KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Temmuz 2025 Pazartesi
°C

Fener'e potayı dar etti

Türkiye Basketbol Ligi'nde yapılan maçta Türk Telekomspor, Fenerbahçe'yi 16 sayı farkla 78-62 yendi. Karşılaşmaya pota altında etkili başlayan Türk Telekomspor, dışardan da Jensen ile skor

Fener`e potayı dar etti
25 ARALIK 2005 PAZAR 13:08
0
1243
0
AA aa
üretmeye başladı ve 3. dakikada 12-3'lük üstünlük yakaladı. Oyun disiplininden kopmayan Fenerbahçe, ilk periyodun bitimine 42 saniye kala farkı 1 sayıya (24-25) indirirken, Türk Telekomspor, 1. periyodu 27-24 önde geçti.

Hücumdaki etkili oyununu ikinci periyoda taşıyan Ankara ekibi, 16. dakikada kazandığı teknik faulleri sayıya çevirdi ve farkı 8 sayıya (38-29) çıkardı. Rakibini alan savunmasıyla durduran Fenerbahçe, Kambala ile pota altında üst üste basketler üreterek farkı tekrar eritti ve 19. dakikada 40-40 beraberliği sağladı. Maçın ilk yarısını Türk Telekomspor, 43-40 önde kapadı.

Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında Türk Telekomspor, dış şutlarda etkisiz kalırken, Fenerbahçe, Stevenson'un basketiyle 24. dakikada 48-48 ile tekrar beraberliği sağladı.

Bu dakikadan sonra sarı-lacivertli takım üst üste hücumlardan boş dönerken, ribauntlarda rakibine üstünlük kuran Türk Telekomspor, alan savunması karşısında iyi top çevirip, boş şutları iyi değerlendirdi ve Haluk-Grays ikilisinin basketleriyle 3. periyodu 60-54 önde geçti.

Fenerbahçe, son periyotta boş şutlarda sayı bulamazken, 6 dakika içinde sadece 2 sayı bulabildi ve Türk Telekomspor, Tutku'nun basketleriyle farkı 16'ya (72-56) çıkardı. Türk Telekomspor, son bölümünde farkı 20 sayıya çıkardığı karşılaşmayı 78-62 kazandı.

Türk Telekomspor, bu galibiyetiyle ligde 11. maçında 9. galibiyetini alırken, geçen hafta da Ülkerspor'a mağlup olan Fenerbahçe ise 5. yenilgisini almış oldu.


Salon: Abdi İpekçi

Hakemler: Recep Ankaralı xx, Elif İnci xx, Serdar Ünal xx

Fenerbahçe: Mrsiç xx 16, Hakan xx 14, Erdal x, Stevenson xx 16, Kambala xx 10, Violette x 6, Semih x, Barış x

Türk Telekomspor: Grays xxx 20, Tutku xx 10, Haluk xxx 15, Jensen xx 13, Dudley xxx 16, Marsh x, Gazi xx 4, Adem x, Murat x

1. Periyot: 24-27

Devre: 40-43 (Türk Telekomspor Lehine)

3. Periyot: 54-60

5 Faulle Çıkan: 38.24 Dudley (Türk Telekomspor)

HABER7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.07.2025
23:26
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Protokol öncesi Bingöl'e gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen; 'Biz iki belediye arasında sadece teknik iş birliği değil; kültür, eğitim, sosyal yaşam gibi alanlarda kalpten kalbe bir bağ kurmak istiyoruz. Bu kardeşlik, Türkiye'ye örnek olacak' dedi.
06.07.2025
23:25
Bingöl`deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'de çıkan orman ve arazi yangınları, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın