KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Eylül 2025 Cumartesi
°C

'Farklılıklar Bir Kenara Bırakılmalı'

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, çevre sorunları karşısında tüm farklılıkların bir kenara bırakılarak ortak hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

`Farklılıklar Bir Kenara Bırakılmalı`
08 HAZİRAN 2021 SALI 16:02
16
2209
2
AA aa

Marmara denizinde görülen musilaj Ege denizine doğru ilerliyor. Musilaj ve çevre sorunları kamuoyunun gündemini uzun sürededir meşgul ederken, çevre sorunlarının geri dönüşü olmayan bir felakete dönüşmesini engellemek için alınabilecek tedbirler ve atılacak adımlar konuşuluyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, çevre sorunları karşısında tüm farklılıkların bir kenara bırakılarak ortak hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Yılmaz, twitter hesabından yaptığı değerlendirmede, “Musilaj ve diğer çevre sorunları tüm farklılıklarımızı bir kenara koyarak ortak hareket etmemiz gerektiğini gösteriyor. Merkezi idare, yerel yönetimler, sivil toplum, meslek kuruluşları, medya, akademik dünya ve özel sektör aynı hedef etrafında birleşmeli.” İfadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83638)
09 Haziran 2021 Çarşamba 09:37
Yeter artık bingölü zorda bıraktığın yeğenlerin amcalrın ailen hangi partide sen nerde kimi kandırıyorsun köyünden gelen oylara kendini net veriyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83632)
08 Haziran 2021 Salı 23:52
20 senedir izlediniz Cevdet bey, gerci siz musilaji birakin bingol e naptiniz ki
12.09.2025
20:05
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
Karaköprü Belediyespor maçı bilet gelirlerinin tamamını SMA Tip-1 hastası 6 aylık Efrayim Gökalp'in tedavisi için bağışladığını duyuran ve toplam bağış miktarını 455 Bin 256 TL olarak açıklayan TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor; '12 Bingölspor olarak söz veriyoruz: Bu mücadele, Efrayim bebeğimiz sağlığına kavuşana kadar devam edecek!' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
19:46
Bingöl Kent Konseyi`nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Bingöl Kent Konseyi'nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Kent Konseyi Başkanlığı; 'Daha güçlü aileler, daha sağlıklı bireyler ve daha bilinçli bir toplum için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimize hep birlikte dokunmaya devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
15:42
Bingöl Konteyner Kent`te sona doğru
Bingöl Konteyner Kent'te sona doğru
Konteyner Kentin altyapı yatırımını üstlenen Bingöl Belediyesi, sahadaki çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladı. Konteyner kentin donanımları Bingöl Valiliği ve AFAD tarafından karşılanacak.
12.09.2025
15:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gazze için Dua' programı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, katılımcılara teşekkür ederek, 'Sadece burada değil, gece ve seher vakitlerinde de ellerimizi Rabbimize açmaya devam edelim' çağrısında bulundu.
12.09.2025
15:02
Zıktê Sürkap`ta Atalay dönemi
Zıktê Sürkap'ta Atalay dönemi
Yeni Başkan Mehmet Atalay'ın, Zıktê aşiretinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalar yürütmek ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceği belirtildi.
12.09.2025
14:55
‘Acaba` diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
'Acaba' diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nde farklı bir etkinliğe imza atan doğa tutkunu Vedat Avar, nehirde su altına dalarak meyve yedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın