KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Mart 2026 Cumartesi
°C

Fka'da ab eğitimi gerçekleştirildi

Malatya'da, Avrupa Birliği (AB) Genel Sekreterliği tarafından AB eğitimi gerçekleştirildi.

Fka`da ab eğitimi gerçekleştirildi
25 ARALIK 2010 CUMARTESİ 01:15
0
2187
0
AA aa

 

Fırat Kalkınma Ajansı'nda düzenlenen eğitime, mesleki teşekkül temsilcileri, bazı daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Eğitim öncesinde konuşma yapan Fırat Kalkınrma Ajansı Genel Sekreteri Fethi Altunyuva; Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı'nın faaliyetlerinden kısaca söz edip, Doğu ve Güneydoğu illerinin AB hibelerinden yeterince yararlanamadığına dikkat çekti Altunyuva, "Hedefimiz, AB fonlarından daha fazla yararlanmaktır" ifadelerini kullandı.
Hayat standardının yükselmesine katkıda bulunmanın temel hedeflerinden biri olduğuna parmak basan Altunyuva, Fırat Kalkınma Ajansı olarak bu konuda çabalarını sürdürdüklerini kaydetti.
Altunyuva'nın konuşmasından sonra eğitime geçildi. Avrupa Birliği ile ilgili müzakere süreci, AB ülkeleriyle ilişkiler konularında konu uzmanları eğitim verdi.
Eğitim verenlerin görev, isim ve konuları şöyle:
"AB Eğitim ve Kurumsal Yapılama Başkanlığı'nda görevli Uzman Yardımcısı Erol Patan "AB tarihçesi ve AB Türkiye ilişkileri", Katılım Politikası Başkanlığı'nda görevli Uzman Efe Güler "AB müzakere sürecinin Türkiye'deki koordinasyonu", Proje Uygulama Başkanlığı'nda görevli Uzman Yardımcısı Ayşe Deniz Arıcan "AB hibe programları kapsamında proje destekleri", Sosyal, Bölgesel ve Yenilikçi Politikalar Başkanlağı'nda görevli Uzman Hakan Karataş ise "Topluluk programları."
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.03.2026
01:37
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Nükleer Tıp Merkezi'nin yapım işinin Sağlık Bakanlığı yatırım programına alındığını açıkladı. Yeni merkezle birlikte kanser hastalıklarında erken teşhis ve tedavi imkânlarının ilde sunulması hedefleniyor.
20.03.2026
01:36
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı verildi. Cuma ve cumartesi için yağmur uyarısı yapılırken, Pazar itibariyle karla karışık yağmurun etkili olacağı belirtildi.
20.03.2026
01:34
Bingöl`de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi
Bingöl'de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi
Bingöl'de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi bayramlaşma töreni, Bingöl Valisi Cahit Çelik'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
20.03.2026
01:32
Bingöl`de Uzmandan Bayram Uyarısı:
Bingöl'de Uzmandan Bayram Uyarısı: '3 öğün düzenine mutlaka dönülmeli'
Bingöl'de Diyetisyen Zeynep Balun Taşkesen, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı uyarıda, bir ay boyunca dinlenen metabolizmanın ani ve yoğun besin tüketimiyle zorlanabileceğini belirterek, vatandaşların 3 öğün düzenine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
20.03.2026
01:31
ÖTV`siz araçları hangi emekliler alabilecek?
ÖTV'siz araçları hangi emekliler alabilecek?
Emekliye ÖTV'siz araç satışında son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaşın radarında. TBMM'ye sunulan yeni kanun teklifi, özellikle Bağ-Kur emeklisi esnaf ve çiftçiler için tarihi bir vergi muafiyeti öngörüyor.
20.03.2026
01:30
SGK`dan sahte mesaj uyarısı: Asla tıklamayın!
SGK'dan sahte mesaj uyarısı: Asla tıklamayın!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son günlerde artan dolandırıcılık girişimlerine ilişkin sanal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yaptı ve vatandaşların bu tür mesajlardaki bağlantılara kesinlikle tıklamaması gerektiğin altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın