1. ve 2. Etap Yöneticiliğince 16 Temmuz Cumartesi günü düzenlenen toplantıda yaklaşık 80 katılımcıya doğalgaz aboneliği, kullanımı ve ekonomisi ile ilgili bilgilendirme yapılmış, katılımcıların konu ile ilgili soruları cevaplandırılarak doğalgaz kullanımını teşvik için bilgilendirme ve yönlendirme çalışmalarına da başlanılmıştır.”

Çulun, “Bingöl şehri doğalgaz giriş istasyonunun Ağustos ayı sonuna kadar inşası yanı sıra BOTAŞ'la yürütülecek her tür prosedürün tamamlanarak işletmeye alınacağı ve kış sezonuna girilmeden yeterli süre önce, Kurban Bayramı'mız sonrası 25 Eylül tarihinde tüm abonelere doğalgaz sunumuna başlanacak” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.01.2026
15:29
Bayram`dan yeni yönetime net mesaj;
Bayram'dan yeni yönetime net mesaj; 'Boyun Eğerseniz, Bir Ömür Eğik Kalır!'
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçiminin ardından görevi devreden 52 yıllık Başkan Ali Bayram, yeni yönetime seslendi; 'Yiyicilere karşı sert olmazsanız bir kez boyun eğersiniz, bir ömür eğik kalır. O hâlinizi severler, kıymetli olursunuz, belki parayı da bulursunuz. Tercih sizin' dedi. Bayram, ağabeylik yapı tecrübe paylaşımına da açık olduğunun altını çizdi.
12.01.2026
15:08
Efrayim Bebek İçin Canlı Yayında büyük destek
Efrayim Bebek İçin Canlı Yayında büyük destek
Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen yayında, hayırsever vatandaşların yoğun desteğiyle 550 bin TL bağış toplandı.
12.01.2026
14:56
Araç Takla Attı: 2 Yaralı
Araç Takla Attı: 2 Yaralı
Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
12.01.2026
14:50
Bingöl`de trafik kazası: 1 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 1 yaralı
Bingöl'de kar ve buzlanmadan dolayı otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
12.01.2026
14:40
Muhammed Berdibek yanıtladı: İran`daki protestoların başarı şansı var mı?
Muhammed Berdibek yanıtladı: İran'daki protestoların başarı şansı var mı?
Bingöllü Bürokrat ve Yazar Muhammed Berdibek tarafından kaleme alınan 'Mehdi'den Önce, Devrimden Sonra: İran' eseri gündemdeki yerini korurken Berdibek, canlı yayında günlerdir süren protestoların başarıya ulaşma şansının olup olmadığını değerlendirdi.
11.01.2026
15:55
HÜDAPAR, Genç`teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDAPAR, Genç'teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, ilçe genelinde özellikle öğrenciler, veliler, yaşlılar ve hastaların yaşadığı ulaşım sıkıntılarını belediye meclisine soru önergesiyle taşıdıklarını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın