KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Şubat 2026 Çarşamba
°C

Faizsiz Finans Sektörünün Yükselen Yıldızı: Yaşamevim

Mehmet Ali Koçer, 'Herkes hayalindeki yaşama kavuşsun' mottosundan söz ederek, alt ve orta gelir grubunun konut ve araç alabilmesi için Yaşamevim olarak farklı seçenekler sunduklarını vurguladı.

Faizsiz Finans Sektörünün Yükselen Yıldızı: Yaşamevim
30 ARALIK 2020 ÇARŞAMBA 16:36
1
1848
0
AA aa

Yaşamevim Genel Koordinatörü Mehmet Ali Koçer 2020 yılını yüzde 200 büyüme rakamı ile tamamladıklarını belirtti. 

Edirne'den Kars'a kadar Türkiye'nin her bir noktasında dokunabilen esnek yapısı sayesinde 2020 yılında beklentilerin üzerinde büyüyen Yaşamevim, 2021 yılında da aynı ivme ile büyümeye devam etmeyi planlıyor.

Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'da yaşayan gurbetçilere de hizmet veren Yaşamevim, ülke sınırları dışında faaliyet göstermektedir.

Koçer 2020 yılında; “Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman” yöntemleri ile özellikle dar ve orta gelirli ailelerin ev ve araç sahibi olabilmeleri için faizin oluşturduğu yükü kaldırarak bir maliyet avantajı sağladıklarını aktardı.

Kişisel tasarrufların sektör aracılığı ile ekonomiye katkı sağladığını ve sektör müşterilerinin, banka müşterilerine nazaran borçlarına daha sadık olduklarına değinen Koçer, bu vesileyle faizin ekonomiden aldığı payı yeniden ülke ekonomisine kazandırılmasında da önemli bir rol oynadıklarını belirtti.

“FAİZSİZ, PEŞİNATSIZ VE ARA ÖDEMESİZ KONUT YA DA ARAÇ”

Yaşamevim'in Pandemi sürecinde dahi büyüme ivmesinden kayıp yaşamadığı üzerine önemli vurgu yapan Mehmet Ali Koçer, sektörün ve Yaşamevim'in kişilerin hayallerine ulaşmasındaki en akılcı yöntem olduğunu ifade etti.

Yaşamevim yöntemlerinin kişiler için tamamen faizsiz, peşinatsız ve ara ödemesiz konut ya da araç edindirme modeli olduğunu vurgulayan Koçer, 2020 yılında Yaşamevim olarak sektörde de bir çok ilke imza attıklarını vurguladı.

2020 yılının sektör ve Yaşamevim için verimli geçtiğini söyleyen Koçer, 2021 yılı itibariyle sektörde ki ivmenin yukarı yönlü hareketinin devam ederek konut satışlarında ki payın önemli ölçüde Faizsiz Finans sektörünün yoğunluğunda olacağını öngördüklerini ve bu doğrultu da 2021 planlamalarının tamamladıklarını söylediler.

Yaşamevim olarak birçok inovasyon çalışmalarında bulunduklarına ve sağlam adımlarla geleceğe hazırlandıklarının da altını çizen Mehmet Ali Koçer, “Herkes hayalindeki yaşama kavuşsun” mottosundan söz ederek, alt ve orta gelir grubunun konut ve araç alabilmesi için Yaşamevim olarak farklı seçenekler sunduklarını vurguladı.

2020'DE 30 AYRI ŞEHİRDE 36 ŞUBE AÇILDI

2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da katılımcılarının ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmeyi planlayan Yaşamevim sektörde yapılmamış şeyleri yapacağına dair izlenimler veriyor.

2020 yılında Türkiye'nin 7 bölgesinde açtıkları şubeler  ile daha fazla katılımcıya ulaştıklarını kaydeden Koçer, her ay yeni şubeler ekleyerek 2020 yılını 30 ayrı şehirde 36 şube açılışı ile kapattıklarını dile getirdi.

Yaşamevim olarak sektör pazarında 2020 yılını yüksek büyüme oranı ile kapattıkları gibi 2020 yılında 36 şubesi ve yüzlerce çalışana istihdam sağladıklarını belirten Yaşamevim Genel Koordinatörü Koçer, 2021 yılında 72 şube açmayı ve Bin'e yakın çalışan istihdam etmeyi hedeflediklerini söyledi.

“HERKES HAYALLERİNE YAŞAMEVİM İLE ULAŞSIN”

Kuruluşundan bu yana geçen sürenin çok verimli geçtiğini, ARGE'lerini daha fazla geliştirerek mutlak müşteri memnuniyetini oluşturmaya çalıştıklarını aktaran Koçer: “Her ay binlerce başvuru alıyoruz. En önemli hususlardan bir tanesi de herkesin istediği eve ve araca en kısa sürede Yaşamevim ile sahip olabilmeleridir. Yaşamevim olarak ülkeye, aileye ve reel ekonomiye büyük katkımız olduğunu düşünüyoruz. Biz, insanların şubelerimize gelerek ya da çağrı merkezimizi arayarak, birlikte başarmanın mümkün olduğunu görmelerini istiyor ve neler yaptığımıza dair bilgi almalarını bekliyoruz. Kimsenin hayalleri akıllarda kalmasın. Herkes hayallerine Yaşamevim ile ulaşsın” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.02.2026
13:05
Bingöl boşanma oranında kaçıncı sırada?
Bingöl boşanma oranında kaçıncı sırada?
Türkiye genelinde boşanma oranlarının en düşük ve en yüksek olduğu iller belli oldu. Boşanmanın en yaygın görüldüğü il İzmir olurken, en düşük oran Hakkâri'de kaydedildi. Bingöl'ün listedeki yeri ise şöyle;
10.02.2026
12:43
Meteoroloji`den Bingöl için kar ve sağanak uyarısı!
Meteoroloji'den Bingöl için kar ve sağanak uyarısı!
Yoğun kar ve sağanak uyarısı yapılan Bingöl için çığ tehlikesi ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması çağrısı yapıldı.
10.02.2026
12:11
Bingöl`de eTwinning Çalıştayı Ödül Töreniyle Sona Erdi
Bingöl'de eTwinning Çalıştayı Ödül Töreniyle Sona Erdi
Bingöl'de düzenlenen eTwinning Çalıştayı, ödül töreni ve proje sunumlarıyla sona erdi.
10.02.2026
12:01
Bingöl`de Eğitim Sendikalarından Promosyon Tepkisi: `Kabul Etmiyoruz`
Bingöl'de Eğitim Sendikalarından Promosyon Tepkisi: 'Kabul Etmiyoruz'
Bingöl'de faaliyet gösteren eğitim sendikaları, İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen maaş promosyon ihalesinde bankaların sunduğu tekliflerin yetersiz olduğunu belirterek ortak açıklama yaptı. Sendikalar, tekliflerin yeniden değerlendirilmesini isterken, talepler karşılanmazsa kitlesel ekonomik boykot çağrısında bulunabileceklerini duyurdu.
09.02.2026
21:52
Bingöl`de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bingöl İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol, hükümlülerin üretim süreçlerine katılarak toplumsal uyumlarının güçlendirilmesini ve yeniden topluma kazandırılmalarını hedefliyor.
09.02.2026
14:23
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Emniyet Genel Müdürlüğü ve SGK arasındaki koordinasyon, trafikte kayıt dışı istihdama geçit vermiyor. Yol kontrollerinde tespit edilen sigortasız şoförler, araç sahibi şirketlere asgari ücretin katları oranında ağır idari para cezaları olarak geri dönüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın