KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ekim 2026 Cuma

Fetö meğer müslüman düşmanıymış

85 yaşındaki kanaat önderleri Molla Mehmet Ali Narin; 'Şimdi devletin sıcak şefkatine ne kadar şükretsek azdır. Avrupa, FETÖ meğer kafirmiş, münafıkmış ve Müslüman düşmanıymış.”

Fetö meğer müslüman düşmanıymış
27 MART 2017 PAZARTESİ 00:35
0
2541
0
AA aa

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Genç ilçesinde şehit ailelerini ziyaret ederek, kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Genç ilçesinde temaslarda bulunan Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Genç Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural,  Bingöl İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayar, Genç Belediye Başkanı Hadi Topraktan ve birçok kurum amiri ile birlikte şehit aileleri ve kanaat önderleri Molla Selim Dinsever ile Molla Mehmet Ali Narin'i evinde ziyaret etti.

85 yaşındaki kanaat önderlerinden Molla Mehmet Ali Narin, "Şimdi devletin sıcak şefkatine ne kadar şükretsek azdır. Avrupa, FETÖ meğer kafirmiş, münafıkmış ve Müslüman düşmanıymış. Şuanda körlerin bile gözleri açıldı fakat ona tabi olanlar hala uyanamadılar. İslam diyarını terk edip gavur diyarına iltica etmesi bizler için başka delile gerek bırakmamıştır" şeklinde konuştu.

Daha sonra şehit ailelerini ziyaret eden Vali Köşger ve beraberindekiler, devletin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

Şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır diyen Vali Köşger, “Onların sayesinde vatan topraklarında huzurlu bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz. Allah şehitlerimizin mekânlarını cennet etsin” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.10.2026
16:49
Becerekli:
Becerekli: 'Bingöl'de engellilerin önündeki engel bitmiyor!'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'de engelli bireylerin ulaşım ve erişilebilirlik alanında yaşadığı sorunlara dikkat çekerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.
15.10.2026
16:33
'Beyaz bastonun önündeki engeller kaldırılsın'
Bingöl Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Bahattin Tüz, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, görme engelli bireylerin bağımsız ve güvenli yaşamı için erişilebilirliğin artırılması çağrısında bulundu. Tüz, kaldırımlardan toplu taşımaya, kamu hizmetlerinden dijital sistemlere kadar birçok alanda somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
15.10.2026
15:13
Benzine indirim geliyor!
Benzine indirim geliyor!
Akaryakıtta beklenen indirim için geri sayım başladı. Benzinin litresinde 5 lira 65 kuruşluk düşüş öngörülürken, indirimin gerçekleşmesi halinde 50 litrelik bir depoda 282,50 TL, 60 litrelik depoda 339 TL tasarruf sağlanması bekleniyor.
15.10.2026
14:07
Ticaret Bakanlığı`ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'nın taksitli satışlara ilişkin düzenleme yetkisi genişletildi. Yeni yönetmelikle satış sonrası taksitlendirme ve ödeme erteleme işlemleri de kapsama alınırken, taksit sayısı ve sürelerine ilişkin yeni bir sınır henüz belirlenmedi.
15.10.2026
13:45
Karlıova`da sokaklar göle döndü!
Karlıova'da sokaklar göle döndü!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokakları su altında bıraktı. İş yerlerine ulaşmakta zorlanan esnaf, tıkanan mazgalları kendi imkânlarıyla açmaya çalıştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın