KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Kasım 2025 Perşembe
°C

Ezeli rakibini konuk edecek!

Bingöl'ün voleyboldaki temsilcisi Solhanspor, ikinci yarının ilk maçında ezeli rakibi Hatay Büyük Şehir Belediye karşılaşacak.

Ezeli rakibini konuk edecek!
05 OCAK 2018 CUMA 23:02
0
3246
0
AA aa

2017-2018 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 1'inci Lig Erkekler B gurubunda mücadele eden temsilcimiz Solhanspor, ikinci yarının ilk maçına çıkıyor.

İkinci yarı hazırlıklarını aralıksız olarak sürdüren temsilcimiz, Hatay Büyük Şehir Belediye maçının hazırlıklarını bugün tamamladı.

Maçın iki takım içinde zorlu olacağını belirten Solhanspor başkanı Ferhat Sönmez, maçın problemsiz tamamlanması temennisinde bulundu.

Sönmez; “Pazar günü Saat 14.00 da kendi evimizde Yılın maçı diye nitelendirebileceğimiz çok önemli bir maça çıkıyoruz. Rakibimiz Hatay BB. Spor. Geçen yıl Hatay deplasmanında takım olarak yaşadığımız bazı problemlerden dolayı oldukça önem arz eden bir maç. Kulüp olarak alacağımız üç puandan ziyade problemsiz bir şekilde maçı tamamlamamız hassasiyeti içerisindeyiz. Hafta boyunca yönetim olarak, takım olarak bu bilinçle maça hazırlandık. Yılın maçı diye nitelendirdiğimiz bu maça tüm Bingöl ve Solhan halkımızı takımımızı en güzel şekilde destekleyecek şekilde tribünlere bekliyoruz. Tüm Türkiye ye Efeler Ligini ne kadar çok istediğimizi göstermeliyiz” dedi.

Karşılaşma 7 Ocak 2018 Pazar günü saat 14.00'da Solhan Kapalı Spor Salonunda oynanacak.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.11.2025
16:15
Türkiye siber vatan programı 2026`da 81 ilde uygulanacak
Türkiye siber vatan programı 2026'da 81 ilde uygulanacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Türkiye Siber Vatan Programı, 2026 döneminde Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak uygulanacak.
05.11.2025
14:57
Bingöl`ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl'ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl Belediyesi Meclisi, kent merkezinde yeni bir mahalle kurma kararı aldı. Yeni kararla birlikte merkezdeki mahalle sayısı 16'ya yükseldi. İşte yeni mahallenin adı ve sınırları…
05.11.2025
14:39
Bingöl`de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Bingöl'de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Toplam 36 maç sonunda grubu ilk dört sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin kazananları ise büyük finalde şampiyonluk için sahaya çıkacak.
05.11.2025
14:19
Bingöl`de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de jandarma tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 802 gram kubar esrar ele geçirilirken 1 şüpheli tutuklandı.
05.11.2025
14:17
Bingöl`de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Bingöl'de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Doğunun en çok bal üretilen ikinci ili olan Bingöl'de 'Bingöl Organik Bal Yesin Projesi' kapsamında 15 üreticiye 435 organik arı kovanı dağıtıldı.
05.11.2025
14:13
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
Bingöl Belediye Meclisi, 1 Aralık 2025'ten itibaren geçerli olmak üzere suya zam kararı aldı. Karara tepki gösteren DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, hem artışın geri alınmasını hem de arıtmasız suyun şehir şebekesine verilmesine son verilmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın