KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Fenerbahçe hakem transfer ediyor

Hakem hataları konusunda çok sert bir bildiri yayımlamaya hazırlanan Fenerbahçe'nin bir başka hamlesi ise teknik ekibe yardımcı hakem eklemek olacak.

Fenerbahçe hakem transfer ediyor
12 ŞUBAT 2019 SALI 06:01
0
3314
0
AA aa

Hakem hataları konusunda çok sert bir bildiri yayımlamaya hazırlanan Fenerbahçe'nin sürpriz bir hamle içinde olduğu iddia edildi. Sarı-lacivertli ekip, dünyaca ünlü eski bir hakemi danışman olarak teknik heyete dahil edecek. Bu isim hakem hatalarını denetleyip, kamuoyu ile paylaşacak. Bu ismin yabancı olması sayesinde Fenerbahçe yurt dışında da kamuoyu oluşturabilecek.

Benzeri bir hamle yıllar önce Shakhtar'ı çalıştırırken Lucescu'nun talebiyle hayata geçmişti. Shakhtar, Lubos Michel'le anlaşmıştı.

YANAL VE BELGÜ UYARDI! ALİ KOÇ SERTLEŞECEK

Semih Özsoy'un Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamalar kesmedi… Ersun Yanal'ın, "Önemli camiayız ama Fenerbahçe camiası tepki göstermeli, bir duruşu olması gerektiğini düşünüyorum. Ve bunu temsilen, burada ben bu duruşu başlatıyorum. Artık o kadar kolay olmayacak” sözlerine Ali Koç'un en büyük destekçisi Hulusi Belgü'den de, “Fenerbahçe son yıllarda önce kamuoyundaki baskı yaratan görünümü ve sonrasında sahadaki azametini kaybetti. Şimdi bunu efendilikle ve mütevazilikle geri kazanacaklarını düşünenler yanılıyorlar.Türkiye'de hem sahada, hemde dışarda sert oynarsan kazanırsın” tepkisi geldi.

Camiaya Sesleniş programında “kibarlığımız yanlış anlaşılmasın” diyen Ali Koç ve yönetiminin daha sert ve Fenerbahçelileri mutlu edecek şekilde yeni bir tepki planı üzerinde çalıştığı gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.05.2026
13:37
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Karayolları Trafik Yönetmeliği uyarınca araçlarda bulundurulması zorunlu olan ekipmanlar listesi güncellendi. Buna göre yangın tüpü, ilk yardım seti ve reflektörün yanı sıra pense, tornavida ve araçlarda kullanılan çeşitli ampuller de zorunlu ekipmanlar arasına dahil edildi.
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın