KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mart 2026 Salı
°C

Fedaş, filosunu güçlendirdi

Elektrik dağıtım hizmetinde sahadaki kabiliyetini geliştirmek amacıyla yatırımlarına büyük önem veren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., araç filosunu yenileyerek sahadaki gücünü artırdı.

Fedaş, filosunu güçlendirdi
05 EYLÜL 2019 PERŞEMBE 18:11
2
2511
11
AA aa

Coğrafi ve iklim koşullarının zorlu olduğu Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerini kapsayan 37 bin 493 kilometrekarelik alanda hizmet veren Fırat EDAŞ, her türlü elektrik dağıtım faaliyetinde ekiplerin zorlu şartlarında daha kolay ve güvenle ilerlemesi için filosunu yeniledi. 

Elektrik dağıtım hatları, trafo binası gibi şebeke elemanlarının birbirine uzak mesafelerde olduğunu hatırlatan Fırat EDAŞ; arızalara ve kesintilere müdahalelerinde, yeni tesis yatırımlarında ulaşımın büyük önem taşıdığını belirti.   

Fırat EDAŞ, bu kapsamda zorlu coğrafyada en uzak noktadaki haneye dahi merkez ile aynı kalite ve sürede enerji arzı sağlamak hedefiyle yenilediği filosunu tam donanımlı araçlarla güçlendirdi.

Her türlü arazi şartlarına uygunlukta seçilen yeni araçlar, iş güvenliği tedbirleri göz önünde bulundurularak saha malzemelerinin ergonomik şekilde yerleştirilmesi için özel olarak dizayn edildi.

Fırat EDAŞ, 1 milyon 800 bin nüfusa sahip hizmet bölgesinde 7/24 kaliteli ve kesintisiz elektrik enerji sağlamak için tüm işletmelere yeni araçların dağıtımını tamamladı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49614)
07 Eylül 2019 Cumartesi 07:42
Ekrem İmamoğlu gormesin sakin bunlar israf diye:-)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49694)
07 Eylül 2019 Cumartesi 22:47
@Misafir Kullanıcı tabiki Israf milletin parası ile alınıyor bu ay neden faturalar fazla geldi hiçmi bakmıyorsun....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49538)
06 Eylül 2019 Cuma 08:05
araclarin yakit masraflarinida dagitim bedeline eklerler mutlaka....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49695)
07 Eylül 2019 Cumartesi 22:47
@Misafir Kullanıcı evet artık onuda vatandaşa yüklerler ödeyeceğiz mecburuz yapacak bişey yok...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49518)
05 Eylül 2019 Perşembe 23:54
Buda filomu,siz İBB filosunu görün.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49738)
08 Eylül 2019 Pazar 14:33
@Misafir Kullanıcı 120 tane makam aracı var senin özel taksi dediğin cenaze aracının resmini adres gostererek(sen adresini) paylaş da görelim kim kulaktan dolma konuşuyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49737)
08 Eylül 2019 Pazar 14:31
@Misafir Kullanıcı öğrencilere burs vereceğim diyordu öyle bir sözü vardı ne oldu o sözünü sen de unuttun o da unuttun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49697)
07 Eylül 2019 Cumartesi 22:50
@Misafir Kullanıcı cenaze aracı dedikleri bildiğimiz taksidir... sen taksiden cenaze aracı oldugunu gördünmü iyi haber arastır dolma bilgilerlen yorum atma... yeni kapıda bulunan araclar hepsi lüks taksidir.... nette tüm reismleri mevcutttur...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49696)
07 Eylül 2019 Cumartesi 22:48
@Misafir Kullanıcı İbb helal olsun hepsini yeni kapıda ibretlik olsun diye millete sergilediler imamoglunu tebrik ediyorum verdiği sözleri tutuyor diyecek bişey yok kardeşim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49635)
07 Eylül 2019 Cumartesi 10:28
@Misafir Kullanıcı ekrem imamoglunun kastettiği makam araçları nerde acaba hani demişti ya 1700 küsur diye.Simdi de utanmadan yaklaşık 120 tane cenaze aracını israf diye yenikapiya yığmış ölüleri kendi şahsi aracı ile mi defnetmeye götürecek araştırmayın sadece yazın oh ne güzel dünya.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49507)
05 Eylül 2019 Perşembe 21:51
Siz ne düşünüyorsunuz?adamlar bizden aldıkları dağıtım bedelleri ile filo yeniliyor arkadaş gelde dellenme bide haber yapıyorlar arkadaş sokaklarda ışık yanmaz filo yenilenmiş sanırsın milletten takı kurbanlık istiyorlar
10.03.2026
06:55
Bingöl Belediyesi Gazze`de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi Gazze'de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında Gazze'deki ihtiyaç sahipleri için 10 gün boyunca her gün Bin kişilik iftar yemeği verecek. Karar, Belediye Meclisi'nde grubu bulunan tüm partilerin ortak oyuyla kabul edildi.
10.03.2026
06:53
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Bingöl Üniversitesi ile Munzur Üniversitesi arasında akademik ve bilimsel iş birliklerini geliştirmeye yönelik protokol imzalandı. Protokolle ortak araştırma projeleri ve üniversite-sanayi iş birliklerinin artırılması hedefleniyor.
10.03.2026
06:51
Bingöl`de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
10.03.2026
06:49
Bingöl`de odunluk yangını panik yarattı
Bingöl'de odunluk yangını panik yarattı
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında odunlukta maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
09.03.2026
02:40
12Bingölspor`da alarm! Puan farkı 7`ye düştü
12Bingölspor'da alarm! Puan farkı 7'ye düştü
TFF 3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Sahasında Erciyes 38 FK ile 1-1 berabere kalan Bingöl temsilcisinde galibiyet hasreti üç maça çıkarken, lider ile en yakın takipçisi arasındaki puan farkı 7'ye kadar geriledi. Yeşil beyazlı ekibin önündeki kritik karşılaşmalarda hata yapma lüksü yok!
09.03.2026
02:38
İran`da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da Uzmanlar Meclisi, ABD-İsrail'in 28 Şubat'taki hava saldırısında öldürülen Ali Hamaney'in ardından liderlik makamına oğlu Mücteba Hamaney'in 'ezici oy çoğunluğuyla' seçildiğini duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın