KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2024 Pazar
°C

Fenerbahçe'ye ankaragücü hezimeti

Fenerbahçe, hasret kaldığı Türkiye Kupası'na kötü bir başlangıç yaptı, Ankaragücü karşısında farklı yenilmekten kurtulamadı.Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Fenerbahçe Ankaragücü'ne 4-2 yenildi.

Fenerbahçe`ye ankaragücü hezimeti
10 KASIM 2010 ÇARŞAMBA 09:19
0
1970
0
AA aa

Maçın gollerini Ankaragücü adına 49. dakikada Rajnoch, 76. dakikada Sestak, 85. dakikada Gökhan Gönül kendi kalesine ve 90+2. dakikada Kağan atarken, Fenerbahçe'nin golleri 12. dakikada Semih ve 90+1. dakikada Andre Santos'tan geldi. 

Bu sonuçla Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda grubuna mağlubiyetle başlarken, puanla tanışamadı. Ankaragücü ise 3 puanı aldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü maça Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Andre Santos, Cristian Baroni, Kazım, Gökay, Caner, Stoch ve Semih ilk 11'i ile başladı.

SEMİH ARKA DİREKTE BİTTİ VE GOLÜ YAPTI!

Maça Fenerbahçe daha istekli başladı. Özellikle sol kanatta Stoch ilk dakikalardan itibaren Ankaragücü savunmasını zorlayan bindirmelerde bulundu. Karşılaşmanın 12. dakikasında yine soldan gelişen Fenerbahçe atağında Stoch'un arka direğe ortasında topla buluşan Semih takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Fenerbahçe 1-0'ın ardından sol kanattan bindirmelerine devam etti. Ankaragücü maçın ilk 20 dakikalık periyodunda bu problemine çözüm bulamadı. Ev sahibi ekip orta alanda top yapmakta ve ileriye gitmekte bir hayli zorlandı.

STOCH DİREĞE TAKILDI

Fenerbahçe'de Stoch müthiş bir performans ortaya koyarken, karşılaşmanın 25. dakikasında Andre Santos'un pasında ceza alanına girdi ve vuruşu Senecky'nin solundaki direkten auta çıktı. Maçın ilk 30 dakikalık bölümünde maçın tamamen hakimi Fenerbahçe olurken, Ankaragücü pozisyon dahi bulamadı. Fenerbahçe özellikle Andre Santos ve Stoch ile sol kanattan birçok akın geliştirdi.

GÜVEN DE DİREĞE TAKILDI

Ankaragücü ilk yarının sonlarına doğru yavaş yavaş Fenerbahçe kalesine gelmeye başladı. Karşılaşmanın 38. dakikasında Ankaragücü ilk tehlikeli atağını geliştirdi. Ankaragücü'nün atağında Sapara'nın ara pasına ceza alanında gelişine vuran Sestak önemli bir pozisyondan yararlanamadı. İlk yarının son dakikalarında oyun dengede giderken, karşılaşmanın 45+1. dakikasında Güven'in vuruşu önce kaleci Serkan'dan sonra dikten dışarı gitti. Kalan bölümde gol olmayınca, soyunma odasına Fenerbahçe 1-0 önde gitti.

RAJNOCH KENDİNİ UNUTTURDU!

Karşılaşmanın ikinci yarısına Ankaragücü daha hareketli başladı. Karşılaşmanın 49. dakikasında Sapara'nın sağdan kullandığı köşe vuruşunda Klukowski ön direkte indirdi, arka direkte Rajnoch'un kafa vuruşu ağlarla buluştu ve beraberlik golü geldi. Ankaragücü beraberlik golünün ardından Fenerbahçe kalesine daha korkusuz yüklenmeye başladı. Ankaragücü ikinci yarı takım halinde pres yapmaya başladı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.05.2024
14:17
'Bingöl ovası acilen kurtarılmalıdır'
Bingöl'ün birçok konudaki sorun ve çözüm bekleyen problemlerini gündeme getirmesiyle tanınan eğitimci Doğan Karasu, Bingöl Ovası'nın son durumunu paylaştı ve hem siyasilere hem de bürokrasiye 'Bingöl Ovasının acilen kurtarılması gerekiyor' çağrısında bulundu.
04.05.2024
14:16
'İslam Dünyası İmtihanı Maalesef Kaybetti'
Bingöl Üniversitesi tarafından düzenlenen panelde konuşan Prof. Dr. Mustafa Karataş, 'Gazze imtihan olmuyor. İslam dünyası imtihan oluyor. İslam dünyası imtihanı maalesef kaybetti. Özellikle devletler, hükümetler bu imtihanı kaybetti' dedi.
04.05.2024
14:15
'Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz'
Bingöl Üniversitesi'nce düzenlenen 'Tarihe Yolculuk' panelinde konuşan Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma; 'Nüfusunun üçte birinin Müslüman olduğu dünyada her gün Müslümanlar ölüyor! Bugün bu hale gelmemizin sebebi okumuyoruz, araştırmıyoruz, arşivleri incelemiyoruz. Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz. Biz tarihi doğru okumazsak, tarihi iyi öğrenmezsek bunlara yaşamaya mahkûm kalacağız.'
04.05.2024
14:13
Vali Usta:
Vali Usta: 'Huzura bozanlara göz açtırmayacağız'
2024 Mart-Nisan dönemi asayiş raporunu açıklayan ve işlenen suçlar ile uygulanan yaptırımların detaylarını aktaran Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ümüz, asayiş bakımından ülkemizin en güvenli şehirleri arasında yer almaktadır. Bu, siz değerli hemşehrilerimizin bizlere verdiği destek ve güvenlerinin sonucudur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimiz genelinde alacağımız tedbirlerle suç işleyenlere, halkımızın huzurunu ve sükûnunu bozanlara göz açtırmayacağız inşallah' dedi.
04.05.2024
14:11
Bingöl`ün `Kayıp şehir` Pargasur şelalesi
Bingöl'ün 'Kayıp şehir' Pargasur şelalesi
Bingöl'ün Yayladere ilçesindeki tarihi kalıntı ve mağaralar ile 'kayıp şehir' olarak adlandırılan Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi.
03.05.2024
18:21
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nca orman yangınlarının önlenmesi amacıyla başlatılan 'Orman Benim' kampanyası çerçevesinde Bingöl'de öğrencilerin de katılımıyla ormanlık alandaki çöpler toplandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın