KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Temmuz 2026 Salı
°C

Fenerbahçe hakem transfer ediyor

Hakem hataları konusunda çok sert bir bildiri yayımlamaya hazırlanan Fenerbahçe'nin bir başka hamlesi ise teknik ekibe yardımcı hakem eklemek olacak.

Fenerbahçe hakem transfer ediyor
12 ŞUBAT 2019 SALI 06:01
0
3508
0
AA aa

Hakem hataları konusunda çok sert bir bildiri yayımlamaya hazırlanan Fenerbahçe'nin sürpriz bir hamle içinde olduğu iddia edildi. Sarı-lacivertli ekip, dünyaca ünlü eski bir hakemi danışman olarak teknik heyete dahil edecek. Bu isim hakem hatalarını denetleyip, kamuoyu ile paylaşacak. Bu ismin yabancı olması sayesinde Fenerbahçe yurt dışında da kamuoyu oluşturabilecek.

Benzeri bir hamle yıllar önce Shakhtar'ı çalıştırırken Lucescu'nun talebiyle hayata geçmişti. Shakhtar, Lubos Michel'le anlaşmıştı.

YANAL VE BELGÜ UYARDI! ALİ KOÇ SERTLEŞECEK

Semih Özsoy'un Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamalar kesmedi… Ersun Yanal'ın, "Önemli camiayız ama Fenerbahçe camiası tepki göstermeli, bir duruşu olması gerektiğini düşünüyorum. Ve bunu temsilen, burada ben bu duruşu başlatıyorum. Artık o kadar kolay olmayacak” sözlerine Ali Koç'un en büyük destekçisi Hulusi Belgü'den de, “Fenerbahçe son yıllarda önce kamuoyundaki baskı yaratan görünümü ve sonrasında sahadaki azametini kaybetti. Şimdi bunu efendilikle ve mütevazilikle geri kazanacaklarını düşünenler yanılıyorlar.Türkiye'de hem sahada, hemde dışarda sert oynarsan kazanırsın” tepkisi geldi.

Camiaya Sesleniş programında “kibarlığımız yanlış anlaşılmasın” diyen Ali Koç ve yönetiminin daha sert ve Fenerbahçelileri mutlu edecek şekilde yeni bir tepki planı üzerinde çalıştığı gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
13.07.2026
13:33
Muhtar Dinler;
Muhtar Dinler; 'Mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemeli'
Bingöl'ün Solhan ilçesi Kale Köyü Muhtarı Selim Dinler, ÇED sürecinde sunulmak üzere hazırladığı dilekçede, Yukarı Kaleköy Barajı ve HES Yardımcı Kaynak GES Projesi'ne köy halkı adına itiraz ettiklerini açıkladı. Dinler, önceki projelerden kaynaklanan mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemesini istedi.
13.07.2026
13:19
Başsavcı Akın görevine başladı
Başsavcı Akın görevine başladı
HSK'nın 2026 Yaz Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Uğur Akın, bugün itibarıyla görevine başladı. Akın'ın göreve başlamasıyla Bingöl Adliyesi'nde yeni dönem resmen başladı.
13.07.2026
13:08
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu madde ve silah da ele geçirildi.
13.07.2026
01:50
Bingöl`e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde yapılacak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü binası ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) binası için yapım ihalesi gerçekleştirilecek.
13.07.2026
01:49
Bingöl`deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl'deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bağlı tesislerde yangın güvenliğinin güçlendirilmesi amacıyla yangın alarm sistemlerinin bakım, onarım ve kurulum işi için ihaleye çıkıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın