KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Temmuz 2026 Pazartesi
°C

Fedaş dolandırıcılara karşı uyardı

Fırat Edaş, ismini kullanarak telefon dolandırıcılığı yapan kişilere karşı Fırat EDAŞ İl Müdürlüğü vatandaşları uyardı.

Fedaş dolandırıcılara karşı uyardı
15 OCAK 2019 SALI 20:55
4
1833
1
AA aa

Vatandaşların kesinlikle telefonlar şirket adına para talep edenlere itibar etmemesini söyleyen Müdürlük, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Fırat EDAŞ Bingöl İl Müdürlüğü adı kullanılarak bazı kişi veya kişilerin telefon dolandırıcılığı teşebbüsünde bulundukları duyumlarının alınması üzerine Şirketimizce kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur.

Son günlerde bazı kişi veya kişilerin Bingöl ilimizdeki müşterilerimize telefonla ulaşarak, Şirketimizin iş ve işlemlerini yürütmek için para talep ettikleri öğrenilmiştir.

Şirketimizin telefonla arayarak hesaba para gönderilmesini talep etmesi şeklinde bir uygulaması bulunmadığını, müşterilerimizin bu aramalara kesinlikle itibar etmemeleri gerektiğini hatırlatır; bu aramalarla karşılaşılması halinde vakit geçirmeden “155 POLİS İMDAT” hattına müracaat etmelerini önemle rica ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36780)
16 Ocak 2019 Çarşamba 07:54
Önemli degil bunlar bizleri bir kere dolandiriyor firat elektrik ise her ay birde sıkılmadan vatandasi uyariyirsunuz cunku onlar dolandirdiklari zaman sizlere fazla para kalmiyor
05.07.2026
22:39
Çotla Yaylası`nda Festival Coşkusu
Çotla Yaylası'nda Festival Coşkusu
Bingöl'ün Genç ilçesindeki Çotla Yaylası, yıllar sonra düzenlenen Çotla Festivali ile binlerce kişiyi bir araya getirdi. Gün boyu süren etkinliklerde halaylar çekildi, yöresel kültür yaşatıldı, birlik, beraberlik ve huzur mesajları öne çıktı.
05.07.2026
22:38
DEM Parti`den Cafran`a `dayanışma` ziyareti!
DEM Parti'den Cafran'a 'dayanışma' ziyareti!
Köylülerin görüş, talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Hülakü ve beraberindeki heyet, ormanların ekonomik çıkarlar uğruna tahrip edilmesine karşı ortak mücadele çağrısında bulundu.
05.07.2026
22:32
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: `Tij` Yayında
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: 'Tij' Yayında
Bingöl'ün Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Grup Estare, yeni klip çalışması 'Tij' (Güneş) ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Daha önce yayımladıkları 'Estari Tari' adlı eserle dikkat çeken grup, ikinci projelerinde de Zazaca'nın yaşatılmasına katkı sunmayı hedefliyor.
05.07.2026
22:30
Karlıova`da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Karlıova'da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde su tankerinin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ömer Faruk Özçelik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer kişinin tedavisi sürüyor.
05.07.2026
22:29
Bingöl`de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde park halindeki bir tıra çarpan otomobil hurdaya dönerken, meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın