KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Şubat 2026 Salı
°C

Fenerbahçe g.doğu'ya gidiyor

Özdemir:"Fenerbahçe'yi Güneydoğu halkıyla buluşturmak istiyoruz. Böyle bir düşüncemiz var. Takımımızın programı çok dolu ama bir fırsatta Roberto Carlos ve diğer yıldızlarımızın da içinde olacağı kadroyu Güneydoğu'daki takımlarla özel maç yapmayı planlıyoruz"dedi.

Fenerbahçe g.doğu`ya gidiyor
21 TEMMUZ 2007 CUMARTESİ 11:07
0
1170
0
AA aa
Fenerbahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir, yabancı futbolcu sayısında federasyondan farklı bir karar beklediklerini belirterek, "Maalesef 6+1 kararı çıktı. Yabancılarla sözleşmemiz devam eden 8 futbolcumuz var. Bir futbolcumuz fazla. Daha fazla karar çıksaydı, Fenerbahçe'nin daha iyi transferleri olacaktı"dedi.

Fenerbahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir, özel işleri nedeniyle geldiği Batman'da Vali Recep Kızılcık'ı ziyaret etti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdemir, Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolcu konusunda aldığı 6+1 kararını eleştirdi. Özdemir, federasyondan farklı bir karar beklediklerini belirterek, Maalesef 6+1 kararı çıktı. Yabancılarla sözleşmemiz devam eden 8 futbolcumuz var. Bir futbolcumuz fazla. Daha fazla karar çıksaydı, Fenerbahçe'nin daha iyi transferleri olacaktı. Sadece Türkiye Ligi'nde değil, Şampiyonlar Ligi'nde hatta UEFA'da iddialı duruma gelecektik. Bu fırsat bize tanınmadı. Bu yıl bundan uzak kaldık. Bu karar bizim için değil, Türk futbolunun Avrupa tanınması için bir fırsattı. Şu andaki kadromuzda yeterli" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ VE LİG MAÇLARINDAN FIRSAT BULUP FENERBAHÇE'Yİ YAKINDA GÜNEYDOĞU'YA GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ"
Fenerbahçe'nin yeni sezona hazır olduğunu, Avusturya'daki kampın çok iyi geçtiğini belirten Özdemir, oynadıkları 3 hazırlık maçını da kazandıklarını söyledi. Fenerbahçe kafilesinin Pazar günü yurda döneceğini söyleyen Özdemir, "Fenerbahçe'yi Güneydoğu halkıyla buluşturmak istiyoruz. Böyle bir düşüncemiz var. Takımımızın programı çok dolu ama bir fırsatta Roberto Carlos ve diğer yıldızlarımızın da içinde olacağı kadroyu Güneydoğu'daki takımlarla özel maç yapmayı planlıyoruz. Çünkü Fenerbahçe'ye büyük bir sevgi ve ilgi var" diye konuştu.

"Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde Fenerbahçe'ye inanılmaz bir sevgi var" diyen Nihat Özdemir, sözlerini şöyle tamamladı:"Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Bitlis, Siirt ve Batman'da geziyorum. Bu şehirlerde Fenerbahçe'ye büyük bir sempati var. Son 4 yılda üç kez şampiyon olduk. Dünya yıldızlarını transfer ettik, kadromuza dahil ettik. Son yıllarda aldığımız başarılardan dolayı Fenerbahçe'nin sayısı her geçen gün artıyor. Güneydoğu'daki taraftarları Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda ağırlamaya hazırız. Onlara ücretsiz maç jesti de yapacağız. Güneydoğu'daki taraftarlarımızın Fenerbahçe'nin yıldızlarını yakından görmelerini istiyoruz ama program öyle bir dolu ki, şu an bir tarih veremiyoruz. Bölgenin takımlarıyla özel maçlar yaparak bir adım daha bu yörenin futbolseverlerine yakın olmak istiyoruz. Başkanımız sayın Aziz Yıldırım da Fenerbahçe'nin Güneydoğu'ya gelmesini çok istiyor. Şampiyonlar ligi ve lig maçlarından fırsat bulup Fenerbahçe'yi yakında Güneydoğu'ya getirmeye çalışacağız"

Anasayfa için tıklayınız.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.02.2026
02:22
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI grubu sigara fiyatlarına 17 Şubat 2026'dan itibaren geçerli yaklaşık 10 TL zam geldi. Güncel listede en ucuz sigara 100 TL, en pahalısı ise 115 TL oldu.
17.02.2026
01:55
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
16.02.2026
19:46
Bingöl`de Çaya Yüzde 30 Zam
Bingöl'de Çaya Yüzde 30 Zam
Artan maliyetler nedeniyle Bingöl'de çay fiyatına yüzde 30 zam yapıldı. 13 TL'lik yeni rayiç sonrası esnaf temsilcileri, düzenlemenin zorunlu olduğunu vurguladı.
16.02.2026
19:25
Bingöl`de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Bingöl'de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Kapsül halinde 88 parça uyuşturucu yutan şüpheliler, Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16.02.2026
19:24
Hesarek`te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Hesarek'te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Yeşilay ve Narkotik'ten Bingöl Hesarek Kayak Merkezinde farkındalık etkinliği düzenlendi. Karaca; 'Bağımlılıkla mücadelede en güçlü yöntem, sorun ortaya çıkmadan önce önlemektir. Bu nedenle özellikle gençlerimize ve ailelerimize ulaşarak koruyucu ve önleyici çalışmalarımızı anlatıyoruz' dedi.
16.02.2026
19:23
Hesarek`e ziyaretçi akını
Hesarek'e ziyaretçi akını
Bingöl'de kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hesarek Kayak Merkezi, ziyaretçi akınına uğradı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın