KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Temmuz 2026 Cuma
°C

Fka, 45 projeyi destekleyecek

Fırat Kalkınma Ajansı'na Ekonomik Gelişme Mali Destek Programı çerçevesinde sunulan 283 projeden 67'si onaydan geçti ve bunlardan 45'i asil olmak üzere kabul edildi.

Fka, 45 projeyi destekleyecek
11 MART 2011 CUMA 23:22
0
2532
0
AA aa

Merkezi Malatya'da bulunan Elazığ, Tunceli ve Bingöl illerini de kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı'na (FKA) Ekonomik Gelişme Mali Destek Programı çerçevesinde sunulan 283 projeden 67'si onaydan geçti ve bunlardan 45'i asil olmak üzere kabul edildi. Fırat Kalkınma Ajansı tarafından uygulanan Ekonomik Gelişme Mali Destek Programı kapsamında kabul edilen projelerin değerlendirme süreci tamamlandı. Ön inceleme, ajans dışından Bağımsız Değerlendiriciler ve Değerlendirme Komitesi üyeleri tarafından yapıldı.

 

Teknik ve Mali Değerlendirme aşamalarından oluşan süreç sonunda, teklif edilen projeler, mart ayı yönetim kurulu toplantısında onaylanarak destek almaya hak kazandı. Program için teklif çağrısı sürecinde 283 proje başvuru yaptı. 45'i asil ve 22'si yedek olmak üzere toplam 67 proje başarılı bulundu. Asil listede yer alan projelerden 8'inin Bingöl'e, 14'ünün Elazığ, 20'sinin Malatya ve 3'ünün Tunceli'de hazırlandığı bildirildi. Projeler için 10 milyon 954 bin 104 TL destek ayrıldı. Programdan destek alamayan projelerle ilgili olarak, proje koordinatörlerine bilgi verileceği belirtildi.

 

Destek almaya hak kazanan projelerle ilgili, başvuru sahipleri ile yapılacak sözleşmelerin daha sonra duyurulacağı anlatıldı. Programa ilişkin ayrıntılı bilgilerin, ajansın resmi internet adresi 'www.fka.org.tr'den edinilebileceği kaydedildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.07.2026
19:39
234 Paket Çalıntı Sigarayla Yakalandı, Tutuklandı
234 Paket Çalıntı Sigarayla Yakalandı, Tutuklandı
Bingöl'de bir iş yerinden çalınan 234 paket sigarayla yakalanan şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
30.07.2026
19:26
Gündoğdu Kavşağı`nda Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Gündoğdu Kavşağı'nda Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl merkez Gündoğdu Kavşağı'nda minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
30.07.2026
19:08
3. Kısım Sanayi Sitesi`nde Hedef Ulaşım Sorununu Bitirmek
3. Kısım Sanayi Sitesi'nde Hedef Ulaşım Sorununu Bitirmek
501 iş yerinden oluşan ve bunlardan 200'ünün faaliyete başladığı 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde, geçen yıl 3 bin 600 metrelik sıcak asfalt tamamlanırken, bu yıl kalan 11 kilometrelik yol ağının bitirilmesi hedefleniyor.
30.07.2026
12:06
25 Kovan Kül Oldu, Bingöllü Arıcılar Kenetlendi
25 Kovan Kül Oldu, Bingöllü Arıcılar Kenetlendi
Solhan'da Yakup Koçak'a ait 25 arı kovanının kundaklandığı iddiası üzerine başlatılan inceleme sürerken, Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği mağdur üretici için dayanışma kampanyası başlattı. Birlik Başkanı Mehmet Ali Aba, tüm arıcılara 'Bir kovan da sen ver' çağrısında bulundu.
30.07.2026
10:44
Motorine Dev Zam Kapıda!
Motorine Dev Zam Kapıda!
Akaryakıt sektöründen gelen son bilgilere göre motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren 5 TL'ye varan zam bekleniyor. Zam gereksiniminin ÖTV'den karşılanmaması halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 85 TL'ye ulaşacak.
29.07.2026
20:48
Baraç`tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
Baraç'tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 'Hak sahipleri yeni mali yüklerle karşı karşıya, Bingöl milletvekilleri neden sessiz?'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın