KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2025 Cumartesi
°C

Fatih terim'in çağrısı

Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası. Milli Takım, Milli Kahramanların yanında.

Fatih terim`in çağrısı
13 EKİM 2007 CUMARTESİ 10:55
0
895
0
AA aa
  
 
TÜRKİYE'NİN MİLLİ TAKIMI, VATAN İÇİN HAYATINI ORTAYA KOYAN KAHRAMANLAR İÇİN, TÜRKİYE'Yİ TARİHİ BİR GÖREVE ÇAĞIRIYOR...
DÜNYANIN GÖZÜ, TÜRKİYE'NİN ÜZERİNDE...
ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI...
BÜYÜK MİLLİ SEFERBERLİK İÇİN, PAZAR AKŞAMI SAAT 21:00'DE HABERTÜRK'TE EKRAN BAŞINA...


Oyuncularımla bir toplantı yaptım İstanbul'da kendilerine böyle bir fikrim olduğunu söyledim. Kendileri de destek olacaklarını söylediler.
"Biz de bu kampanyanın içindeyiz"dediler.

Federasyon Başkanımızla konuştum gayet sıcak baktı. İkinci başkanımız gayet sıcak baktı.Ben de futbol ailesinin önemli bir ferdi olarak, Milli Takımın teknik direktörü olarak sadece 24 tane futbolcu, ben veya arkadaşlarım değil. Türkiye'de binlerce teknik direktör, futbolcu, binlerce hakem var. Aynı duyguyu yaşayan binlerce insan var.
Dolayısıyla biz Milli Takım olarak şehit düşenlerin yakınlarına yani terörle mücadele kahramanlarına destek kampanyasını buradan başlatmış bulunuyoruz.


Bu kıvılcımı ben yaktım diyorum. Bunun çok alevler halinde devam edeceğini düşünüyorum. Sağolun siz de buna çok alaka gösterdiniz.
Bunu ben paylaştım sizinle siz de herkesle paylaşıyorsunuz. Biz askerimizi hiçbir zaman unutmadık, unutturmayacağız da.
Ben ve arkadaşlarım elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bütün meslektaşlarımın, bütün insanlarımızın duyarlı olduğunu düşünüyorum.
Herkesin de onlara bir nebze katkıda bulunmak adına harekete geçeceğine inanıyorum.


Ben de bir Türk vatandaşıyım Fatih Terim'i ve teknik adamlığı bırakacak olursak.Hiçbir evladın kılına zarar gelsin istemem. Biz ne kadar üzülsek onlar kadar üzülmemiz mümkün değil. Hepimiz biliyoruz ki bu sorun ne harple, ne savaşla, ne öldürmeyle çözüm bulunmaz.
Muhakkakki özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya sosyal olarak bütün hizmetleri götürmekle, onları bir hizaya getirmekle çok şeyi halledeceğiz.
Bu çocuklar bizim çocuklarımız, bu vatan bizim vatanımız o yüzden birlik ve beraberlik zamanıdır.


Ben bu ülkeden aldım ben de bu ülkeye vermeye devam edeceğim elimden geldiği kadar.Gönül isterki hiçkimsenin kılına zarar gelmesin, hiç kimse üzülmesin, hiçbir çocuk da yetim kalmasın. Buradan kimse kazanmamış, kimsenin de kazanacağı yok. Ama Türk milleti özellikle zor günlerde biraraya gelmesini bilen bir ülkedir, millettir, büyük bir ulustur.
Hakikaten hepimizi çok sarstı. Burada 19,20, 21 yaşında birçok gençle beraberim ve bunlar ayyıldızı temsil ediyorlar. Biz ayyıldız için başka bir cephede mücadele veriyoruz. Dolayısıyla bu ülkemizi barışla, huzurla, konuşmayla bütün problemlerimizi aşarak daha yaşanılır hale getiririz diye düşünüyorum.


Melih Meriç: Yarın bir maçınız var. Allah yardımcınız olsun. İnşallah maç da çok iyi geçer. İnşallah maçı da kazanırsınız. Böylece buraya geldiğinizde ve bu kampanyayı başlattığımızda hem de daha da moralli oluruz diye arzu ediyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Kolay gelsin.


Tabii ki konsantre olduğumuz şey maçtır. Ama bu ülkede yaşayan her çocuk her genç tabii ki olaylara duyarsız kalamayız. Muhakkak ki bu ülkenin vatandaşı olarak üzülmememiz kadar doğal birşey yok. Muhakkak ki maçımıza konsantreyiz. İnşallah da iyi şekilde geçecek.

Ben böyle birşeye karar verirken bizim, "benim ekibimin veyahutta futbolcularımın vereceği rakamın çok daha üstünde acaba toplayabilir miyiz?" diye düşünmüştüm. Allah'a şükür şimdiden birçok yardım başladı arkadaşlarımızdan. Ben oraya dönerken paralarla döneceğim size. Ve bunu da Genelkurmay Başkanımıza inşallah bu büyük rakamı onun eşliğinde bu yetkililere sunacağız inşallah.


Ben buradan Türk miletine şunu söyleyeceğim. Bayramlar bizim için hakikaten bayramdı. Edebimizi, örfümüzü unutamayız. Güzel alışkanlıklarımız var onları unutamayız. Söyleme geldiğimizde dünyanın en güzel ülkesinde yaşıyoruz ama eyleme gelince malesef aynı şeyleri uygulayamıyoruz. Söylemlerle eylemler paralel gitmeli. Bir vatandaş olarak sadece spor haberlerine bakmıyorum. Herşey beni ilgilendiriyor. Benim de evladım var. Düşünebiliyor musunuz. Evlat acısını Allah kimseye vermesin. Dolayısıyla nedir şuçları? Bizleri korumak. O zaman bizleri koruyanlardır, bu çocuklardır. Elimden gelen herşeyi arkadaşlarımla birlikte yapacağım.

Daha itidalli, daha duyarlı bir duruş sergilemeliyiz. İnsanların herşeyi gelip geçer ama duruşları önemlidir. Benim hayatımda da bu çok önemli olmuştur. Herkes duruşunu birkez daha gözden geçirirse ülke olarak daha fazla şeyleri yapabileceğimize inanıyorum. Hepinize buna gösterdiğiniz alakadan dolayı Melih Bey'in şahsında kutluyorum. Bayramınızı kutluyorum. Ülkemin bayramını da herkesin mübarek Ramazan Bayramını da tek tek kutluyorum. Herkesin kalbinin bizlerle olmasını istiyoruz. Ülkemizi temsil etmeye çalışıyoruz. Dualarınızı bizden eksik etmeyin.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
04.07.2025
15:08
Bingöl`de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bingöl'den Ankara'ya uyuşturucu taşıyan kamyonda 49 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
04.07.2025
15:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın