KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2025 Çarşamba
°C

Fetö'nün sahte üye oyunu!

FETÖ tarafından 2012 yılında Genç ilçesinde kurulan paravan derneklerden olduğu belirtilen Genç-Ufuk-Der’e birçok kimsenin haberi olmadan üye yapıldığı ortaya çıktı.

Fetö`nün sahte üye oyunu!
10 EKİM 2016 PAZARTESİ 20:41
0
2522
0
AA aa

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) bir kirli oyunu daha gün yüzüne çıktı. Genç ilçesinde 2012 yılında kurduğu paravan derneklerden biri olan Genç-Ufuk-Der'e birçok kimsenin haberi olmadan üye yaptığı ortaya çıktı.

Vatani görevini yaptığı sıralarda İmzası ve fotoğrafı olmadığı halde üye yapılan Y.B adlı öğretmen ise uzaklaştırıldığı görevine dönmek için hukuk mücadelesi başlattı.

Başından geçenleri büyük şaşkınlık ve üzüntü içinde ifade eden Y.B yaşadıklarını şöyle anlattı: "22 Ağustos'ta Bingöl geneli yerel bazda açığa alınanlar arasında olduğumu öğrenince açıkçası bunun bir şaka olduğunu düşündüm. Yaptığım itirazlarda gerekçeyi sorduğumda bana 26.04.2014 tarihinde Genç İlçesinde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait Genç-Ufuk-Der'e üye olduğumdan dolayı açığa alındığım ifade edildi. Halbuki ben o tarihlerde Tunceli ilinde vatani görevimi yapmaktaydım ve bunun haricinde ne öylesi bir derneği biliyordum, ne de üye oldum. Konuyla ilgili Genç Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulundum. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonucunda bahse konu dernek kaydında, ne imzam, ne fotoğrafım nede başka bir şeyim var. Birileri hiç tanımadığım halde beni bu derneğe üye yapmış.  Bunlar hepsi ortaya çıktı. Böylesi alçak oyunlara dahi başvurabilen Fetullahçı Terör Örgütü'nü (FETÖ) ve bunların tüm destekçilerini lanetliyorum. Savcılıkça yapılan soruşturmayla suçsuzluğum ıspatlanmış oldu. Şimdi göreve iade edileceğim zamanı bekliyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.06.2025
16:43
Bingöl`de esnafa tebligatlı işgal denetimi!
Bingöl'de esnafa tebligatlı işgal denetimi!
Günlük denetimler kapsamında birçok esnada uyarılar yapıldı, yasal tebligatlar gerçekleştirildi. İkinci denetimde halen işgali devam ettiren esnaf ve kişilere idari para cezası uygulanacağı belirtildi.
24.06.2025
16:16
Bingöl`de işçi eylemi!
Bingöl'de işçi eylemi! 'Emeğimizin hakkını istiyoruz'
Anacur: 'HAK-İŞ'li emekçiler olarak bizler emeğimizin hakkını istiyoruz. Türkiye büyürken, emeğin payı küçülmesin diyoruz. Gelir adaletinin sağlanmasını ve toplu sözleşmenin bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz.'
24.06.2025
15:55
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan araç ve şahıs üzerinde yapılan aramada metamfetamin ve hassas terazi ele geçirildi.
24.06.2025
15:45
Türk-İş meydanları işaret etti
Türk-İş meydanları işaret etti
Hükümetin teklifini reddettiklerini açıklayıp, 'Geçinemiyoruz, susmuyoruz, geri adım atmıyoruz. Emekten gelen gücümüzü kullanır, Gereğini Yaparız! Bugün buradayız, yarın alanlarda olacağız' diyen Altunbay, eylem takvimini de açıkladı!
24.06.2025
13:40
Bingöl`de güneş enerjisiyle su sorununu çözdüler
Bingöl'de güneş enerjisiyle su sorununu çözdüler
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Yenibaşak köyünde yıllardır yaşanan su sorunu, kurulan güneş enerjisi sistemi sayesinde çözüme kavuştu.
23.06.2025
21:46
Bingöl merkezdeki bir sitede yılan paniği
Bingöl merkezdeki bir sitede yılan paniği
İhbar üzerine bölgeye giden itfaiye ekipleri, yılanı yakalayarak etkisiz hale getirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın