KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Ocak 2026 Pazartesi
°C

Facebook'tan koronavirüs kararı: Bildirim gönderecek!

Sosyal medya şirketi Facebook, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) ilgili platform üzerinden yapılan 'zararlı' yanlış bilgilendirme içeren paylaşımları beğenen ya da paylaşanlara, 'uyarı' niteliğinde bildirim göndereceğini açıkladı.

Facebook`tan koronavirüs kararı: Bildirim gönderecek!
17 NİSAN 2020 CUMA 08:20
0
3655
0
AA aa

Facebook'tan yapılan açıklamada, platform üzerinden Kovid-19'la ilgili yapılan yanlış bilgilendirmeler içeren gönderileri beğenen ya da bu paylaşımlarla ilgili yorumda bulanan kullanıcılara, gelecek haftalardan itibaren uyarı bildirimleri gönderilmeye başlanacağı belirtildi.

AA'nın aktardığı habere göre, açıklamada, bu kullanıcıların Dünya Sağlık Örgütünün virüsle ilgili yanlış ve doğru bilgilerin yer aldığı sayfasına yönlendirileceği ifade edildi.

Sosyal medya şirketi açıklamasında, haber akışında yer alan Kovid-19 bilgi merkezinde sağlam bilgilere dayalı bilimsel makalelerin bulunduğu "Gerçekleri Öğrenmek" isimli yeni bir uygulamayı devreye sokacağını bildirdi.

100'DEN FAZLA YANLIŞ BİLGİ İÇEREN GÖNDERİ TESPİT EDİLMİŞTİ

Facebook, Kovid-19'la ilgili yanlış bilgi ya da iddialar içeren gönderileri, platform üzerinden siliyordu.

Bir sivil toplum kuruluşu, Facebook'ta yeni tip koronavirüsle ilgili 100'den fazla yanlış bilgi içeren gönderi tespit ettiğini açıklamıştı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.01.2026
23:49
Bingöl`den Venezuela Tepkisi: Emperyalist Zulmü ve Demokrasi Maskesini Reddediyoruz
Bingöl'den Venezuela Tepkisi: Emperyalist Zulmü ve Demokrasi Maskesini Reddediyoruz
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, ABD'nin Venezuela'ya yönelik müdahale girişimlerine sert tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, askeri tehditlerin ve halk iradesine yönelik müdahalelerin 'küresel haydutluk düzeninin bir parçası' olduğu vurgulandı.
03.01.2026
20:38
Komşu 4.7 ile sallandı
Komşu 4.7 ile sallandı
Elazığ'ın Baskil ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
03.01.2026
17:19
Bingöl`de Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Bingöl'de Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Bingöl merkez Üniversite Kavşağı'nda meydana gelen silahlı saldırıda 27 yaşındaki O.H. yaşamını yitirdi.
02.01.2026
18:42
Genç Kaymakamı Güzel`den Bingöl Basın Konseyi`ne Ziyaret
Genç Kaymakamı Güzel'den Bingöl Basın Konseyi'ne Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi ile bir araya gelen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, kamu-basın iş birliğinin toplumsal güven ve doğru bilgilendirme açısından hayati önem taşıdığını vurguladı.
02.01.2026
18:17
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bingöl'de kentin tarihi ve kültürel değerlerine yönelik çalışmalarıyla tanınan, Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı ve müzik öğretmeni Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı.
02.01.2026
16:19
Bingöl Belediyesi`nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi'nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi, kent genelinde etkisini artıran kar yağışı ve soğuk hava koşullarına karşı tüm ekipleriyle sahada çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle gece saatlerinde artan don ve buzlanma riskine karşı ulaşımın güvenli şekilde sağlanması amacıyla belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız yürütüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın