KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
16 °C Çoğunlukla açık

Fesih Zeki Mert, Kanada Başbakanı Trudeau İle Görüştü

Kanada'nın en önemli iş insanlarından biri olan Van Horne Construction'un sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Bingöllü iş insanı Fesih Zeki Mert, dünya çapına yayılan başarılı projelerinin karşılığını her alanda görüyor.

Fesih Zeki Mert, Kanada Başbakanı Trudeau İle Görüştü
28 KASIM 2022 PAZARTESİ 15:17
10
2510
1
AA aa

Kanada'nın en başarılı 50 şirketi arasında yer alan Van Horne Construction'un sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Bingöllü iş insanı Fesih Zeki Mert, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi. Buluşmada, Türkiye-Kanada ilişkileri üzerine bilgi alışverişinde bulundu.

TÜRKİYE'YE DAVET ETTİ

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Mert, Türkiye'deki yatırımları başta olmak üzere Türkiye-Kanada arasındaki ticari, ekonomik, sosyal ve kültürel ilişkilerin önemine vurgu yaptı. Türkiye'deki üniversitelerde sık sık seminer ve konferanslar çerçevesinde öğrencilerle bir araya geldiğini Trudeau'ya aktaran Mert, Trudeau'yu gençlerle buluşması için Türkiye'ye davet etti.

TRUDEAU: HÜKÜMET OLARAK YANINIZDAYIZ

Van Horne Şirketinin Kanada ve Türkiye'de başarılı işler yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Fesih Zeki Mert ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Kanada şirketlerinin globalleşme çalışmalarını desteklediklerini aktaran Trudeau, Van Horne gibi şirketlerin sayısının artması temennisinde bulundu.

Trudeau, Kanada'nın uluslararası alanda faaliyet gösteren işletmelerinin Kanada ile diğer ülkeler arasındaki ticari, ekonomi ve sosyokültürel alanda ikili ilişkilerin geliştirilmesinde öncü rol oynadıklarını belirtti. Bu nedenle uluslararası alanda faaliyet gösteren işletmelerin Kanada için ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Trudeau, bu tür işletmelerin yönetimlerine ve çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ederek, bu çalışmaların artması ve geliştirilmesi için hükümet olarak yanlarında olduklarını söyledi.

Öte yandan, iş adamı Fesih Zeki Mert, Türkiye'de sık sık seminer ve konferanslar çerçevesinde üniversiteli gençlerle bir araya geldiğini hatırlatarak, Trudeau'yu Türkiye'ye davet etti. Davetten son derece memnun kalan Trudeau, genç girişimcilere selam gönderdi. (Ankhaber)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96643)
29 Kasım 2022 Salı 09:13
Tek Kelime ile Fesih Zeki MERT ALLAH CELLE CELALÜHU Senden razı olsun Bingöllülerin gurur kaynağısın Kendi alın terin ile sermaye sahibi olmuşsun.
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın